Do Itálie jsme jezdili rádi. Poslední dobou na mě ale byla srpnová vedra příliš. Měl jsem trochu úžeh a tak jsem poslal Sáru na pláž samotnou. Sem na toto místo jsme jezdili už roky a měli jsme tu svá místečka. Sára si našla jednu odlehlou nikým nenavštěvovanou pláž. Nejdřív přišlo pořádné plavání a pak docela unavená se šla slunit. Plavání jí dnes tak vyčerpalo, že na dece dokonce usla. Jen tak v bikinách. Hlavička se jí trochu sesunula na pravou stranu a pravé ramínko bikin spadlo, takže odhalilo celou horní polovinu jejího ňadra včetně bradavky. Sladce spala. Až po chvíli jí probudil cizí dotek. Velká mužská ruka docela hrubě sáhla na její zpola obnažené ňadro. Chtěla vykřiknout ale právě v tu chvíli se mezi její rudé rtíky vsunulo obří mužství. Sára se nadechla nosem a jak byla naučená uvolnila hrdlo, takže cizinec do ní zajel hezky celý. Mohla začít kopat nohama mohla se zkusit prát mohla stisknout čelisti, ale místo toho jen nechala neznámého muže aby jí šukal její tlamičku hluboko až do krku. Ve chvílích kdy to bylo možné si ho snažila prohlédnout. Byl to tlustý plešatý Ital asi okolo padesátky. Ale jeho péro bylo opravdu ukázkové. Po chvíli vysvobodil z bikin i druhé Sářino ňadro a rozkošnicky je obě uchopil do dlaní. Než si Sára stačila situaci přebrat ucítila další pár rukou který ji zbavoval dolního dílu plavek. Její už tak vlhká kundička pak ucítila cizí jazyk jak si ji připravuje. Lízání dalšího cizince ji hodně vzrušilo a tak vyndala na vteřinu kládu prvního muže z úst. Uklouzlo jí slaďoučké „achich“ a podívala se na druhého muže. Bylo mu snad sedmdesát ale měl vypracované osmahlé tělo. Bílé vlasy i vousy. Určitě o sebe hodně dbal a i on disponoval velkým a pečlivě vyholeným ptákem.
Za chvíli už cítila jak se ten krasavec štrachá dovnitř. Sára to celé prožívala jako ve snu a snad i proto, že podobný pocit polovičního znásilnění nikdy nezažila připravoval se v jejím těle opravdu silný orgasmus. Muži zrychlovali. Z jejich řečí pochopila že chválí její tělo i dovednosti od skvělé synchronizace tempa po její umění hlubokého orálu. Tu a tam to doplnili slůvkem „kurvička“ a na Sáru to přišlo. Tak silný orgasmus, že se rovnal epileptickému záchvatu. To vydráždilo i oba samce. Sářiny rty i pysky její kundičky se stáhly kolem ocasů a muži začali s řičením cákat své sperma do úst a svatyně mojí lásky. Tlouštík v Sářiných ústech si nechal něco i na její sladký obličej. Pak se svalili vedle ní.
Ptali se odkud je. Sára z těžka oddechovala a řekla „z Česka“
„Áá Češky, ty šukáme nejradší. Jsou to ty nejdivočejší děvky na světě.“ Zasmál se svalnatý stařec. Podíval se na Sářinu ruku a prsten a dodal „Pozdravuj manžela paroháčka, couro.“ Pak oba odešli. Ještě glosovali svoje výkony i to jaká je má Sára kurvička.
Moje milovaná Sára ležela celá pocákaná na dece. Strčila si prsty do kundičky a srovnávala chuť spermatu obou samců. Pak se šla omýt do moře a přemýšlela proč se mnou nic takového nezažívá, proč se nejlíp udělá jen když jí muži skoro znásilňují. Ještě chvíli nad sebou dumala a pak se oblékla a šla směrem k našemu letnímu domovu.
Ležel jsem na kanapi s mokrým hadrem na hlavě.
„Tak co už je ti líp.“ Zeptala se a pohladila mě po hlavě.
„Ano, díky už je to lepší a co ty zaplavala sis hezky dala sis pořádně do těla.“ optal jsem se.
„No, to by ses divil!“ Usmála se šibalsky Sára.
Sára - pláž
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je CUCKOLD
Re: Sára - pláž
Opět moc hezká povídka.
-
Re: Sára - pláž