Z pláže do paláce

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Switcher
Pár slov o nás: neuvedeno

Z pláže do paláce

Příspěvek od Switcher »

Bylo to jedno z těch letních odpolední, kdy slunce svítilo jasně a teplo se usazovalo na našich kůžích jako jemný polštář. Se Zuzkou jsme na nudapláž chodili pravidelně. Stala se z toho naše rutina, útěk od každodenního shonu, čas na odpočinek a volnost. Vždy jsme si užívali atmosféru a možnost být svobodní a bezstarostní.

Když jsme se usadili na svých ručnících, všiml jsem si skupinky čtyř mladých mužů, kteří na nás z dálky zírají. Byli kolem dvaceti, s opálenými těly a sebevědomým úsměvem. Zuzka si jich také brzy všimla a její oči se rozzářily.

„Hele, Pavle, koukají na mě,“ řekla s provokativním úsměvem. „Co si myslíš, že bych měla udělat?“

„Pojďme si zahrát hru. Když padne hlava, vykouříš mě tady a teď. Když padne pana, tak tě nechám s nimi užít si, co chceš.“

Zuzka se zasmála. „To zní jako zábava, ale pokud padne pana tak mě potom jazykem očistíš", pronesla Zuzka škodolibě.

Sebejistě jsem hodil mincí do vzduchu a vzýval štěstěnu. Srdce mi bušilo, zatímco jsem sledoval, jak se mince točí. Když dopadla, polknul jsem na sucho, padla pana.

„Opravdu? Můžu to udělat?“ její oči se rozsvítily nadšením.

„Ano, hra je hra,“ odpověděl jsem, zatímco mi v hrudi bušilo srdce.

Zuzka se na mě podívala s úsměvem a rychle se zvedla a vykročila směrem k mladíkům. Já jsem se snažil zůstat klidný, zatímco ona přistupovala ke skupince a začala flirtovat.

Zamířil jsem k baru na pláži, abych si objednal drink a potlačil bouřlivé myšlenky. Jak jsem seděl na slunci, cítil jsem, jak se mi v břiše rozhostila směsice strachu a vzrušení.

Po chvíli jsem si všiml, jak mladíci přišli k Zuzce. Flirtovali s ní a smáli se, zatímco ona se usmívala a koketovala. Každým okamžikem, který ubíhal, jsem se cítil čím dál tím nervózněji. Zuzka se zdála být ve svém živlu, vyzařovala sebedůvěru a smyslnost.

Najednou společně s nimi odešla do křoví. Těžké myšlenky se mi honily hlavou, a já jsem se snažil potlačit pocit žárlivosti.

Jak dlouho tam asi budou? Seděl jsem dál u baru, objednal si další drink a snažil se udržet klid. Čas ubíhal pomalu. Po dvou hodinách, které se mi zdály jako věčnost, jsem ji konečně uviděl.

Vrátila se k mému stolu s širokým úsměvem na tváři a spokojeným pohledem. "Tak co, jaké to bylo?“ zeptal jsem se, snažíc se skrýt nervozitu ve svém hlase.

„Bylo to úžasné! Opravdu jsem si to užila,“ odpověděla a její tvář byla rozjasněná. „Postupně jsem vyzkoušela všechny. Byli to džentlmeni a vystřídali se na mě. A víš co? Dala jsem jim své telefonní číslo. Doufám, že je ještě uvidím.“

Její oči se zaleskly. „Teď tě ale odvedu na toaletu,“ řekla a vzala mě za ruku.

Dovedla mě na toaletu a vešla do kabinky. Otočila se ke mně a s autoritativním tónem řekla: „Teď si klekni a očisti mě.“

Pocítil jsem vzrušení a zároveň jsem toužil být poslušný. Poslechl jsem a klekl si na zem. Srdce mi bušilo, když jsem se připravoval na to, co mě čeká.

„Hodnej, a teď lízej!“ vyzvala mě a já ji poslechl. Když jsem začal lízat její broskvičku byla celá spocená a zalepená od semene. Snažil jsem se jí pořádně očistit, ale linuly se na mě další a další vlny semene.

Když jsem byl hotov tak odtáhla Zuzanka mou hlavu ze svého klína a pochválila mě. "Děkuju ti za všechno," řekla Zuzanka a já se nemohl dočkat co dalšího si na mě vymyslí.

Byli jsme zpět na naší dece, užívali si teplého slunce a šumění větru. Atmosféra byla uvolněná, ale já jsem měl stále v paměti, co se stalo, když Zuzka odešla s těmi mladíky. Po chvíli se k nám přiblížila žena, která okamžitě upoutala mou pozornost.

Byla to krásná milfka se zrzavými vlasy, které jí volně splývaly na ramena. Její postava byla kypřejší, ale měla nádherný obrovský kozy a roztomilou zrzavou pičku. Když přišla blíž, její pohled se zaměřil na nás.

„Ahoj,“ řekla s úsměvem. „Můžu se vás na něco zeptat?“

Přikývl jsem.

„Viděla jsem dneska, jak si vaše přítelkyně užívala ve křoví s těmi mladíky. Napadlo mě, že byste mohli být ideální pár pro mé hrátky s mým partnerem, navíc by jste si i dost vydělali“ řekla opatrně.

Zuzka se podívala na mě s výrazem překvapení a zároveň zájmu.

„A co máte na mysli?“ zeptal jsem se opatrně, přičemž jsem sledoval, jak se Zuzčina tvář rozjasňuje.

Žena se usmála ještě víc. „Můj partner a já hledáme pár, který by se chtěl zapojit do nějakých erotických aktivit. Máme v tomto ohledu spoustu zkušeností. Rádi bychom vás pozvali k nám domů na společné setkání zítra večer. Bude to pro vás oba i finančně velmi zajímavé.“

Zuzka se nadšeně otočila ke mně. „Co si o tom myslíš, Pavle? Mohli bychom si přivydělat a navíc zkusit něco nového.“

Zamyslel jsem se. Myšlenka na nové zážitky mě lákala, a když jsem se podíval do Zuzčiných očí, viděl jsem v nich nadšení. „No, je to zajímavá nabídka. Jsem také natěšený na to, co nás čeká,“ řekl jsem a usmál se.

Žena se na nás usmála a přikývla. „Skvělé! Tak se zítra večer uvidíme.“ a vzala si naše telefonní čísla.

Jakmile se žena rozloučila a odešla, Zuzka se na mě podívala s šibalským úsměvem a tiše pronesla: „Tak krásnou zrzku jsem ještě nikdy neviděla.“

V jejím pohledu bylo něco vzrušujícího, jakoby toužila po dalších perverzních zážitcích. „Pavle, tohle by mohlo být opravdu zajímavé,“ dodala, a já jsem cítil, jak se mi v břiše rozhostila směsice vzrušení a očekávání.

Když jsme dorazili na smluvenou adresu, zůstali jsme ohromeni. Před námi se tyčil téměř palác, zjevně patřící velmi bohatým lidem. Všude kolem byly nádherné zahrady s barevnými květinami a elegantními sochami, které vytvářely dojem luxusu.

Po vstupu do domu nás uvítala ta milfka s úsměvem a jejím partnerem. Byl to sympatický padesátník mohutné postavy, který na nás působil příjemně a představil se jako Karel a svou přítelkyní představil jako Kristýnu. Vřele nás přivítali a vedli na zahradu, kde byl připravený elegantní stůl s drinky a občerstvením.

Na zahradě jsme se posadili a začali si povídat. Karel se na nás podíval se zájmem a řekl: „Hledali jsme pár, kde partner povoluje partnerce nevěru. A Kristýna měla dojem, že byste mohli být ideálním párem pro naše hrátky.“

Naše pohledy se setkaly a já cítil, jak v ovzduší vzrůstá napětí. Pak muž přistoupil blíž a ukázal na zahradní domek. „Mám pro vás nabídku. Kdo vejde do tohoto domu, automaticky vydělá sto tisíc korun. Musí však v domě vydržet celou noc a plnit všechna naše perverzní přání.“

Dodával: „Můžete vstoupit jako pár nebo samostatně. Je to na vás.“

Zuzka se na mě podívala, a já cítil, jak mi buší srdce. Bylo to šílené, ale vzrušující. Vzrušení se mísilo se strachem z neznámého. Po chvíli Zuzka zvedla hlavu, usmála se a bez váhání se vydala společně s Karlem směrem k domku.

Když sem viděl její reakci tak jsem smutně sklopil oči. Cítil jsem, jak se ve mně mísí vzrušení a nervozita, a v ten moment mi to všechno přišlo tak nějak šílené. Kristýnka si toho všimla a s úsměvem přistoupila blíž.

Pohladila mě v rozkroku a provokativně se usmála. „Nebuď smutný, drahoušku. Právě jste vydělali sto tisíc korun. A kdybys nebyl srab, mohlo by to být dvakrát tolik,“ řekla s nádechem provokace.

Její slova ve mně vzbudila stud, a i když jsem měl strach, pocítil jsem také vzrušení z neznámého. Po chvíli váhání jsem sebral odvahu. „Dobře, jdu s tebou,“ řekl jsem, zatímco mi v břiše bušilo srdce.

Zrzečka se usmála a vzala mě za ruku. Vykročili jsme směrem k domku, a já jsem si uvědomil, že se v mé mysli rodí nové perverzní scénáře. Jak jsme se přibližovali k domku, cítil jsem, že to, co mě čeká, může změnit nejen Zuzku, ale i mě samotného.

Když jsme vstoupili dovnitř, zavřela se za námi masivní dveře a já jsem si byl jistý, že tohle je začátek něčeho úplně nového. Když se ty dveře zavřely zamknula zrzka elektronický zámek.

Jakmile jsme vešli do domu, ocitli jsme se v prostorné šatně, která byla plná různých kostýmů. Všude kolem visely extravagantní šaty, uniformy, masky a další doplňky. Uprostřed místnosti stálo velké kolo štěstí, které okamžitě upoutalo naši pozornost.

Zuzka se usmála a přistoupila ke kolu. „Podívej se na to! To vypadá zábavně,“ řekla a její oči se rozjasnily vzrušením. Kolo mělo na jedné straně políčka s různými kostýmy a na druhé s názvy místností.

„Chceš to zkusit jako první?“ zeptal jsem se jí. Zuzka přikývla a s nadšením začala točit. Kolo se točilo a já jsem sledoval, jak se její tvář proměňuje, když sledovala, kam se šipka zastaví. Když kolo konečně zadrželo, Zuzka se rozesmála.

„Mám kostým policistky a jsem z mravnostního, tady přicházím!“ vykřikla, zatímco se radostně otáčela.

„To je skvělý! Teď je řada na mě,“ řekl jsem a přistoupil k kolu. Srdce mi bušilo vzrušením, když jsem otočil kolo. Jak se točilo, představy o tom, co bych mohl vytočit, mi vířily v hlavě. Když se kolo konečně zastavilo, s napětím jsem se podíval na políčko.

„Kostým laciné prostitutky?“ vykřikl jsem s mírnou frustrací. Zuzka se na mě škodolibě usmívala.

„No, Pavle, vypadá to, že tě bude muset vyšetřovat policistka! Jaká náhoda,“ řekla a smála se, zatímco se začala převlékat.

Chtěl jsem kolo roztočit znovu, ale v tom mě Karel přísně zastavil. „Ne, ne, ne. To je vše. Už jsi měl svůj tah,“ řekl, jeho pohled byl velmi dominantní.

Trochu zklamaný jsem se začal oblékat do kostýmu, zatímco Zuzka se chichotala. Cítil jsem, že zrzku Kristýnku dnes asi neochutnám, což byl hlavní důvod proč jsem vstoupil do domu.

Když jsme se převlékli a Zuzka se v policistkovském kostýmu policistky pyšnila, zrzka se rozhodla roztočit kolo štěstí sama. Jakmile se šipka začala točit, cítil jsem, jak napětí v místnosti stoupá. Když se zastavila, zrzka se zaradovala.

„Mučírna!“ vykřikla s nadšením. Její oči se zaleskly a chichotala se.

„To je skvělé! Budeme tě muset následovat do sklepa,“ řekl jsem. Cítil jsem, jak mi stoupá adrenalin.

"Ne, každý budete v jiné místnosti." řekl rázně Karel a roztočil znovu kolo štěstí. Kolo se roztočilo a zastavilo se na políčku koupelna.

"Tak pojď ty kurvičko", zavelela Kristýnka a já si hluboce oddychl, že jsem neskončil v zajetí dominantního Karla a nechal se odvést do koupelny.

Kristýnka se na mě podívala přísně a prstem ukázala na zem před sebou. „Klekni si a doplaz se ke mně, čubko!“ rozkázala nekompromisním hlasem. Cítil jsem v jejím hlase něco autoritativního, co mě přimělo okamžitě poslechnout.

Klekl jsem si a začal se k ní pomalu přibližovat po kolenou, vnímaje každý pohled, kterým mě sledovala. Když jsem se konečně dostal až k ní, přitlačila mi uměláka před ústa a rázně řekla: „Teď mi předvedeš jak umíš vykouřit péro.“

Pomalu jsem otevřel ústa a cítil, jak mě Kristýnka sleduje, její oči plné pobaveného očekávání. Pevně mi přidržovala umělé péro před obličejem a já se cítil nesvůj, ale zároveň mě cosi nutilo pokračovat a ukázat jí, co umím.

Přiblížil jsem rty k umělákovi a začal jej pomalu laskat, zkoušejíc překonat všechny zábrany. Kristýnka mi občas přitiskla hlavu blíž a drsně rukou vedla rytmus, jako by si užívala každý okamžik kontroly nade mnou.

„No vidíš, Pavlíčku,“ poznamenala s úsměvem, „myslela jsem, že budeš ňouma, ale zatím to nevypadá špatně.“

Můj obličej rudl, ale podřídil jsem se a naplno prožíval každý její dotyk a povely, zatímco jsem plnil její přání. Byla to zvláštní směs ponížení a vzrušení, něco, co jsem nikdy předtím neprožil.

„Tak, myslím, že je čas na další fázi,“ oznámila po chvíli, když si všimla mého odhodlaného pohledu. „Půjdeš se mnou, ale tentokrát půjdeš po čtyřech. A ne, ne že bys zpomaloval. Pěkně svižně,“ rozkázala.

Přistoupila ke mně a lehce mi dala facku přes tvář, jen aby zdůraznila, kdo je tady teď pánem. Rychle jsem poslechl, klekl opět na kolena a po čtyřech se začal pohybovat za ní směrem ke sprchám v rohu koupelny. Ucítil jsem na hlavě proud teplé vody, ale když jsem zvedl zrak, zjistil jsem, že je to Kristýnčin zlatý déšť.

„Připrav se,“ ozvala se Kristýnka s vážným tónem, který nepřipouštěl žádný odpor. „Teď tě naučím, jak správně poslouchat a potěšit mě, Pavlíčku. Doufám, že se ukážeš ve správném světle."

Poslušně si se snažil spolykat co nejvíce tekuté šťávy a byl jsem za svou snahu pochválen.

Stáli jsme v koupelně, teplá voda z kohoutku nám příjemně oplachovala těla, když Krystínka najednou zvedla hlavu a s úsměvem na rtech se na mě podívala. „Mám nápad,“ řekla, a její oči se jiskřily zvědavostí.

„Jaký?“ zeptal jsem se, zvědavý na její plán.

Bez varování mě chytila za ruce a vedla je nad moji hlavu. „Chci tě spoutat. Jen tak, pro zábavu. Tak drž!"

Krystínka vzala řetěz, který visel u stropu, a pevně mi připevnila zápěstí k poutům.

„Jak se cítíš?“ zeptala se, když se k mně přiblížila, a jemně mě poplácala po zadku. Její dotek byl hravý a příjemný, a já se cítil uvolněně a svobodně.

„Cítím se skvěle, to je zajímavý zážitek,“ odpověděl jsem s úsměvem, když jsem se snažil užít si okamžik.

Krystínka se usmála a dodala: „Tak teď si to užiju já. Jen se uvolni a nech se unést tímto okamžikem“.

Jak jsem byl spoutaný, pozoroval jsem ji, jak nadrženě si mě prohlíží. Její doteky byly jemné, ale rozhodné, a já jsem si uvědomil, jak moc mi chybí svoboda pohybu.

Stál jsem ve sprše, horká voda mi příjemně stékala po těle a obklopovala mě atmosféra uvolnění. Kristýnka stála vedle mě, její úsměv byl nakažlivý, a já si uvědomoval, jak moc se mi líbí její dominance.

Kristýnka se mě dotýkala, její prsty sklouzávaly po mém boku, a já jsem si uvědomil, jak moc mě to vzrušuje. Pomalu mi začala stimulovat prdelku ukazováčkem a já jsem se oddával slastným pocitům, které mě zaplavovaly. Vzrušení se stupňovalo a já jsem ztrácel pojem o čase.

Jak začala zrychlovat tempo, vnímání světa okolo mě se rozostřilo. Byla jsem ponořený do příjemného transu, kdy jsem se soustředil pouze na ni a na tento okamžik. Cítil jsem jen proud teplé vody a doteky krásné Kristýnky. Erekce se brzo dostavila.

Každý její pohyb byl jako impuls, které mě unášel do hlubin radosti. Cítil jsem, jak mě přepadá vlna slasti, a já jsem se oddával bezstarostným pocitům štěstí.

Kristýnka si se mnou takhle chvilku hrála a potom přestala a vypnula vodu. Z poličky sebrala lubrikant a nanesla silnou vrstvu po celé délce dilda. Potom ho začala roztírat a vypadala jako když si honí kládu.

Pocítil jsem tlak na čokooku a pociťoval ten obrovský připínák. Kristýna byla něžná a zasouvala ho do mě pomalu, ale byl tak veliký, že sem napětím nemohl ani dýchat. Po chvíli byla už Kristýnka z půli ve mě a já naříkal bolestí.

Snažil jsem se vyprostit z pout, ale boj byl předem ztracený. Pouta byla masivní stejně jako řetěz na kterém visely. Kristýnku můj nářek nijak nezajímal a pravidelně přirážeka stále hlouběji. Po chvíli si prdelka trochu zvykla a já se uvolnil.

Najednou se za dveřmi ozval zvuk, který mě vytrhl z transu. Zuzka, s úsměvem na rtech, vstoupila do koupelny. Její obličej byl pokrytý mrdkou, a ona se ani na chvíli nezastavila, když procházela

„Nenechte se rušit, já si jen umyju obličej.“

Přistoupila k umyvadlu, kde si nalila vodu do dlaní a začala si oplachovat obličej. Byla naprosto klidná, jako by se nic zvláštního nedělo. Vzduch byl naplněn vůní Karlova pyžma a semene.

Zuzka se na nás ještě jednou podívala s lehkým úsměvem a pak se otočila, aby odešla, jako by se nic neviděla a nic se nestalo. Tato situace se mi zaryla do paměti. Jakmile zavřela dveře, vrátil jsem se zpět do tranzu a vychutnával jsem si každý další razantní příraz krásné Kristýnky. Ta přirážela rytmicky dál a přivedla mě k mému prvním hands free orgasmu mojí prostaty. Z péra vycákla obrovská dávka semene a mě se z orgasmu podlomily kolena. Kdybych nebyl zavěšený na řetězu, jistě bych upadl na zem.

A tento krásný večer byl teprve ve svém počátku...
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Z pláže do paláce

Příspěvek od Mildas155 »

stim umelákem v zadku jsem to zazil nedavno taky ,ten vystrik a orgač byl neskutecny a je to nakazlivé ted v 50 touzim byt devkou,a povidka má dobrý začátek
terkam
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: Do fóra píše muž, ale je to vždy pod dozorem manželky ;)

Re: Z pláže do paláce

Příspěvek od terkam »

Perfektní, těším se na pokračování
Odpovědět