Opitá a zneužitá na chate

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
giantman
Pár slov o nás: neuvedeno

Opitá a zneužitá na chate

Příspěvek od giantman »

Toto je príbeh, ktorý sa reálne stal..Aj ked nieje na temu kandaulismus, ale tak snad poteší.. Nie som spisovateľ a písať budem vlastnými slovami. Pracujem v jednej veľkej firme, kde makáme na smeny.. Chalani, baby, Slováci a kopa cudzincov. Málokedy sa stretávame ako kolektív aj mimo práce. Väčšinou iba na koncoročnom, vianočnom večierku. Je to už 7 rokov dozadu, čo niekto prišiel s nápadom, žeby sme mohli ísť na chatu partia z našej smeny. Išlo leto ,záujem bol, a tak sa vybavila chata na Zelenej vode. Nakoniec nás išlo sedem. Štyria chalani a tri baby. Keďže bol problém, aby sme všetci mali voľno v práci tri dni, tak sme išli iba na jednu noc. Vyzbierali sa peniaze, dohodlo sa čo sa bude jesť a piť a o pár dní sa išlo. Bola sobota ráno a z domu ma autom vyzdvihol kolega. Cestou sme ešte zobrali ďalšieho chalana a jednu babu. Dorazili sme na chatu a ani nie za 5 minút prišli aj Tomáš s Jankou, ktorí spolu chodili a tvorili pár. Posledná do partie Maťa, mala prísť až poobede, lebo bola ako jediná z nás zadaná a hneď od rána sa jej nedalo. Skôr než sme sa začali vybalovať, tak sa vytiahla flaša a pripili sme si. Potom sme sa poskladali do štyroch izieb. Dvaja zaľúbenci do jednej, My zvyšní traja chalani do druhej, Katka sama v tretej a štvrtú sme nechali pre Maťu. Sobotný deň ubehol rýchlo, Maťka dorazila až podvečer, že lebo skôr sa jej nedalo. Tak sme jej hneď začali nalievať, aby dobehla zameškané. Nálada bola výborná, hudba hrala, smiali sme sa, aj sa tancovalo a samozrejme sa dosť pilo..A ten alkohol aj neskôr spôsobil malú výmenu názorov medzi Maťou a dvoma chalanmi. Nám všetkým sa podarilo ich upokojiť, ale neskôr sa znova začali hádať. Dôvod bola samozrejme práca a nejaké pre mňa nepodstatné hlúposti. Všetci sme už mali dosť vypité. Maťa sa nahnevane dvihla a odišla von z chaty.. Asi to išla rozdýchať a ukludniť sa. Zábava pokračovala a keď po pol hodine Maťa bola stále vonku, tak ma napadlo ísť ju von pohľadať a zistiť, či je v poriadku. Išiel som asi 50 metrov a potom som uvidel na jednej z chát, ako tam na terase sedí s partiou štyroch chalanov. Sedeli tam, smiali sa a pili. Asi ju videli vonku sa prechádzať samotnú a zavolali ju. Asi alkohol v krvi urobil svoje, lebo inak neverím, žeby tam išla. Martina bola vydatá, slušná, rozumná baba. Vtedy mohla mať niečo pred 40-kou. Na ženu v rokoch bola pekná, a podľa mňa aj dosť príťažlivá. Dlhé tmavé, rovné vlasy, stredná postava. Ani štíhla a ani tlstá. Prsia asi tak dvojky, také do ruky by som tipoval...V robote to bola super kamoška, taka ukecaná, ale nikdy som nepočul o nej žiadne klebety, alebo nejaké reči, žeby niečo s niekym niekedy mala. A to u nás o aférky nieje vôbec núdza.. Tak som išiel k nim bližšie, lebo som bol zvedavý. Stál som tam asi 10 minút a počúval som len trápne opilecké reči tých chalanov. Nič zaujímave.. Len sa bavili smiali, nalievali a pili. Prestalo ma to baviť, tak keď som videl, že je Maťa v poriadku, som sa vrátil k nám na chatu ďalej sa baviť s našimi. Katka sa zrovna tackala hore schodmi a išla už spať. Naši zalúbenci už boli tiež vo svojej izbe a asi si išli užiť poriadny sex. Dole boli už len dvaja, tak som nalial, že pijeme a žijeme ďalej. Veď bolo ešte len pol jednej. Lenže to, že sa začalo už vlastne od rána, tak všetci mali dosť a aj moji poslední dvaja parťáci sa uložili len tak na gaučoch. Mne sa ešte nechcelo a spomenul som si na Maťu, že sa stále nevrátila a tak som sa rozhodol že ju pôjdem vyzdvihnúť k tým chalanom na druhú chatu... Lenže keď som tam prišiel, tak na terase už nikto nebol, ale vnútri sa svietilo. Išiel som teda k nim na tú terasu a cez zatvorené dvere som videl ako tam Maťa u nich leží na gauči chrbátom ku mne, v tričku a kratasoch normálne oblečená. Dole v miestnosti s ňou bol jeden z chalanov, niečo robil v kuchyni.. Rozmýšlal som, či zaklopem a poviem, že som prišiel po kamarátku, ale stále som akosi váhal.. Keď vtom ten chalan prišil k nej, čupol si a začal opatrne Maťu hladkať.. najsôr po stehnách a potom aj po zadku.. Tá ale spala a ani sa nepohla.
secretman13

Re: Opitá a zneužitá na chate

Příspěvek od secretman13 »

Pokračuj.
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

Jasně, pokračuj!
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Mildas155 »

pokračuj
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

A pri te představě se mu odkrvil mozek, omdlel a už nic dalšího neviděl, rano ho pod okny našla a pomohla mu zpět do jejich chatky 😂😂😂
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

:lol: Pán je vtipálek, ale dobrý :lol: Sranda musí být i kdyby fotra věšeli :lol:
giantman

Příspěvek od giantman »

Zrazu pozerám a začal jej opatrne sťahovať kraťasy aj s nohavičkami. Zhrnul ich až do pol stehien a zrazu pozerám na jej holý zadok.. A ona stále nič.. žeby bola až tak opitá? No až ked jej strčil ruku medzi stehná a asi ju chytil za kundičku, tak sa prebrala, otočila na chrbát a začala si tie kraťasy naťahovať naspäť. Chalan jej ich ale držal a trocha sa o ne naťahovali. .Nenechal sa odbiť, držal jej ich stiahnuté a druhou rukou jej začal vyhŕňať tričko. Maťa sa snažila, ale nie dostatočne.. Alkohol jej asi zobral sily a tak pozerám, že zrazu ruka toho chalana už bola medzi jej nohami v rozkroku. Druhá už vyhrnula tričko hore a chytala ju za prsia.. Snaha Martiny niečo s tým urobiť pomaly upadala a ruka nadržanca na jej kundičke ju asi úplne odzbrojila a rezignovala.. Za pár sekúnd už jeho ruka behala medzi jej nohami po kunde a druhá už po jej odhalených prsiach.. Na chvíľu sa posunul k nej vyššie a prisal sa ústami na jej prsia.. Maťa už iba ležala a nechala ho robiť si s ňou čo chcel. A ja som len pozeral a rozmýšlal, či zabúchať, ale celá ta scéna ma tak vzrušila a paralizovala, že som neurobil nič a len tam v tme stál na terase a pozeral, čo bude ďalej. Ten chalan sa zrazu postavil, stiahol jej úplne kraťasy aj s nohavičkami, potom jej pretiahol cez hlavu aj tričko a ani neviem, kedy prišla o podprsenku, lebo ležala tam úplne holá.... on sa tiež bleskovo vyzliekol...vták mu stál, kľakol si medzi jej nohy na gauč. Jedna noha jej visela z gauča, druhú jej chytil, dvihol a bez zaváhania ho do nej strčil a začal ju šukať. Musela ju mať už mokrú, keď tak lahko zasunul..potom sa zvalil na ňu a videl som ako jeho zadok behá hore dole.
Ja sústredený na to, ako nejaký cudzí chalan šuká moju kolegyňu, kamarátku, zrazu vidím ako dole po schodoch do miestnosti prichádzajú ďalší dvaja chalani. Asi počuli z dola nejaký ruch a išli sa pozrieť, čo sa deje. Zišli dole, zastali a pozerajú na svojho kamoša, ako si užíva so staršou paničkou.. Tí chalani boli vo veku tak 23 - 27 rokov odhadujem. Ako tak stáli, pozerali, niečo si hovorili, usmievali sa a vtom pozerám, ako sa začali vyzliekať a zrazu tam stáli úplne holí a vykročili ku gauču.
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

A jak dál?
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarelK1968 »

A kde mají mobil, je potřeba něco na památku. Sorry dobrý pokračuj i když to moc kanda nebo cuckolding není.
bobule
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od bobule »

Na amaterech je to komplet pod stejným názvem
Odpovědět