Poprvé a snad ne naposled

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
jsimm
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Jsem muz, ktery se rad postara o vasi HW. Jde mi predevsim o uspokojeni zeny a jejiho cuckolda v dlouhodobejsim vztahu, ktery preferuju. Jsem zdravy, cistotny se zazemim v podobe hezkeho bytu nedaleko centra Prahy..

Re: Poprvé a snad ne naposled

Příspěvek od jsimm »

Super povidka.
Romero2315
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: ahoj je mi 30 let jsem ve vstahu 11 s moji pritelkyni a mam rad kdyz nekdo ma zajem o jeji kundicku

Příspěvek od Romero2315 »

Po kompletnim precteni obou zážitků sem opravdu nadrzenej jelikoz to doma meme podobné jen nedošlo jeste k té 3jce a další bychctel aby sla dama tak ze bych rad zazil podobnej scénář jako ty a opravdu ti závidím a doufám že se zas někdy podělit o vás další plan co by chtela zkusit ❤️❤️❤️
Perverzátor
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Miluji ukazovat své holky kamarádům a cizincům
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perverzátor »

Super povídka :twisted: Ex Petra zažila něco podobného, když jí bylo 16 a nechala se omrdat, starým 64 letým sousedem, který jí postříkal celou kundu semenem.
Obrázek
Vystavovat nahé fotky gf na netu,číst sprosté komentáře,mazat na ní cizí mrdku,půjčovat jí kamarádům,dělat z ní děvku.
Tomasikpo13
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Tomasikpo13 »

lvoldemrd píše: ned 25. srp 2024 22:57:43 Odjeli jsme s manželkou

Waau krasa take nieco zazit... u nas je to podobne ako u vas pred tymto uzasnym zazitkom... akurat že moja ma dost malo odvahy to skusit...
Musi to byt silny zazitok
Ahoj, z vychodneho slovenska. Predstava mojej manželky a dalsieho staršieho chlapa, alebo aj trojky mzm je velmi vzrusujuca.
Odpovědět