Trenérova žena

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
pajda1
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Trenérova žena

Příspěvek od pajda1 »

Super povídka, těším se na pokračování.
chci-to
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od chci-to »

Usadili jsme se do taxíku na zadní sedadla a řidič vyrazil na námi zadanou adresu k nám domů. Cesta k nám trvá asi 20 minut, záleží na hustot provozu, ale dnes, v sobotu byla cesta skoro volná. Jitka seděla po mé pravé straně, tedy na jak se říká, nejbezpečnějším sedadle v autě a já seděl na místě za řidičem. Jitka se po chvíli jízdy posunula doprostřed sedadel, natáhla se ke mně a zašeptala mi do ucha: miláčku, v té sprše, jak jsi mi říkal, abych si představila, že mne šukáš a já kouřím jinýmu péro, myslel jsi to vážně, nebo to byla jen nějaká tvoje hra? A lehce eroticky mi olízla mi ucho. Sevřel se mi žaludek zase tím pocitem, jako když jsem včera sledoval kluky, jak šukají moji ženu, v podbríšku jsem cítil motýle a srdce mi začalo nahlas bušit… No, představa to byla hezká, moc mne to vyrajcovalo. Odpověděl jsem chvějícím se a ztišeným hlasem. A podíval se Jitce do očí. Viděl jsem v nich světýlka touhy, no, spíš to byly ďáblíci, co jsem ji viděl v očích a jejím pohledu. Já z toho byla taky hned hotová, a bylo to úžasný. A opět mi lehce eroticky skousla ušní lalůček. Sakra, ta to se mnou najednou umí. No, tááák, nech toho, jsem z toho vzrušenej! A zase mi skousla ušní lalůček a zašeptala: Já taky, mám chuť na pořádný sex! Teď hned, prosím… A nechceš počkat až dojedeme domů? Zeptal jsem se. NE! Proč čekat? A tady, a podívala se směrem k řidiči, tady máme toho druhýho chlapa na kouření a na mrdání. Jestli teda ještě chceš… Otočil jsem se k ní a políbil ji na rty. Byla tak vzrušená, tak vzrušivá. Sama si rukou zvedla sukni a začala si hladit svoji pičku a vzrušovat se tak. Já jsem ji začal hladit prsa a rozepnul jsem ji pár horních knoflíků u šat a začal mačkat její prsa a v prstech žmoulat její bradavky. Začali jsme vydávat hlasitější zvuky vzrušení a já se podíval do zrcátka na řidiče. Ten nás po očku pozoroval a do toho ještě sledoval dopravu. Protože ale silnice byly skoro prázdné, více se věnoval našemu pozorování. Dokonce i zpomalil auto, asi aby si nás víc užil, nebo aby nám dal víc času na naše hrátky.
Promiňte, nerad vás vyrušuji, normálně to nedělám, ale mohl bych vám nabídnout deku na sedadlo pod vás? Nerad bych čistil sedadla od semene, jde to blbě dolů. Jitka se ode mne odtrhla, podívala se na řidiče a řekla: To by jste byl moc laskavý, ještě k tomu, jak jste sexy. BUM! A bylo to venku. Já si lámal hlavu, jak to řidiči naznačit a Jitka to vyřešila po svém, napřímo, jasně a výstižně! Děkuji za kompliment, vy jste taky moc sexy žena, omlouvám se vašemu partnerovi, ale když jste nastupovali ke mně do auta, tak jsem nemohl odolat pokušení si vás prohlédnout. Odpověděl. Tak, a je to jasné, vypadá to, že se chytil na nahozenou udičku a že se uskuteční můj i Jitčin sen. Jeli jsme po silnici a řidič najednou zabočil na vedlejší cestu a tam zastavil na polňačce u lesa, kousek dál od silnice. Vystoupil z auta a šel do kufru aby podal tu deku. Otevřel přední dveře a posunul jednu sedačku dopředu a tím se vzadu udělalo místo, obešel auto z druhé strany a u řidiče také posunul sedadlo až dopředu. Teď bylo v zadu dostatek místa. Řidič otevřel dveře u Jitky a požádal ji, jestli by na okamžik nevystoupila, že by natáhl na sedadla tu deku. A vy pane, prosím, také na chvíli vystupte. Vystoupil jsem. Řidič se natáhl dovnitř a během chvilky rozhodil deku na sedadla auta a posunul spodní sedáky trochu dopředu, čímž se ze zadních sedadel stala trochu větší a pohodlnější plocha. Tak, hotovo, máte to připravené, já budu zatím čekat venku. Řekl a chtěl vstát. Jitka ho ale nenechala a jak byl ještě předkloněný v autě a zadkem k ní, tak ho prostě a jednoduše strčila zase dovnitř, vlezla si za ním a zavřela dveře. Na nic nečekala a hned se na něj vrhla a začala ho hladit po těle. On byl trochu zaskočený, ale rychle se zorientoval, otočil se na záda a podíval se na Jitku. Ona na něj mrkla a začala mu stahovat kraťase. On se podíval na mne a tázavým pohledem se zeptal: „mrk“ a lehké pokynutí hlavou (beze slov), na to jsem mrknul a také lehce pokývnul. On se tedy otočil k Jitce a začal se jí věnovat. Ne s takovou razancí jak to dělala ona, ale začal ji hladit její prsa, která vykukovala z rozepnutých šat a mačkal její bradavky. Já stál u auta a díval se na ně, Péro jsem měl zase ztopořený v očekávání splnění mých kandaulistických snů. A Jitka, ta se činila, nepoznával jsem ji. Kraťase i ternýrky řidiče už byly dole a ona mi začala nestydatě kouřit jeho péro docela slušných rozměrů. To se dalo čekat vzhledem k jeho vysoké a statné postavě. Řidič ležel na zádech, opřený na loktech a díval se, jak mu ho Jitka kouří a honí. Užíval si to a já taky! Obešel jsem auto a otevřel dveře. Jitčin zadek byl vystrčený ke mně a já nehodlal čekat. Moje vzrušení, moje představy. Moje touhy se tady naplňují a já si teď vezmu svůj díl! Stáhnul jsem si kraťasy a trenýrky, Jitce jsem dal jen spodní lem kalhotek na stranu a zasunul jsem své péro do její pičky. Jen to mlasklo, tak byla vzrušená, tak byla mokrá a tak byla nadržená! Chytil jsem ji za boky a začal přirážet plnou silou, která se ve mně nahromadila tím testosteronem z naplnění mého kanda snu. OOOCHCHCH, to je paráda! Šukám Jitku zezadu a ona při tom kouří dalšího, cizího čuráka. Fantazie se stala realitou! Boží pocit! ACH! Nevím, jak dlouho jsme takto šukali, ale Jitka se u toho udělala a postříkala mi břicho. Stále ale kouřila řidiči jeho penis. On ji mezitím chytil jednou rukou za hlavu a začal jí přirážet na svůj kolík. Bylo na něm vidět, že se i na něj blíží orgasmus a ta stačil jen vyheknout: Už budu! Ale furt držel Jitčinu hlavu na svém péru a ona stále kouřila a čekala na jeho výron. A ten přišel v okamžiku. Řidič se lehce našponoval a začal stříkat sperma do pusy mojí Jitky. A ta polykala a polykala až do poslední kapky vše spolkla. Ještě ho chvíli takto kouřila a vymačkávala z něj poslední zbytky semene. Za chvíli, když už nebylo co, se otočila ke mně a řekla: Můžu na něj? ANO! Vydech jsem nadrženě, protože já jsem stále ještě neměl orgasmus, přece jenom jsem jich za dnešní noc a ráno už měl tolik a prostě jsem si asi ještě nevytvořil dostatečnou zásobu nové dávky spermatu, jinak jsem si to nedovedl odůvodnit. Prostě jsem se nemohl udělat! Jitka stále honila čuráka řidičovi, buď podvědomě, nebo spíše proto, aby mu neklesnul a ona nepřišla o možnost si na něj naskočit a nechat si vyšukat svoji nadrženou, svědivou, neposlušnou pičku. Posunula se více dovnitř auta, až byla pánví nad šulinem řidiče. Vzala jeho péro do ruky, prsty si odhrnula lem kalhotek a nasměrovala jeho péro do své pičky. Podívala se na něj a dosedla! Táááák, a je to! Už je tam, řekl jsem si pro sebe. A Jitka se začala prudce vlnit a poskakovat na penisu řidiče, on ji mačkal prsa a bradavky a oba vydávali hlasité projevy nádherného sexu. Já viděl Jitčin zadek, jak poskakuje na šulinu řidiče, jak se jeho péro do ní boří a zase vysouvá, slyšel jsem ty jejich vzrušené zvuky, jejich vzrušený dech, mlaskání jejich přirození…
Zase jsem obešel auto a tentokrát se díval na Jitku zepředu. Byla nakloněná nad řidičem, její zadek poskakoval a on si hrál s jejími prsy. Občas se k němu naklonila a líbali se. Bože, to bylo tak rajcovní, tak vzrušující! AAACHCHCH, začal jsem si ho sám honit ze vzrušení a taky z touhy vystříknout sperma ven z kulek! Jitka začala kňučet, jako štěně a řidič zase funěl, jako lokomotiva. Bylo vidět, že to na ně zase přichází, že budou mít oba dva orgasmus. Já i ho honil jako o život, ruka mi kmitala na mém péru rychlostí blesku a síla mého stisku byla silnější a silnější s blížícím se orgasmem těch dvou kteří se pode mnou v autě svíjeli v sexuální křeči! BUUUM!!! A bylo to, trojitý orgasmus najednou! UUUFFFF! To teda byla jízda! Vystříkal jsem se na auto a zbytek do trávy vedle, nechtěl jsem postříkat řidiče, to mi přišlo nechutný. Jitka seděla na řidiči ještě nějakou dobu a užívala si doznívajícího orgasmu a řidič, ten vydechoval z těžka a jeho šulin ještě docukával v pičce mojí Jitky a vymačkával ze sebe poslední zbytky této dávky.
Po nějaké době, když všem odezněly orgasmy, jsme se posbírali, porovnali auto a vydali se domů. S řidičem jsme si ještě vyměnili telefonní čísla s tím, že mu občas zavoláme, protože se nám to všem líbilo. Dorazili jsem domů asi kolem poledne a Jitka se šla opláchnout, prý že jde spláchnout ten prach z cest :-D , a že potom hned udělá nějaký oběd. Já si mezitím vybalil kabelu a až byla volná koupelna, tak jsem se šel také opláchnout. Ve 13 hodin jsem měl schůzku s Hanou, abych ji doplatil dohodnutý zbytek peněz. Jitka udělala hranolky a smažák a poobědvali jsme. U oběda se Jitka rozpovídala o dnešním ránu, o dnešní cestě domů taxíkem a vyprávěla mi u toho svoje pocity, jak to viděla ona a co u toho cítila. Bylo zajímavé ji poslouchat a sledovat, jak se mění. Řekla mi, že nikdy dříve netušila, že sex může být tak zábavný, tak báječný, tak strašně návykový! A podívala se na mne, do očí a řekla: Já ho prostě miluju! KOHO??? Vyvylil jsem oči a čekal na odpověď! Snad ne toho řidiče taxíku? Že by se po jednom čísle do něj zamilovala??? Trnul jsem a čekal na jej odpověď! Přece jen, tak daleko jsem to nechtěl nechat zajít! Miluju ten sex! Miluju ten pocit vzrušení! Miluju, když mi čurák jezdí pičkou, když mi naráží na dno dělohy! Když do mne stříká sperma! BOŽE, MILUJU SEX!!! Vydechla Jitka a já seděl, můj ocas stál a s vyvalenýma očima jsem na ni koukal… No doprdele, vypadá to, že mám doma nymfomanku…
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Mildas155 »

a nejednou se ze dne na den zmnnenil zivot ,nikdy nevýme co nás čeká paráda chlape
chci-to

Příspěvek od chci-to »

Mildas155 píše: ned 09. čer 2024 12:44:41 a nejednou se ze dne na den zmnnenil zivot ,nikdy nevýme co nás čeká paráda chlape
Mám rád dějové zvraty a taky jsem se snažil zakomponovat některé připomínky čtenářů. A taky rád překvapuji a napínám.
Pochopitelně, jsou i tací, kterým se to třeba nelíbí, ale ty zase uspokojím možná v další povídce, kterou už chystám...
A děkuji za komentář, každý potěší.
Manžel s velkým M

Příspěvek od Manžel s velkým M »

Super příběh , pokračuj.
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Tak to je boží 👍 To se ti skvěle povedlo 👍👍👍.
johevik

Příspěvek od johevik »

Pěkně píšeš, dobře se to čte. Ale ta léčba španělskými muškami je už jen pouhá fantazie zcela mimo realitu. Snad tomu někdo neuvěří a nebude to zkoušet.
chci-to

Příspěvek od chci-to »

johevik píše: pon 10. čer 2024 9:13:31 Pěkně píšeš, dobře se to čte. Ale ta léčba španělskými muškami je už jen pouhá fantazie zcela mimo realitu. Snad tomu někdo neuvěří a nebude to zkoušet.
Tak počítám s tím, že to snad nikdo nebere jako realitu...
wuua

Příspěvek od wuua »

johevik píše: pon 10. čer 2024 9:13:31 Pěkně píšeš, dobře se to čte. Ale ta léčba španělskými muškami je už jen pouhá fantazie zcela mimo realitu. Snad tomu někdo neuvěří a nebude to zkoušet.
A proc ne? Spolecnost je plna idiotu a blbcu, jen at se kola ekonomiky toci a dotycny drahou polovici muskama naleva
chci-to

Příspěvek od chci-to »

wuua píše: pon 10. čer 2024 12:12:35
A proc ne? Spolecnost je plna idiotu a blbcu, jen at se kola ekonomiky toci a dotycny drahou polovici muskama naleva
Zrovna chlazenýho Jegra bych si dal :lol: .
Odpovědět