Trenérova žena

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
Mispulin
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Trenérova žena

Příspěvek od Mispulin »

Supééééér!!! Hezky nás napínáš.
chci-to
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od chci-to »

Těšte se, možná dnes večer bude další díl a budete překvapeni 😉
kuto8157

Příspěvek od kuto8157 »

Granat píše: pát 07. čer 2024 13:01:14 Jsi kandaulisticko-prozaický bůh!!
Tak to máš pravdu, toto je na knihu 🙂
kentusssak
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od kentusssak »

chci-to píše: pát 07. čer 2024 13:21:56 Těšte se, možná dnes večer bude další díl a budete překvapeni 😉
Dufajme ze prekvapeny v zmysle perverznej divokej zapletky ;)
kuto8157

Příspěvek od kuto8157 »

Čakal som že tam bude manželka na chate ale trochu sa to zamotalo 😀
raymond

Příspěvek od raymond »

Manželka se ho zeptá, na co potřeboval 10 000 Kč a než aby utrácel příště, tak si užije a on to bude mít gratis.
lancin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lancin »

Moc povídky nehodnotím, ale tato se mi moc líbí.
chci-to

Příspěvek od chci-to »

Najednou se rozletěly dveře ke mně do pokoje a vrazili tam dva z mých svěřenců a zakřičeli: Trenére, fakt díky, jsem bůh! Ty dvě mrdny jsou super! A zase vypadli z pokoje. Mne to probudilo, podíval jsem se na budík, bylo 4:35 hodin. Obrátil jsem se s tím, že zase usnu… COŽÉ??? Říkaly dvě mrdny? Ale je tady přece jen Hana, najatá profesionálka. Hm, to musím prověřit! Vstal jsem a šel se podívat do haly, odkud se ozývaly hlasy. Tam ležela Hana na gauči, který byl rozložený ve velkou postel, a tři moji dorostenci ji zpracovávali. Jeden ji píchal na klasiku, druhý se snažil ji strkat svoje péro do pusy a třetí si nechával honit péro. Okolo nich stálo v hloučku ještě pár dalších. Přišel jsem k nim a oni mne uviděli a povídali, Trenére, pojď si taky vrznout, je to super, a Hana je neuvěřitelnej kus! Pusťte trenéra, ať má taky zářez! Je přece z našeho týmu! Všichni tři, sice neochotně slezli z Hany a nechali mi ji, abych se zapojil do jejich týmové zábavy. No, Hana teda byla akt kus, to jo, Ty její silikonový prsa, jak ji trčely vzhůru a ta její frnda! Vyholená, jen na pahorku měla úzký černý trojúhelník, jako by šipka na její dírku lásky… Tak, nemohl jsem se před klukama zahanbit a nedalo se nic dělat, prostě jsem musel ukázat. Že su taky chlap. Stáhnul jsem tepláky a trenýrky a vyhouplo se moje průměrné péro. Přikleknul jsem k Haně mezi nohy, chytil ji za ně, ty jsem si dal na ramena a přitáhnul jsem si ji k sobě. Měl jsem její promrdanou, mokrou od jejich šťáv a spousty semene a roztahanou od toho počtu nadržených čuráků mých svěřenců. Vzal jsem ptáky do ruky, nasměroval na její dírku a přirazil. Její prsa se skoro ani nepohnula, tak byla pevná a dobře vycpaná… Začal jsem do ní přirážet a užíval si tu mokrou a horkou kundu a představoval si, jak by to asi bylo super, kdyby na jejím místě byla moje Jitka. Och, to byl pocit, v podbříšku mi bzučely všechny včely světa, v tříslech mi cukalo a šulin stál, jako by byl z betonu. Takto jsem do ní píchal asi 3 minuty a při představě mojí Jitky jsem cítil, že na mne jde orgasmus! Vycákám se do ní, stejně se do ní už udělali asi všichni, tak co bych to nezkusil! Vždyť jsem si to zaplatil! Sice z klubových peněz na občerstvení, ale zaplatil! Ještě jsem párkrát zasunul a už jsem stříkal svoje sperma do Hany, do její pičky, která byla dnes už přeplněná množstvím semene od ostatních hráčů. OOOCHCHCH, to je super slastný pocit! AAACHCHCH, to je paráda, neskutečný!!! Vystříkal jsem celou svoji dávku sperma do Hany a zvednul se, že půjdu omrknout ostatní, protože tady nebyli všichni. Vstal jsem, natáhnul si trenýrky a tepláky a zeptal se: Prý je tady ještě jedna mrdna, kde ji najdu? Je v zadním pokoji u bazénu, odpovědělo pár kluků a hned se zase otočili k Haně a snažili se, aby si zase mohli zašukat s placenou sexy bombou! Já šel tedy do zadního pokoje, kde byl bazén a sauna. V místnosti u bazénku bylo hodně šero, spíše tma. Viděl jsem, že přes komodu leželo ženské tělo, zadek vyšpulený, jak byla přes komodu ohnutá, za ní stál jeden dorostenec a přirážel do ní svým pérem, jako zběsilý! Okolo něj stálo dalších asi pět kluků a povzbuzovali ho. Z druhé strany byli další tři kluci a nastrkovali ji svoje penisy a ona je na střídačku kouřila a zbylé dva honila. Ten, co ji mrdal zezadu se najednou do ní s řevem udělal, a nastříkal do ní dávku svého sperma. Ještě chvíli v ní takto zůstal a dostříkával a čekal, až mu péro změkne. Po chvíli ho z ní vytáhnul a otočil se a v tom si mně všimnul. Pánové, je tady trenér, nechte ho si zašukat! A opět jsem měl možnost si zamrdat s neznámou, cizí ženou, která se tam jaksi ocitla a oddávala se sexu s mými kluky. Což o to, péro mi z té situace stálo zase pevně, byl jsem vzrušený. A ta prdelka přede mnou byla opravdu k nakousnutí, hezky vystrčená a její pička se leskla od semene jiných dorostenců. Tam jsem tedy přistoupil za ni, stáhnul si teplíky a trenýrky jedním tahem a zasunul jsem do ní svoje péro! OOOCHCHCH, paráda, to byla tak horká, mokrá, úzká pička, takovou jsem ještě nemrdal! Chytil jsem ji za boky a začal do ní přirážet, jak jen to šlo. Naše přirození o sebe pleskaly, šťáva a semeno stříkalo všude okolo, její pička vydávala mlaskavé zvuky jak jsem do ní bušil! OOOCHCHCH, to je paráda! Tohle se mi zatím nepoštěstilo, abych si za jednu noc zamrdal hned dvakrát se dvěma ženami! To se nesmí Jitka dozvědět, to by byl oheň na střeše, a asi i rozvod! A pokračoval sem dál v mrdání té neznámé ženy. Bušil jsem do ní celou svojí silou a ona hekala pod mými přírazy. Moc ji to nešlo, protože měla v puse zastrčené péro dalšího spoluhráče a dalším dvěma péra honila a ještě několik dalších kluků ji hladilo po zádech, po zadku, po jejích prsách, které ji vysely na druhé straně komody. Prostě grupáč jako se patří! Jako v mých nejbujnějších fantaziích a touhách! Jo, kdyby to tak byla Jitka, to by bylo super!!! Pomyslel jsem si a ta představa mne zase zradila a já se do té pičky vycákal! AAACHCHCH, OOOCHCHCH, AAACHCHCH, vydechl jsem několikrát, dokud moje péro pumpovalo sperma do té lačné frndy, která se tak hezky nastavovala a byla k dispozici ostatním hráčům. V té chvíli jsem nepátral, kdo to je, kde se tam vzala a jakto, že ji tam moji kluci šukají jako placenou děvku! Prostě jsem ji vycákal a uspokojil tak svoje sexuální touhy a to jak v představách, tak i v reálu! Prostě paráda! To se to bude dnes spát… Pánové, díky, já odcházím dospat noc. Užívejte si, dokud to jde! A odešel jsem do pokoje, s tím, že zase usnu, vystříkaný, vzrušený a uspokojený!
Došel jsem k sobě na pokoj, vysvléknul se a lehnul si, přikryl jsem se pokrývkou a že lehnu a usnu. Ještě mne ale napadlo, že bych se mohl podívat na mobil, který byl v nočním režimu a ležel na nočním stolku vedle postele. Zvednul jsem ho a podívám se na displej. Byly tam 3 nezodpovězené hovory od Jitky. Doprdele, co se děje? Musím ji hned zavolat! Ale ještě tam byly 3 SMS zprávy, tak jsem je rozkliknul a četl:
První zpráva: Miláčku, bylo mi smutno, tak jsem si nalila z mražáku toho Jegra, byl moc dobrý, tak jsem ho celého dopila, zítra musíme koupit další, miluju tě. Jitka
Druhá zpráva: Miláčku, cítím velké brnění v podbříšku a svědí mne pička, asi bych se s tebou chtěla milovat, beru si taxík a vyrážím za tebou na tu chatu.
Třetí zpráva: Jsem tady.
COŽE??? Jitka je tady? Kde? Že by ta dole, byla ona??? Bože, to ne! Vykřiknul jsem, vyskočil z postele a tak, jak jsem byl, jen v trenýrkách, jsem vyběhl do místnosti k bazénku. Okolo té ženy bylo pořád několik kluků, jeden ji zase klátil zezadu a píchal svoje péro do její pičky, prostě ji natvrdo mrdal, jako každej puberťák, který dostane možnost si zamrdat, další stáli před ní a okolo ní a strkali ji svoje péra k puse a do ruk, a ona statečně vykřikovala tlumené výkřiky pod přírazy šukajícího puberťáka a s plnou pusou s narvaným šulinem do ní! Prodral jsem se dopředu, kleknul si k její hlavě, mezitím ten, kterého ještě před chvílí kouřila jí nastříkal plnou dávku do pusy a ustoupil. Já ji chytil za bradu a zvednul jsem její obličej… BOŽE, TO JE OPRAVDU JITKA!!! Ona mne ale nevnímala, byla v transu a vyhekávala pod přírazy mrdajícího puberťáka a její prsa se třepaly pod údery jeho šulina!
kohout50
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet

Příspěvek od kohout50 »

Nádherná pokračování příběhu s krásnou zápletkou v podobě druhé společnice Jitky. Těším se na pokračování a toho co se bude odehrávat dal.
chci-to

Příspěvek od chci-to »

raymond píše: pát 07. čer 2024 16:06:52 Manželka se ho zeptá, na co potřeboval 10 000 Kč a než aby utrácel příště, tak si užije a on to bude mít gratis.
Pánové, mám sice směr a ideu, kterou by se tato povídka měla ubírat, ale, zkuste mi tady napsat vaše náměty, kudy by se to mělo podle vás dál ubírat. Pokud by tam byla lepší myšlenka, než moje, jak víte, kreativita mi nedělá problém a pokusil bych se toto zpracovat. Ale to je jen návrh...
Odpovědět