Presne a je jedno jestli s mouchou nebo radeji bez mouchy, dulezite je spravne vychlazeni
Trenérova žena
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Trenérova žena
-
Mě se to líbí. Zase trochu jiný příběh a zápletka. Hlavně ať píše. Kritiku je víc než spisovatelů.
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
Jsem hlavně rád, že se to nahodilo zpět do kandaulistických kolejí.
-
- Pár slov o nás: nev9m
ať klidně jo, hlavně, že se to dobře čte
-
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
No, taky by mě nepřekvapilo, kdyby se našlo dost takových, co by bylo přesvědčenou o reálnosti těchto povídek.
Ale mi se líbí, že autorovy povídky jsou takové pohádky, v mnoha ohledech nereálné, ale právě to je to fajn, že se tam může odehrát to, co se normálně asi neodehraje. Navíc, i když je to nerálné, tak to není ale naprosto nemožné.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Ručičky na hodinách ukazovaly 12:42 hodin a já se chystal za Hanou, abych doplatil dlužnou částku. Ještě jsme si po SMS zprávách dopřesnili místo a čas setkání. Jitka se mne zeptala, kam že se to chystám. Musím ještě na skok do města doplatit dluh za zábavu, co jsme měli s klukama na chatě, odpověděl jsem po pravdě. Tak já se svezu s tebou a zrovna se můžeme zastavit v obchodě a dokoupit nějaké potraviny, řekla Jitka. No, nebyl jsem zrovna moc nadšený a přemýšlel jsem, jak se z toho vyvlíknout, ale Jitka trvala na svém a hned se začala oblékat a rychle malovat. Ach jo, já to kvůli tobě nestihnu, mám tam být ve 13 hodin a už na to mám jen 15 minut. Opáčil jsem. Však už jsem oblečená a namaluju se v autě, odpověděla, shrnula si šminky do kabelky, odešla do chodby, obula se a zavolala: Tak kde to vázne? Na koho se tady čeká? Hmmm, tak to neklapne, snad se nebude už na nic ptát. Nechtěl jsem, aby se provalila dnešní noc. Jitka si totiž z ní nepamatovala lautr nic, což bylo dobře. Nasedli jsme do našeho auta a vyrazili do města. Sraz jsme s Hanou měli dohodnutý na parkovišti za benzínkou za městem. Dojeli jsme tam a na parkovišti stála veliká limuzína, jako z Amerických filmů. Velká, dlouhá, černá neprůhledná skla. Já zastavil auto vedle této limuzíny, u ní se stáhlo okénko a z něj na mne vykoukla Hana. Pojď dovnitř, nemusí nás každý vidět, řekla. Já vystoupil z auta a Jitce jsem řekl, aby na mne počkala v tom našem. Počkej, já se chci taky podívat, ještě nikdy jsem v takovém autě neseděla. Nečekala na moji odpověď a hned vystoupila z auta a hrnula se ke dveřím. Já je tedy otevřel a Jitka vešla dovnitř. Já za ní a dveře jsem zavřel. Sedli jsme si na široká a velká sedadla vedle sebe, a když se moje oči rozkoukaly a zvykly si na velké šero, tak jsem viděl na sedadle naproti mně sedět Hanu a vedle ní opravdu velikého chlapa. Vysoký, skoro až ke stropu, ramena široká, mohutná postava, černé kudrnaté vlasy, prostě gorila! To je kdo? Zeptala se Hana. To je moje paní, Jitka. Chtěla jet se mnou a potom pojedeme do obchodu na nákupy, odpověděl jsem. Není to náhodou, ta druhá žena, co byla na chatě? Řekla Hana a sledovala Jitku, prohlížela si ji od hlavy až k patě. No, ona za mnou přijela a byla se mnou na pokoji, odpověděl jsem lehce nervózním hlasem. Hmmm, kluci se zmiňovali ještě o jedné píchačce, tak jsem si myslela, že je to ona… Ale vypadá dobře, není vychrtlá, nohy má štíhlé, prsa taky vypadají dobře, myslím, že to mluvili o ní! Řekla Hana s jistotou. Tak ty jsi mi vlezla do kšeftu, víš to? Jseš si toho vědoma? Naštěstí mne to nestálo žádné peníze, respektive jsem o žádné nepřišla, ale mezi náma, profesionálkama, se tohle nedělá! Takže ty, mladý pane, doplatíš teď zbytek dohodnutých peněz! Vyndal jsem z peněženky dohodnutých a zbývajících 10.000 Kč a podal je Haně. Gorila po nich natáhla ruku a vytrhla mi je z ruka, a strčil si je do kapsy u košile. Mimochodem, to je Dan, on mi dělá manažera a bodyguarda, řekla Hana. Tak, tím jsme spolu vyrovnáni, podívala se na mne. Takže, my teda půjdeme, děkujeme za služby a nashledanou. Řekl jsem. Moment! Řekla Hana. Ještě nejsme vyrovnáni tady s mladou paní! Ale ona ti nic nedluží, řekl jsem podrážděně! No, to sice ne, ale musí dostat varování, aby si to příště pamatovala a nelezla mi do kšeftu! Takže teď tady Danovi vykouří ptáka! Alespoň se podíváme, jak je šikovná a co se na ní mladým tak líbilo! Vytřeštil jsem oči, podíval se na Jitku, která taky seděla jako zařezaná a nechápala, co se tady okolo ní děje, přesto jsem si všimnul, že měla jednu svoji ruku strčenou pod šaty a asi jí svědila pička. Dan se jen v klidu opřel o opěradlo sedadla a rozepnul si poklopec na gatích. Tak šup, šup, nemáme na to celej den! Vykřiknul směrem k Jitce. Ta se na mne podívala nechápavým pohledem, a já na ni… Tak bude to?! Vykřikl ještě jednou Dan. No, já nechápu, co po mně chceš, co se tady děje? Vydechla Jitka. Prostě jsi vlezla do kšeftu mojí Hance a teď za to musíš zaplatit a buď ráda, že jen tím, že mi ho vykouříš, že po tobě nechceme, abys pro nás makala! A dělej! Natáhl se k Jitce, chytil ji za ruku a zatáhl ji k sobě. Ona spadla ze sedadla na kolena a klečela před Danem, který měl roztáhnuté nohy, rozepnutý poklopec gatí a jen čekal na kuřbu od Jitky. Já chtěl protestoval, ale jen jsem se nadechl, tak si Hana přesedla vedle mne, chytila mne kolem ramen a řekla, jen se dívej, třeba se ti to bude líbit A neboj, nic se jí nestane! Jitka byla sice trochu překvapená. Ale už když jsme si sedli do auta a naše oči se rozkoukávaly, všimla si velké mužské postavy sedící na sedadle naproti ní. Sakra, to je kus chlapa, pomyslela si a pička jí zasvrběla. Pomalu, aby si toho nikdo nevšimnul, si zajela jednou rukou pod šaty a lehce si pohrávala se svojí svrbějící pičkou. Klečela před Danem a na chvíli zaváhala. Co má dělat? Má ho vykouřit, nebo ne? Já bych moc chtěla, je to docela hezký chlap ten Dan a i to, ja je na mne drzý mne vzrušuje, je to rajcovní… Obrátila se na mne, viděla že sedím vedle Hany a ta mne drží kolem ramen a já na ni civěl s vykulenýma očima. V nich byla vidět moje nadrženost, moje očekávání, moje touha vidět Jitku kouřit Dana! Mrkla na mne a já na ni. To Jitka vzala jako tichý souhlas, obrátila se k Danovi a začala mu v jeho gatích, v rozepnutém poklopci hledat jeho péro. To věru dlouho nemusela, protože Danův ocas na ni v okamžiku, kdy odkryla gumu z jeho trenýrek, vystřelilo nahoru, skoro až k její puse. Chytila ho tedy do ruk a chvíli ho honila, čímž ještě o několik centimetrů narostl jak do délky, tak do šířky. Jeho špička se leskla, jak byl mokrý od kapky touhy a tekutina se z něj stále řinula a stékala po jeho žaludu. Jitka od něj měla mokré ruce a proto chytila jeho žalud do pusy a začala mu ho kouřit. Dan poloseděl, pololežel opřený zády o opěradlo a užíval si kouření. AAACHCHCH, to je paráda, ta je šikovná! Jak ji ten jazyk hezky rejdí po mojí uzdičce! Sakra, ta je dobrá! To by byla těžká konkurence pro tebe, otočil se na Hanu. Ta se zájmem pozorovala Jitku, co s Danem dělá a učila se od amatérky. Jitka stále kouřila Dana a ten ji chytil za culík a začal do její pusy přirážet vlastím tempem a do hloubky, kterou si určil sám! Jitka jen držela, kouřila a honila. OOOCHCHCH to je paráda, takhle za chvíli budu! Vydechl Dan. Hm, Hm, Hm, Hm, vydechovala Jitka pod přírazy Danovýho čuráka, kterýho měla hluboko a široko v puse, částečně už i v krku. Já seděl nehnutě a zíral na ně s otevřenou pusou a ani nevnímal, že mi Hana hladí a mačká mého čuráka přes kraťasy. V ocase mi hučelo, brnělo mi celé břicho, srdce bušilo jako bych běžel maratón a v puse jsem měl vyschlo, jako na Sahaře! Dan vycítil, že jde na něj orgasmus a ještě párkrát přirazil do Jitčiny pusy a vystříkal do ní celou dávku ze svých varlat! Cákal do ní asi 30 sekund a s každým záchvěvem v jeho šourku stříknul Jitce do pusy část nahromaděného spermatu. A Jitka, ta zvládla všechno spolknout a ani kapka nepadla na sedadlo, nebo na Danovy kalhoty! Ještě chvíli takto Danovi olizovala jeho vadnoucího čuráka a já ucítil křeč v břiše a najednou se mi po břiše rozlilo mokro a horko! To jsem se taky udělal, teda, udělala mne Hana, ale já to skoro ani nevnímal, protože jsem zase na vlastní oči viděl a zažil, jak Jitka vykouřila a spolkla přede mnou, s mým svolením, sperma dávku cizího chlapa! Hana si myslela, že jsem se udělal z toho, že mi ho jakože honila, ale to nebyl ten důvod mého orgasmu, naštěstí to nepoznala a řekla: Ber to ode mne jako dárek a příslib na další spolupráci. Vystoupili jsme s Jitkou z jejich limuzíny a nasedli do našeho auta. Beze slova jsem nastartoval a vyrazili jsme do nákupního centra nakoupit ty potraviny. Jitka si jen přemalovala třenkou pusu a lehce si přepudrovala nos.
Radime, asi si musíme promluvit...
Radime, asi si musíme promluvit...
-
Super, ty tvé nápady se mi fakt líbí. Doufám, že než přeskočíš jinam, tak ještě pár dílů rozvineš, fantazie máš na rozdávání
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet
Opel nádherné poctěni se zajímavým směrem události. Doufám, že ještě nekončí s a že přidáš pár dalších dílů.
-
Můžeš mi prosím vysvětlit, co to mělo znamenat? Říkal jsi mi, že vezeš peníze za zábavu, co jste měli na chatě a tady nějaká, prsatá sexmodelka mi vykládá, že ji lezu do kšeftů! O co tady jde? Tak povídej, poslouchám! No ona tam na chatě klukům pořádala soutěž karaoke, víc nevím. Jak to začalo, tak jsem šel na pokoj a ještě jsem tam dělal nějaké papíry z práce a z hokeje. No a potom jsi tam přijela ty a šli jsme spolu na pokoj. Fakt nevím, co to bylo. Ale musím se ti přiznat, moc se mi to líbilo, špitnul jsem. No, jak na mne nastartoval s použitím té trochy síly, jak si mne přitáhnul k sobě, bylo to tak vzrušující, tak násilnický, měla jsem strach, ale zároveň mne to úplně elektrizovalo a zároveň paralyzovalo! Nebyla jsem schopná odolat! WOW, málem jsem se tam udělala…
Dojeli jsme k obchodu a vystoupili z auta. Radime, takhle tam jít nemůžeš! Vypadáš, jako by ses počůral! Podíval jsem se na sebe a uviděl jsem velký, mokrý flek na tričku a na kraťasech. Sakra, a nic na převlečení s sebou nemám, řekl jsem. Tak tady na mne počkej a já zatím nakoupím sama. Tak jsem seděl v autě a čekal na Jitku. Ta se ukázala asi za 20 minut a v doprovodu dvou mých svěřenců z hokejového klubu. A doprdele! Teď to praskne! Ty vole, že jsi sem vůbec lez! Teď budeš mít z ostudy kabát, kluci tě budou mít za paroháče, nebo hůř, za úchyla! Co mám dělat??? Trnul jsem hrůzou z toho, co se teď v příštích několika okamžicích stane. Na Jitce bylo vidět, že není něco v pořádku. Tlačila vozík, z jedné strany jeden kluk, z druhé strany druhý. Oba se jednou rukou drželi košíku a druhou ruku měli za Jitkou. No, snad ji nedrží oba za zadek! Dojeli k autu, ve kterém jsem seděl a dělal, že tam nejsem, že prostě neexistuji já, ani oni. Koukal jsem do telefonu, ale věděl jsem o všem okolo sebe. Radime! Tak toto mi teda musíš vysvětlit! A hned! Vykřikla na mne Jitka. Nazdar trenére, zavolali na mne překvapení kluci. No nazdar, odpověděl jsem. Radime, tihle kluci, tihle puberťáci… Tak to se musí ohradit! Jak se ti to s náma líbilo, když jsme tě napichovali na svoje péra, jak jsi vyhekávala v rytmu našich přírazů, to jsme ti byli dobří, jako puberťáci, a nakonec, už jsme do tebe nastříkali tolik našeho spermatu, že si můžeme klidně tykat! Řekl jeden z kluků. V podstatě měl s tím tykáním pravdu, a i s tím ostatním, problém byl v tom, že o tom Jitka neměla vůbec tušení. Jitka na mne třeštila oči a ve tváři byla celá rudá. Představ si, tihle pub…, teda kluci mne potkali na prodejně a hned se e mně hrnuli a prý: Ahoj kočko, to jsme rádi, že tě zase vidíme, co tvoje nohy? Máš je hezky u sebe, no to se po včerejšku divíme, jak jsi dostala zabrat a hned mě začali plácat po zadku! Tak jsem je vzala s sebou sem, aby se to vysvětlilo! Tak povídej! Ano, trenére, povídej, řekli oba, skoro jednohlasně a zaculili se na mne.
Nasedněte si všichni do auta! Hned! Vykřikl jsem. Zůstali všichni překvapení, protože takto mne neznali. Nastoupili, já vystoupil, naložil jsem nákup do kufru, vozík jsem nechal stát u auta a zase jsem nastoupil. Musíme si všichni promluvit. Máte čas? Jasně že máme, je sobota odpoledne, času máme dost, odpověděli, OK, jedeme k nám a tam si to všechno vysvětlíme. Nastartoval jsem auto a vyrazili jsme k nám domů. Cestou jsme sem tam někdo prohodil nějaká slova, ale v podstatě jsme každý měl svoje myšlenky. Asi za 20 minut jsme dojeli k nám, vystoupili jsme, já vzal nákup z auta a šli jsme k nám do bytu. Tam jsme si sedli v kuchyni naproti sobě a já spustil: Tak pánové, tohle je moje manželka Jitka. Vy ji neznáte, teda znáte, jen jste nevěděli, že je to moje manželka. Jity, ty, jak jsi za mnou přijela na chatu, tak jsi se nějakým nedopatřením dostala mezi partu nadržených puberťáků, kteří si tě spletli s prostitutkou. Na to tam byla ta Hana, za kterou jsme byli dnes ji doplatit zbytek peněz. Tím jsem ti vysvětlil její chování a tu situaci s Danem. Jak se stalo, že si tě spletli s placenou prostitutkou, opravdu netuším, ale je pravda, že jsem na to přišel náhodou a to už bylo pozdě, protože už tě tam ošukal snad každej. Jitka seděla a dívala se na mne s otevřenou pusou. To jako, že mne šukali i tady tito dva kluci? No, opět se musím ohradit, i jako kluci jsme ti dávali hodně do těla a podle tvých reakcí se ti to náramně líbilo a byla jsi spokojená, vždyť jen já jsem se do tebe udělal 3x a ty se mnou 2x a tady Ondra je na tom podobně. Ohradil se Honza, tak oba se jmenovali. Ale jak se to stalo? A jak to, že si to nepamatuju? Tak, nejdřív musíme zjistit, jak k tomu vůbec došlo, mne samotného to taky zajímá, řekl jsem. No, náhodou jsem byl u toho, odpověděl Honza. Tak spusť!
No, my jsme se všichni motali okolo Hany, každej si chtěl sáhnout, každej ji chtěl píchat, každej chtěl do ní stříkat. Ona ležela nejdřív na tom kulatým stole v klubovně, ležela na zádech a na střídačku jsme ji mrdali a ona další kluky okolo kouřila a honila nám péra. Já už jsem se do ní udělal a nechal jsem místo dalšímu, tak jsem stál bokem a všimnul jsem si světel na cestě. Jelo k nám nějaké auto. Tak jsem se šel podívat, zrovna tady s Ondrou. Když auto zastavilo venku u dveří, tak jsme je otevřeli a taxikář na nás houknul, že veze nějakou roztouženou babu, že si celou cestu vzadu dělala dobře a vyhekávala, že si jede užít na chatu a že si ji máme z auta vytáhnout a odvést dovnitř. Tak jsme otevřeli dveře a já za ruku vytáhnul tady Jitku, teda, to jsem ještě nevěděl, že se tak jmenuje. No a ona se mi hned pověsila okolo krku. Ondra ji chytil z druhé strany pod ramenem a vedli jsme ji dovnitř. Když jsme přemýšleli, kam ji dáme, protože ona jen opakovala, že si přijela pořádně zasouložit a jen se na nás smála, tak nás napadlo ji zavézt k bazénku, a cestou jsme ji říkali, že už tam bude, že už si zašuká, a ona se cestou tam vysvlékla a než jsme tam došli, tak už byla nahá. Tak nás nenapadlo nic jiného, než ji přehodit přes komodu, protože nám přišlo, že je to taková správný výška, Byla přes ni pověšená, stála na nohách, prsa měla hezky volné na hraní a taky nás mohla kouřit. A tak, když už tam tak ležela, tak jsme na ni hned s Ondrou vlítli. Já ji začal šukat zezadu a Ondra si ho nechal kouřit. Ale teda, trenére, ta to umí, mně tou svojí píčou to moje péro úplně drtila, jako by mi ho mačkala v ruce a Ondra, ten jen hýkal rozkoší jak mu ho super sála! No a po chvilce jsem to už nevydržel a vycákal se do ní! Ondra taky a tak jsme se ještě stačili prohodit, než došli ostatní kluci, kteří nás tam našli podle rozházeného oblečení. No a tak ji tam ošukali skoro všichni z týmu! My se ti trenére za to omlouváme, bylo to vlastně nedorozumění, ona furt říkala, že přijela šukat a tak jsme mysleli, že je to další překvapení pro nás. No a potom jsi přišel ty a řekl, že je pro tebe, ale že ji můžeme ještě jednou každá omrdat, než jsi si ji odvedl k sobě na pokoj. Jitka se na mne podívala s udiveným výrazem. Já jen sklopil oči…
Seděl jsem a poslouchal Honzu, jak mi popisuje Jitčinu nevědomou nevěru, jak mi popisuje, jak s ní šukal on i Ondra a vlastně skoro všichni z mého hokejového týmu, jak do ní stříkali svoje sperma, protože si mysleli, že je to taky prostitutka. Z jedné strany mne to strašně, ale strašně sralo, a z druhé strany mne to ještě víc vzrušovalo. Jak se vlastně nedorozuměním a tím, že jsem nalil do zbytku Jagermeistera nalil ty mušky a Jitka to dopila, z Jitky stala týmová matrace! Naštěstí o tom nikdo z týmu, až tady na Honzu a Ondru neví… Ale co dál?
Dobrá, neříkám, že mi to nevadí, lhal bych, vadí mi to, že jste vlastně ošukali cizí ženu, která přijela na naši chatu! Ale chápu váš úsudek a dedukci. Byla to prostě nešťastná souhra náhod. Nicméně, že je Jitka moje manželka, tak to se NESMÍ NIKDY, NIKDO DALŠÍ, Z TÝMU DOZVĚTĚT! Je vám to jasný? Taky by se mohlo stát, že nás všechny zavřou za znásilnění, za ohrožování mravní výchovy mladistvých a já nevím, za co ještě by nám hrozil nějaký trest! Takže jasný? Nám je to jasný trenére, u nás je to jako v hrobě!
Jitka vstala, poodešla stranou a zavolala si mně. Radime, tak ty jsi mi lhal o dnešní noci! Proč jsi to udělal? Proč jsi mi lhal? Tady Honza říkal, že jsi mne jim nechal ještě na jedno kolo, aby mne všichni ošukali, než jsi si mne odvedl na pokoj, proč? Nemohl jsem prozradit, že jsi moje žena, to nešlo, co by si o tobě a o mně mysleli? Odpověděl jsem ji. Dobře, to bych pochopila, ale proč jsi mi potom lhal, že se v noci nic nestalo? Proč jsi mi toto zapřel? Nechtěl jsem tě s tím stresovat a nechtěl jsem, abys měla nějaký špatný pocit, nebo pocit viny, ty jsi za to nemohla, a naštěstí tvůj mozek, asi pod náporem obrovské sexuální aktivity, vypětí a stresu toto vytěsnil, tak jsem si řekl, že to bude pro tebe nejlepší. Odpověděl jsem na Jitčin dotaz. Hmmm, to zní logicky. Ale chtěla bych si to užít, chci si zašukat. Co ty? Taky to chceš? Zeptala se mně a podívala se mi zamilovaně a sexuálně-lačně s touhou a chtíčem do očí. Podívala se i dolů a uviděla bouli na mých kraťasech. Vidím, že to taky chceš, tak jdeme ke stolu a já to zařídím, a mrkla na mne. Hmmm, vydechl jsem jen.
Sedli jsme si zpět ke stolu a já spustil: Tak ještě jednou pánové, nikdo se o tom nesmí dozvědět, jasný? Ano, trenére, ale jak to, že si nás tady Jitka nepamatuje, když s námi byla tak spokojená a měla s námi tolik orgasmů? Jak my s Ondrou k tomu teď přijdeme? A jak k tomu přijde tady Jitka? Řekl Honza trochu nadrzle a podíval se na Jitku, která seděla s otevřenou pusou, přimhouřenýma očima a s rukou… ve svém rozkroku, hladila si svoji pičku! Co tím chceš jako říct?! Podíval jsem se přísně na něj. No, že by se to mohlo třeba nechtěně provalit a z ostudy kabát bychom neměli my dva, ale vy, trenére. Nezapomeň, že by vás mohla Jitka zažalovat za znásilnění! Odpověděl jsem. To pochybuju, když si to ani nepamatuje, i když ta její píča i zadek si to určitě pamatují, vždyť se na ni teď podívejte. Odpověděl Honza a mrknul na mne i na Jitku, to samé udělal i Ondra. Jitka si normálně honila svoji frndu. Tak oni se nás snaží jako že vydírat? Ta Jitka to na ně dobře hraje, herečka jedna. Pomyslel jsem si. Takže, jako co tím navrhuješ? Zeptal jsem se. No, třeba by mohla tady Jitka s náma si občas zašukat a třeba bysme mohli dát i čtyřku s váma, co říkáte, trenére? A zase na mne i na Jitku oba mrknuli. Ta situace mne hodně rajcovala a zase jsem cítil obrovské vzrušení, ale chtěl jsem si zachovat tvář. NE, to nepůjde, je to moje manželka a …
Počkej Radime, vmísila se do našeho hovoru Jitka. A mně se nezeptáš na můj názor? Hmmm, tak povídej, poslouchám. My taky posloucháme, ozvali se zase Honza i Ondra najednou. Pokud je pravda o dnešní noci to, co jste mi teď tady vyprávěli a pokud jsem měla s vámi tolik orgasmů, jak mi tady tvrdíte, tak jak mi dokážete, že nelžete? Co když si to všechno jen vymýšlíte, aby jste byli zajímaví? Jak to, že si to nepamatuju? Asi jste nebyli tak dobří, jak se sami chvástáte! Myslím si, že máte malý péra a jen tady vykládáte svoje představy a přání! Nekecáme, fakt nekecáme, vystartovali oba dva kluci uraženě. Jitka trefila na hlavičku hřebíček jejich mladistvé ješitnosti. Klidně je tady na tebe vybalíme a ukážeme ti je, oba dva. No, tak vybalte, tak ukažte, zasmála se tentokrát Jitka a docela nahlas. Kluci zrudli, podívali se na sebe a zase na mne a na Jitku. A Jitka jen pozvedla obočí a zase se zasmála. To kluky popíchlo, mrkli na sebe, vstali a oba dva si stáhli kraťasy a trenýrky. Jejich péra vyskočila směrem nahoru a chtěly se nadechnout čerstvého vzduchu, protože byly škrcený v trenýrkách a přitom vedle nich seděla baba, kterou ještě dneska v noci píchali jako o život a stříkali do ní svoje žhavý sperma a ona teď dělá, že si nic z toho nepamatuje! Tak co na ně říkáš? Vydechl Honza. Byl sice drzejší, ale ocas měl větší Ondra. Nevypadají zas tak velký, to bych si určitě pamatovala. A Jitka se opět zasmála. Tak kurňa, pojď do postele a my ti ukážeme, jestli si nás pamatuješ, nebo ne a jestli ti uděláme tolik orgasmů jako dnes v noci! Tak jdeme, řekla Jitka, vzala oba dva za jejich šulíny a vedla si je do naší ložnice. Já šel za nimi a moje vzrušení bylo nepopsatelné. Zase ji budou šukat dva nadržení puberťáci a tentokrát bez jakéhokoliv alkoholu, bez jakéhokoliv podpůrného prostředku, prostě jen a jen z mé a Jitčiny vůle. Hezké od ní bylo, že se mne na to narovinu zeptala, a o to víc mne to rajcovalo! Šel jsem za nimi do ložnice a měl jsem pocit, že mi šulin praskne, jak byl ztopořený…
Dojeli jsme k obchodu a vystoupili z auta. Radime, takhle tam jít nemůžeš! Vypadáš, jako by ses počůral! Podíval jsem se na sebe a uviděl jsem velký, mokrý flek na tričku a na kraťasech. Sakra, a nic na převlečení s sebou nemám, řekl jsem. Tak tady na mne počkej a já zatím nakoupím sama. Tak jsem seděl v autě a čekal na Jitku. Ta se ukázala asi za 20 minut a v doprovodu dvou mých svěřenců z hokejového klubu. A doprdele! Teď to praskne! Ty vole, že jsi sem vůbec lez! Teď budeš mít z ostudy kabát, kluci tě budou mít za paroháče, nebo hůř, za úchyla! Co mám dělat??? Trnul jsem hrůzou z toho, co se teď v příštích několika okamžicích stane. Na Jitce bylo vidět, že není něco v pořádku. Tlačila vozík, z jedné strany jeden kluk, z druhé strany druhý. Oba se jednou rukou drželi košíku a druhou ruku měli za Jitkou. No, snad ji nedrží oba za zadek! Dojeli k autu, ve kterém jsem seděl a dělal, že tam nejsem, že prostě neexistuji já, ani oni. Koukal jsem do telefonu, ale věděl jsem o všem okolo sebe. Radime! Tak toto mi teda musíš vysvětlit! A hned! Vykřikla na mne Jitka. Nazdar trenére, zavolali na mne překvapení kluci. No nazdar, odpověděl jsem. Radime, tihle kluci, tihle puberťáci… Tak to se musí ohradit! Jak se ti to s náma líbilo, když jsme tě napichovali na svoje péra, jak jsi vyhekávala v rytmu našich přírazů, to jsme ti byli dobří, jako puberťáci, a nakonec, už jsme do tebe nastříkali tolik našeho spermatu, že si můžeme klidně tykat! Řekl jeden z kluků. V podstatě měl s tím tykáním pravdu, a i s tím ostatním, problém byl v tom, že o tom Jitka neměla vůbec tušení. Jitka na mne třeštila oči a ve tváři byla celá rudá. Představ si, tihle pub…, teda kluci mne potkali na prodejně a hned se e mně hrnuli a prý: Ahoj kočko, to jsme rádi, že tě zase vidíme, co tvoje nohy? Máš je hezky u sebe, no to se po včerejšku divíme, jak jsi dostala zabrat a hned mě začali plácat po zadku! Tak jsem je vzala s sebou sem, aby se to vysvětlilo! Tak povídej! Ano, trenére, povídej, řekli oba, skoro jednohlasně a zaculili se na mne.
Nasedněte si všichni do auta! Hned! Vykřikl jsem. Zůstali všichni překvapení, protože takto mne neznali. Nastoupili, já vystoupil, naložil jsem nákup do kufru, vozík jsem nechal stát u auta a zase jsem nastoupil. Musíme si všichni promluvit. Máte čas? Jasně že máme, je sobota odpoledne, času máme dost, odpověděli, OK, jedeme k nám a tam si to všechno vysvětlíme. Nastartoval jsem auto a vyrazili jsme k nám domů. Cestou jsme sem tam někdo prohodil nějaká slova, ale v podstatě jsme každý měl svoje myšlenky. Asi za 20 minut jsme dojeli k nám, vystoupili jsme, já vzal nákup z auta a šli jsme k nám do bytu. Tam jsme si sedli v kuchyni naproti sobě a já spustil: Tak pánové, tohle je moje manželka Jitka. Vy ji neznáte, teda znáte, jen jste nevěděli, že je to moje manželka. Jity, ty, jak jsi za mnou přijela na chatu, tak jsi se nějakým nedopatřením dostala mezi partu nadržených puberťáků, kteří si tě spletli s prostitutkou. Na to tam byla ta Hana, za kterou jsme byli dnes ji doplatit zbytek peněz. Tím jsem ti vysvětlil její chování a tu situaci s Danem. Jak se stalo, že si tě spletli s placenou prostitutkou, opravdu netuším, ale je pravda, že jsem na to přišel náhodou a to už bylo pozdě, protože už tě tam ošukal snad každej. Jitka seděla a dívala se na mne s otevřenou pusou. To jako, že mne šukali i tady tito dva kluci? No, opět se musím ohradit, i jako kluci jsme ti dávali hodně do těla a podle tvých reakcí se ti to náramně líbilo a byla jsi spokojená, vždyť jen já jsem se do tebe udělal 3x a ty se mnou 2x a tady Ondra je na tom podobně. Ohradil se Honza, tak oba se jmenovali. Ale jak se to stalo? A jak to, že si to nepamatuju? Tak, nejdřív musíme zjistit, jak k tomu vůbec došlo, mne samotného to taky zajímá, řekl jsem. No, náhodou jsem byl u toho, odpověděl Honza. Tak spusť!
No, my jsme se všichni motali okolo Hany, každej si chtěl sáhnout, každej ji chtěl píchat, každej chtěl do ní stříkat. Ona ležela nejdřív na tom kulatým stole v klubovně, ležela na zádech a na střídačku jsme ji mrdali a ona další kluky okolo kouřila a honila nám péra. Já už jsem se do ní udělal a nechal jsem místo dalšímu, tak jsem stál bokem a všimnul jsem si světel na cestě. Jelo k nám nějaké auto. Tak jsem se šel podívat, zrovna tady s Ondrou. Když auto zastavilo venku u dveří, tak jsme je otevřeli a taxikář na nás houknul, že veze nějakou roztouženou babu, že si celou cestu vzadu dělala dobře a vyhekávala, že si jede užít na chatu a že si ji máme z auta vytáhnout a odvést dovnitř. Tak jsme otevřeli dveře a já za ruku vytáhnul tady Jitku, teda, to jsem ještě nevěděl, že se tak jmenuje. No a ona se mi hned pověsila okolo krku. Ondra ji chytil z druhé strany pod ramenem a vedli jsme ji dovnitř. Když jsme přemýšleli, kam ji dáme, protože ona jen opakovala, že si přijela pořádně zasouložit a jen se na nás smála, tak nás napadlo ji zavézt k bazénku, a cestou jsme ji říkali, že už tam bude, že už si zašuká, a ona se cestou tam vysvlékla a než jsme tam došli, tak už byla nahá. Tak nás nenapadlo nic jiného, než ji přehodit přes komodu, protože nám přišlo, že je to taková správný výška, Byla přes ni pověšená, stála na nohách, prsa měla hezky volné na hraní a taky nás mohla kouřit. A tak, když už tam tak ležela, tak jsme na ni hned s Ondrou vlítli. Já ji začal šukat zezadu a Ondra si ho nechal kouřit. Ale teda, trenére, ta to umí, mně tou svojí píčou to moje péro úplně drtila, jako by mi ho mačkala v ruce a Ondra, ten jen hýkal rozkoší jak mu ho super sála! No a po chvilce jsem to už nevydržel a vycákal se do ní! Ondra taky a tak jsme se ještě stačili prohodit, než došli ostatní kluci, kteří nás tam našli podle rozházeného oblečení. No a tak ji tam ošukali skoro všichni z týmu! My se ti trenére za to omlouváme, bylo to vlastně nedorozumění, ona furt říkala, že přijela šukat a tak jsme mysleli, že je to další překvapení pro nás. No a potom jsi přišel ty a řekl, že je pro tebe, ale že ji můžeme ještě jednou každá omrdat, než jsi si ji odvedl k sobě na pokoj. Jitka se na mne podívala s udiveným výrazem. Já jen sklopil oči…
Seděl jsem a poslouchal Honzu, jak mi popisuje Jitčinu nevědomou nevěru, jak mi popisuje, jak s ní šukal on i Ondra a vlastně skoro všichni z mého hokejového týmu, jak do ní stříkali svoje sperma, protože si mysleli, že je to taky prostitutka. Z jedné strany mne to strašně, ale strašně sralo, a z druhé strany mne to ještě víc vzrušovalo. Jak se vlastně nedorozuměním a tím, že jsem nalil do zbytku Jagermeistera nalil ty mušky a Jitka to dopila, z Jitky stala týmová matrace! Naštěstí o tom nikdo z týmu, až tady na Honzu a Ondru neví… Ale co dál?
Dobrá, neříkám, že mi to nevadí, lhal bych, vadí mi to, že jste vlastně ošukali cizí ženu, která přijela na naši chatu! Ale chápu váš úsudek a dedukci. Byla to prostě nešťastná souhra náhod. Nicméně, že je Jitka moje manželka, tak to se NESMÍ NIKDY, NIKDO DALŠÍ, Z TÝMU DOZVĚTĚT! Je vám to jasný? Taky by se mohlo stát, že nás všechny zavřou za znásilnění, za ohrožování mravní výchovy mladistvých a já nevím, za co ještě by nám hrozil nějaký trest! Takže jasný? Nám je to jasný trenére, u nás je to jako v hrobě!
Jitka vstala, poodešla stranou a zavolala si mně. Radime, tak ty jsi mi lhal o dnešní noci! Proč jsi to udělal? Proč jsi mi lhal? Tady Honza říkal, že jsi mne jim nechal ještě na jedno kolo, aby mne všichni ošukali, než jsi si mne odvedl na pokoj, proč? Nemohl jsem prozradit, že jsi moje žena, to nešlo, co by si o tobě a o mně mysleli? Odpověděl jsem ji. Dobře, to bych pochopila, ale proč jsi mi potom lhal, že se v noci nic nestalo? Proč jsi mi toto zapřel? Nechtěl jsem tě s tím stresovat a nechtěl jsem, abys měla nějaký špatný pocit, nebo pocit viny, ty jsi za to nemohla, a naštěstí tvůj mozek, asi pod náporem obrovské sexuální aktivity, vypětí a stresu toto vytěsnil, tak jsem si řekl, že to bude pro tebe nejlepší. Odpověděl jsem na Jitčin dotaz. Hmmm, to zní logicky. Ale chtěla bych si to užít, chci si zašukat. Co ty? Taky to chceš? Zeptala se mně a podívala se mi zamilovaně a sexuálně-lačně s touhou a chtíčem do očí. Podívala se i dolů a uviděla bouli na mých kraťasech. Vidím, že to taky chceš, tak jdeme ke stolu a já to zařídím, a mrkla na mne. Hmmm, vydechl jsem jen.
Sedli jsme si zpět ke stolu a já spustil: Tak ještě jednou pánové, nikdo se o tom nesmí dozvědět, jasný? Ano, trenére, ale jak to, že si nás tady Jitka nepamatuje, když s námi byla tak spokojená a měla s námi tolik orgasmů? Jak my s Ondrou k tomu teď přijdeme? A jak k tomu přijde tady Jitka? Řekl Honza trochu nadrzle a podíval se na Jitku, která seděla s otevřenou pusou, přimhouřenýma očima a s rukou… ve svém rozkroku, hladila si svoji pičku! Co tím chceš jako říct?! Podíval jsem se přísně na něj. No, že by se to mohlo třeba nechtěně provalit a z ostudy kabát bychom neměli my dva, ale vy, trenére. Nezapomeň, že by vás mohla Jitka zažalovat za znásilnění! Odpověděl jsem. To pochybuju, když si to ani nepamatuje, i když ta její píča i zadek si to určitě pamatují, vždyť se na ni teď podívejte. Odpověděl Honza a mrknul na mne i na Jitku, to samé udělal i Ondra. Jitka si normálně honila svoji frndu. Tak oni se nás snaží jako že vydírat? Ta Jitka to na ně dobře hraje, herečka jedna. Pomyslel jsem si. Takže, jako co tím navrhuješ? Zeptal jsem se. No, třeba by mohla tady Jitka s náma si občas zašukat a třeba bysme mohli dát i čtyřku s váma, co říkáte, trenére? A zase na mne i na Jitku oba mrknuli. Ta situace mne hodně rajcovala a zase jsem cítil obrovské vzrušení, ale chtěl jsem si zachovat tvář. NE, to nepůjde, je to moje manželka a …
Počkej Radime, vmísila se do našeho hovoru Jitka. A mně se nezeptáš na můj názor? Hmmm, tak povídej, poslouchám. My taky posloucháme, ozvali se zase Honza i Ondra najednou. Pokud je pravda o dnešní noci to, co jste mi teď tady vyprávěli a pokud jsem měla s vámi tolik orgasmů, jak mi tady tvrdíte, tak jak mi dokážete, že nelžete? Co když si to všechno jen vymýšlíte, aby jste byli zajímaví? Jak to, že si to nepamatuju? Asi jste nebyli tak dobří, jak se sami chvástáte! Myslím si, že máte malý péra a jen tady vykládáte svoje představy a přání! Nekecáme, fakt nekecáme, vystartovali oba dva kluci uraženě. Jitka trefila na hlavičku hřebíček jejich mladistvé ješitnosti. Klidně je tady na tebe vybalíme a ukážeme ti je, oba dva. No, tak vybalte, tak ukažte, zasmála se tentokrát Jitka a docela nahlas. Kluci zrudli, podívali se na sebe a zase na mne a na Jitku. A Jitka jen pozvedla obočí a zase se zasmála. To kluky popíchlo, mrkli na sebe, vstali a oba dva si stáhli kraťasy a trenýrky. Jejich péra vyskočila směrem nahoru a chtěly se nadechnout čerstvého vzduchu, protože byly škrcený v trenýrkách a přitom vedle nich seděla baba, kterou ještě dneska v noci píchali jako o život a stříkali do ní svoje žhavý sperma a ona teď dělá, že si nic z toho nepamatuje! Tak co na ně říkáš? Vydechl Honza. Byl sice drzejší, ale ocas měl větší Ondra. Nevypadají zas tak velký, to bych si určitě pamatovala. A Jitka se opět zasmála. Tak kurňa, pojď do postele a my ti ukážeme, jestli si nás pamatuješ, nebo ne a jestli ti uděláme tolik orgasmů jako dnes v noci! Tak jdeme, řekla Jitka, vzala oba dva za jejich šulíny a vedla si je do naší ložnice. Já šel za nimi a moje vzrušení bylo nepopsatelné. Zase ji budou šukat dva nadržení puberťáci a tentokrát bez jakéhokoliv alkoholu, bez jakéhokoliv podpůrného prostředku, prostě jen a jen z mé a Jitčiny vůle. Hezké od ní bylo, že se mne na to narovinu zeptala, a o to víc mne to rajcovalo! Šel jsem za nimi do ložnice a měl jsem pocit, že mi šulin praskne, jak byl ztopořený…
-
Vešli společně s Jitkou do ložnice a uviděli naši manželskou postel. Je velká, 200 x 200 cm, původně jsem ji kupoval s představou naších manželských radovánek i když jsem věděl o Jitčině vztahu k sexu, doufal jsem, že se to spraví. Až teprve dnes, po dvou letech se ta postel i já dočkáme naplnění našich tužeb, našich přání, našich multiorgasmů více osob! Jitka je dovedla, nebo spíše dotáhla za jejich ocasy až k posteli a tam se zastavila. Pustila je, otočila se a svlékla si šaty, sundala podprsenku i kalhotky. Najednou před nimi stála nahá, jen v Evině rouše. Kluci se nenechali pobízet a v mžiku oka byli také nazí a hned, bez ostychu se vrhli na Jitku a začali ji osahávat na prsách, tahat za bradavky, hladit bříško a zadek. Také ji začali po celém těle líbat. Jitka stála, nohy rozkročené a užívala si zájem, dotyky a polibky těch svou puberťáků. Po asi 4 minutách vzájemného osahávání se Jitka posadila na postel a Honza i Ondra se posadili vedle ní. Chtěli ji povalit na záda, ale Jitka řekla: Moment, chci něco vyzkoušet. A lehla si do postele tak, že měla hlavu částečně přes hranu postele a zbytek těla ležel uprostřed lůžka. Jeden si lehne do postele dolů a bude mne lízat a druhý si stoupne k posteli k mé hlavě a já ho budu kouřit. A tak se i stalo. Honza si stoupnul k posteli k jej hlavě, Jitka otevřela pusu a Honza ji tam zastrčil svůj penis a začal do ní přirážet, jako by ji šukal. Jitka se malinko dávila, ale po chvíli si zvykla a na jejím krku bylo vidět, jak ji tam Honza se svým čurákem přiráží až do krku! Ondra, tek skočil na postel, lehl si Jitce mezi stehna a začal ji lízat její pičku. Všichni čtyři jsme si to užívali k naší maximální spokojenosti. Já si sedl na křeslo, které bylo v rohu u nočního stolku a pozoroval jsem tu začínající jízdu, jejich rozehřívání na první kolo. Jitka vydechovala vzrušením z toho, jak ji Ondra lízal její pičku a zároveň vydychovala v rytmu Honzových přírazů. Já si mezitím stáhnul kraťasy a trenýrky, které byly stále ještě mokré od odpoledního zážitku s Danem a Hanou. Dost se mi ulevilo, protože jsem už nebyl v mokrém a moje péro se mohlo také volně nadechnout. Já ho ale chytil pod krkem a začal jsem si ho lehce honit. Opravdu jen lehce, protože jsem cítil, že bych se hned udělal! Ondra lízal, Honza píchal, Jitka kouřila a já honil. Tak to je skoro jako olympijské hry, pomyslel jsem si a v duchu se zasmál svému vtipu. Ale moje tělo bylo v napětí ze vzrušení, cítil jsem se jako king! King, který dává k dispozici svoji královnu páru mrdacích mašin! A kluci mi tak opravdu připadali, jsou mladí, nadržení a plní síly se skoro permanentním ztopořením a s permanentně plnými koulemi a stále při chuti! Jitka zrychlila dýchání a i Honza přidal na rychlosti a na razanci svých přírazů. Cítili oba dva, že na ně jde orgasmus. Se stále zvyšujícím se napětí, rychlejším dýchání a funení se najednou ozvalo: UFF , to byla Jitka, která vystříkla své milostné šťávy ze své pičky přímo do pusy a do obličeje Ondry, a hned po tom se ozvalo ACHCH, to se zase udělal Honza Jitce hluboko do krku. Ta to ani nemusela polykat, stříkalo jí to rovnou do krku, tak byl v jejím hrdle Honza hluboko zaraženej. Ondra se odtáhl a nechal Jitku dostříkat. Jakmile dostříkala, řekl si, že on by chtěl taky orgasmus, vstal, kleknul si, vzal Jitčiny nohy, položil si je na ramena, Nasměroval svoje péro do Jitky a přirazil. Ta jen vydechla slastné AAAAACHCHC. Ondra se vzepřel na rukách, tím se dostal svým tělem nad Jitku, její nohy byly vysoko ve vzduchu opřené o Ondrovy ramena a její pička byla nasměrovaná přesně naproti Ondrova šulína. Ondra začal přirážet hluboko do její pičky a užíval si každý jeden zásun. Nespěchal, užíval si to, že Jitčina pička se uměla krásně stahovat v rytmu přírazů a opravdu, její vnitřní poševní svaly dokázaly chytit penis uvnitř a doslova ho drtit a ždímat. Ondra přirážel, Jitčina pička držela a ždímala, Jitka vzdychala vzrušením, Honza se snažil dostat k Jitce z boku aby ho zase kouřila, nebo alespoň honila a já seděl v křesl, pozoroval ten život v naší posteli a honil si svoje péro. Jaké jsem z toho měl pocity? Nedokážu to ani popsat. Velké vzrušení, touha, napětí, křeč, uvolnění, slast, prostě všechny možné slastné pocity se ve mně míchaly a já byl skoro v sedmém nebi! Bože, to je bomba! Tohle jsem vždycky chtěl, tohle jsem si moc přál a teď, teď to všechno mám, teď to prožívám jen díky svojí Jitce! Já jsem tak šťastný!
Mezitím se Honzovi podařilo dostat se z boku k Jitce dostatečně blízko, aby h mohla chytit do pusy a zase kouřit. Ondra mezitím přidal na razanci i na rychlosti v šukání Jitky a jejich přirození o sebe pleskaly pod sílou přírazů. Z Jitčiny pičky stříkaly její šťávy z předešlého orgasmu a to Ondru hodně vzrušovalo. Už cítil, že to na něj také jde a tentokrát je s orgasmem na řadě on! Začal ještě více, drsněji a rychleji přirážet a funět. Jitka vydechovala nahlas pod jeho přírazy a s každým přírazem vyhekla. Také cítila, že na ni jde další orgasmus. A tak, během několika okamžiků se Ondra vzepřel a zařval: UŽ, a vystříkal svoje sperma do Jitky. Ta také vykřikla a dostala další orgasmus a já, já sedící v křesle, pozorující to klubko tří těl a honící si péro jsem sice neřval, ale zato jsem měl takový výstřik semene, že jsem dostříkl bezmála 1,5 metru! Tak to byla jízda! A to jsme ještě neskončili…
Mezitím se Honzovi podařilo dostat se z boku k Jitce dostatečně blízko, aby h mohla chytit do pusy a zase kouřit. Ondra mezitím přidal na razanci i na rychlosti v šukání Jitky a jejich přirození o sebe pleskaly pod sílou přírazů. Z Jitčiny pičky stříkaly její šťávy z předešlého orgasmu a to Ondru hodně vzrušovalo. Už cítil, že to na něj také jde a tentokrát je s orgasmem na řadě on! Začal ještě více, drsněji a rychleji přirážet a funět. Jitka vydechovala nahlas pod jeho přírazy a s každým přírazem vyhekla. Také cítila, že na ni jde další orgasmus. A tak, během několika okamžiků se Ondra vzepřel a zařval: UŽ, a vystříkal svoje sperma do Jitky. Ta také vykřikla a dostala další orgasmus a já, já sedící v křesle, pozorující to klubko tří těl a honící si péro jsem sice neřval, ale zato jsem měl takový výstřik semene, že jsem dostříkl bezmála 1,5 metru! Tak to byla jízda! A to jsme ještě neskončili…