Výsady vedoucích pracovníků - překlad povídky Executive Privilege od Keata

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Morning_star
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Výsady vedoucích pracovníků - překlad povídky Executive Privilege od Keata

Příspěvek od Morning_star »

Řekl jsem si, že bych vám i sobě mohl udělat radost a přeložit mojí oblíbenou povídku ze serveru Literotica. Je to samozřejmě založené na strojovém překladu, upraveném potom mnou k větší čtivosti, takže se omlouvám, pokud mi utekla nějaká blbost nebo nepřesnost. Budu rád, když mi napíšete, jestli je povídka vaše gusto, a mám pokračovat v překládání, má to 9 dílů a tohle je zatím půlka prvního. Rozbíhá se to dost pozvolna.
-------------------------

Výsady vedoucích pracovníků

část 1 - Ujednání

Salónek v luxusním hotelu Creekside byl prostorný a nacházelo se v něm několik odlehlých stolků ve výklencích. Ann Darcyová si rezervovala jeden z nich ve středním patře, který jí poskytoval výhled na vchod a zároveň soukromí vytvořené zakřivenou stěnou téměř obklopující stůl pro dva. Poslední dva dny strávila promýšlením rozhovoru, který se chystala vést s Lisou Cardinovou; rozhovoru o možné budoucnosti Lisy a jejího manžela Jima ve společnosti Andra Corporation.

Ann se usadila na židli a upravila si hedvábnou halenku s hlubokým výstřihem, kterou si vybrala ke svému nenápadnému, jemně šedému značkovému kostýmku. Její tmavě vínové kožené boty s podpatky ladily s barvou rtěnky, kterou si i teď nervózně kontrolovala v zrcátku nenápadné zlaté kompaktní pudřenky vylovené z barevně sladěné kožené kabelky. Světlé vlasy si vyčesala do hladkého klasického účesu. Přestože Lisa Cardinová byla Annina blízká přítelkyně, dnešní setkání nemělo být osobní. Tentokrát šlo především o Andru.

Společnosti Andra Corporation se v současnosti dařilo obzvlášť dobře, zejména po smrti jejího zakladatele. Po jeho smrti představenstvo a výkonný management společnosti Andra odkoupili společnost od dědiců zakladatele. V následujících letech přeměnili společnost ve velice ziskový podnik. Každý člen představenstva se stal mnohonásobným milionářem. Inteligence, tvrdá práce a životní styl, který podporoval stabilní manželství a vyhýbal se rozptýlením, jako jsou drogy, a milenky, jež často úspěšné muže přivedou na zcestí, byly charakteristickými znaky tohoto úspěchu. Životní styl, který rada společnosti upřednostňovala, však zahrnoval velmi netradiční uspořádání.

Muži si brzy navzájem přiznali, že aby se mohli věnovat Andře, musí najít způsob, jak se vyhnout komplikacím a časově náročným rozptýlením, k nimž jsou muži hnaní k nejvyšším výkonům často náchylní. Potřebovali lepší odreagování pro své sexuální pudy než konvenční milostné aféry. Ty narušovaly pracovní i osobní život a až příliš často končily skandálem a náklady pro vedoucí pracovníky i jejich zaměstnavatele. Vyvinuli jiný způsob; pro vedoucí pracovníky Andry uspokojivější a pohodlnější, bez obvyklého narušení jejich osobního a pracovního života. Lepší pro ně i pro společnost Andra.

V představenstvu bylo pět členů a ve výkonném vedení pět členů. Každý z nich byl ženatý. V této společnosti, která zaměstnávala více než 20 000 lidí, bylo 40 členů vrcholového vedení. Tato společnost vždy získávala členy vyššího managementu zevnitř. Kandidáty na volné pozice ve vyšším managementu proto zajišťovaly střední manažerské vrstvy. Vyšší manažeři zase poskytovali kandidáty na volné pozice vrcholového vedení.

Šestadvacetiletá Lisa byla vdaná za Jima Cardina, středního manažera ve společnosti Andra Corporation. Jim, kterému bylo 35 let, měl v současné době vyhlídku na povýšení na pozici vyššího manažera. Manžel Ann Darcyové, Kevin, starý 44 let, zastával posledních osm let funkci vyššího manažera.

Ann byla požádána, aby Lise vysvětlila "dohodu", a pokud ji přijme, aby se stala její mentorkou. Pokud by se Lisa rozhodla stát se součástí dohody, její manžel by byl povýšen. Pokud ne, mohl Jim zůstat u Andry bez povýšení, nebo odejít se značným odstupným, které mělo zajistit, že dnešní rozhovor zůstane navždy soukromý. Zatímco se Ann setkávala s Lisou v klubu, Kevin měl vysvětlovat tuto dohodu Jimovi.

Ann a Kevin se s Cardinovými znali několik let. Mezi Kevinem a Lisou byl osmnáctiletý věkový rozdíl, ale Jim a Ann byli stejně staří. Díky společným večeřím u nich doma, členství ve stejném klubu a společným dovoleným se rychle spřátelili. Kevin a Jim spolu hráli golf. Ann měla podezření, že jejich blízký vztah ke Cardinovým byl důvodem, proč byli ona a Kevin vybráni pro tento úkol.

Ann viděla Lisu vcházet do salónku, kde ji okamžitě přivítal číšník a odvedl ji k Anninu soukromému stolu.

Lisa zřejmě vycítila něco znepokojivého na Annině pozvání na schůzku v tak nóbl podniku. Ann si všimla, že Lisa se oblékla diskrétně do námořnické barvy, ale šaty byly krátké a odhalující a těsný pásek se zlatým řetízkem a zlaté podpatky odrážely její tendenci spíše lákat a svádět než vyvolávat sebevědomý dojem. Nalíčila se až příliš náročně, takže její obličej působil stroze, což nebylo typické pro její obvykle uvolněný styl, a její dlouhé tmavé vlasy ztratily obvyklý vzlet, zplihlé přílišným česáním, jak se snažila najít účes vhodný pro tuto příležitost.

Ann si přečetla spis Cardinových a věděla že podle firemních záznamů je Lisa vzdělaná, inteligentní, střídmě pije, kouří a je zdatnou hudebnicí.

"Ahoj, Liso." Ann se zvedla a důvěrně ji objala, když přišla ke stolu.

"Ahoj Ann. Něco se musí dít, když pijeme v Creekside," řekla Lisa se zdviženým obočím, když pozdravila svou kamarádku. Jim Lise řekl, že dnešní schůzka je důležitým a nezbytným posledním krokem k zajištění povýšení, o kterém oba snili. Pokud povýšení získají, Jim zdvojnásobí svůj už tak štědrý plat a získá nárok na značné prémie a akciové opce. Jim by se také dostal do skupiny seniorních manažerů, kteří mají nárok na povýšení na úroveň výkonného managementu. Ať už šlo o cokoli, a přestože byla se svou kamarádkou, Lisa nechtěla tuto schůzku pokazit.

Objednali si nápoje a povídali si o událostech dne. Ann se snažila být nenucená, a povídala o svém letním domě a třítýdenní dovolené v Evropě. Lisa, která to všechno dobře znala, trpělivě poslouchala a doufala, že brzy přijde popis věcí, které pro ni a Jima nastanou. Když si objednaly druhou rundu, Ann jí řekla, že se podílela na tom, že si Darcyovi vydělali na to, co si teď užívají. To Lisa nevěděla. "Jak jsi přispěla, čím?" zeptala se.

"Liso, můj příspěvek je velmi osobní. Podle dohody jsem stejně jako manželky všech vyšších manažerů k dispozici vedoucím pracovníkům. Obvykle jsou časy, kdy jsme spolu, předem domluveny tak, aby to více či méně vyhovovalo našemu rodinnému rozvrhu. Většinou mi zavolají zhruba jednou za měsíc. Čas od času se konají prodloužené víkendy, obvykle mimo město a často v některých z nejlepších letovisek na světě. Navštěvuji lázně podle vlastního výběru, kde mám zaplaceno vše od osobního trenéra až po všechny aspekty osobní péče. Kromě této dohody nepracuji od doby, kdy byl Kevin povýšen na vyššího manažera, což mi ponechává více času na naši rodinu a více volného času pro sebe. Kevin pracuje ve velmi rozumné pracovní době a je placený mnohem více, než jsme si kdy vysnili. I když nebude povýšen do vrcholového managementu, budeme moci pohodlně odejít do důchodu mnohem dříve, než mu bude 50 let.” Ann se odmlčela, aby viděla, jak to Lise dochází.

"Co myslíš tím, že jsi k dispozici vedení?" Lisa se zeptala, přestože se obávala, že už zná odpověď.

"Vrcholoví manažeři jsou ženatí s atraktivními ženami, z nichž většina je podstatně mladší než jejich manželé, stejně jako ty a já. Všichni vyšší manažeři a jejich manželky jsou k dispozici vedoucím pracovníkům a jejich manželkám. Říká se tomu “výsada vedoucích pracovníků”. V praxi jsou to však většinou pouze ženy, které jsou k tomuto povolány. A vedení si vás zavolá z jediného důvodu. Sex."

Ann uvedla věci na pravou míru a sledovala, jak se Lisa červená až na prsa. "Aby byl tvůj manžel povýšen, musí prokázat potenciál v oboru a mít atraktivní ženu, nejlépe mladší. Oba s tím musí souhlasit. Zatímco spolu mluvíme, Kevin vede stejnou konverzaci s Jimem." Ann vycítila, že Lisa je téměř ochromena tím, co jí bylo vyloženo. Ann, nyní v Jimově věku, tedy pětatřicetiletá, se před osmi lety cítila stejně. Dnes večer nemělo smysl snažit se být konkrétnější. Byla ráda, že Lisa pochopila obecnou podstatu dohody. "

“Takže jsi děvka," řekla Lisa tiše.

Ann se zarazila. Věděla, že to tak dopadne. Přesto ji Lisina neomalená poznámka bodla.

"Ano. Ty budeš taky, když se do toho pustíš, a tvůj manžel bude cuckold. Šéfové jsou většinou příjemní, chovají se k tobě přiměřeně tvému postavení, nezanechávají na těle trvalé stopy a nezpůsobují větší bolest. Čas od času vám připomenou tvoje postavení a povinnosti vyplývající z dohody. Není to romantické. Neobsahuje to žádné emoce milostného vztahu. Může to být ponižující a někdy i degradující.

Podívej, Liso, nemusíš to dělat. Nikdo to nemusí dělat. Když to neuděláš, Jima nepovýší, ale nevyhodí ho z firmy. Pořád se k němu budou chovat dobře, jen ne tak dobře, jako by se chovali, kdybys povýšení přijala. Pokud se rozhodnete to udělat a věci nebudou uspokojivé, můžete dohodu opustit a Jim své místo v Andře.

Každému z vás pak bude vyplaceno velkorysé odstupné, jehož výše závisí na tom, jak dlouho jste se na projektu podíleli. Jakmile se jednou zapojíte, jen málokdo se rozhodne z dohody odejít. Pro dnešek to asi stačí. Vy a Jim si musíte všechno vyříkat. Pokud se rozhodneš dohodu přijmout, budu tvou mentorkou já, pokud nechceš za mentorku některou z dalších starších manželek," řekla Ann. Na stole teď byly téměř všechny karty.

"Ještě jedna věc, Liso. Na povýšení do nejvyšší manažerské úrovně mají nárok pouze vyšší manažeři. Většina z nich to ale nedokáže. Pokud to Kevin letos nezvládne, budeme mimo hru. O nic nejde. I kdybychom nepovýšili, mohli bychom teď pohodlně odejít do důchodu. Všechno, co jsme do dohody vložili, bude stát za to, co z ní dostaneme. Nelitujeme ničeho. Pokud Kevin povýšení získá, věci se posunou na mnohem vyšší úroveň. Občas na to myslím, když mám plnou pusu spermatu nějakého výkonného ředitele a zadek mě ještě bolí od jeho posledního šukání. Je mi jasné, že úroveň služeb poskytovaných manželkou pracovníka je hlavním faktorem při rozhodování o povýšení. Proto se snažím vydat ze sebe to nejlepší pokaždé, když mě zavolají. A dělám to s úsměvem. Pokud vy a Jim přijmete tuto dohodu, radím ti, abyste udělali totéž," uzavřela Ann.

Děkuji ti, Ann." Lisa teď mluvila opatrně. "Potřebuji nějaký čas na rozmyšlenou, a jak říkáš, musím si promluvit s Jimem. Pokud se rozhodneme povýšení přijmout, co bude následovat?"

"Krátký pohovor, po kterém vás vyfotografují, pak nějaké jednoduché vyšetření krve a lékařská prohlídka. Pokud ty proběhnou v pořádku, Jim dostane povýšení spolu s ostatními příští měsíc na slavnostní recepci. Poté okamžitě pocítíte hmatatelné výhody povýšení. Liso, můžu ti říct tohle. Většina manželek ochotně přiznává, že jejich zájem o sex nikdy nebyl větší. Většina z nich, stejně jako já, má obvykle orgasmus několikrát během jednoho sezení. Liso, v této dohodě má žena velkou volnost, aby se mohla objevovat a bavit se."

Cuckold

—-----------------

Jim odjížděl domů ze schůzky s Kevinem se smíšenými pocity. Byl to dobrý pocit, když věděl, že se uvažuje o jeho povýšení a o všem, co s tím souvisí. Nicméně představa, že jeho žena bude sexuálně obsluhovat šéfy společnosti, byla znepokojivá. On ani Lisa nebyli žádní sexuální puritáni. Oba měli před svatbou zkušenosti s jinými. Ve správné náladě byla Lisa ochotná téměř ke všemu. Na správném místě dokázala být Lisa tak trochu exhibicionistka. Tohle by bylo ale jiné.

Kevin mu dal jasně najevo, co od Lisy očekává: sex bez zábran, někdy i s více než jedním šéfem najednou. Kevin mu řekl, že pokud mu to Lisa nezatají, bude vědět, se kterými muži byla; ve skutečnosti se Lisa většinu času bude bavit s vedoucími v jejich vlastní ložnici. Od páru se očekává, že vzájemně uznají dominantní postavení nejvyššího vedení a své vlastní podřízené postavení.

Jim se také dozvěděl, že bude k dispozici kterémukoli z vedoucích pracovníků nebo jejich manželkám na stejném základě jako Lisa. Kevin ho upozornil, že to není obvyklé. Zkrátka a dobře výkonní ředitelé dávali přednost tomu, aby měli ženy jen pro sebe. Kevin však přiznal, že musel kouřit ptáka každému z vedoucích a že byl sám několikrát ošukán.

"Čas od času chtějí všem připomenout, kdo tu velí. Jindy se do toho zapojí manželka výkonného ředitele a dělá si radost." Kevin mu to řekl. "Jime, v porovnání s tím, co by vypustila Lisa, mi věř, že si s tím poradíš." Kevin Jima ujistil, že občas vyšší management pořádá pánské jízdy a za tímto účelem jsou pro uspokojení manželů, jejichž manželky jsou k dispozici vedení, najímány mladé placené profesionálky. “To je něco, na co se můžeš těšit,” řekl Jim.

Cardinovi se rozhodují

Jim si nalil skotskou, čekal na Lisu a zvažoval své rozporuplné pocity. Myslel na Kevinovu krásnou ženu Ann, Allie Voitovou, štíhlou Mary Ann Martinovou a manželky ostatních managerů - každá z nich byla připravena roztáhnout nohy na výzvu některého z vedoucích pracovníků - každý starší manželský pár vyměnil sexuální služby manželky za povýšení a šanci stát se sám vedoucím párem. Když slyšel, jak Lisa vjíždí do garáže, připravil jí vodku s martini.

Lisa koktejl vděčně přijala.

"No, dnes odpoledne jsem měla docela zajímavý rozhovor s Ann a vím, že jsi na stejné téma mluvil i s Kevinem. Je to dost síla. Co si o tom myslíš?" Lisa začala.

"Nápad s povýšením se mi líbí, ale nechci se o tebe dělit s žádným jiným mužem. Dokážeme si poradit i bez toho," řekl Jim.

"Všechno má svoje pro a proti. Pokud chceme povýšení a výhody, je dohoda, jak se říká, součástí balíčku. Udělal jsi pro nás hodně, Jime. Postavil jsi nás do pozice, kdy máme na výběr. Nelíbí se mi, že mě ti muži mohou využívat, ale chci přispět k tvé kariéře, k naší kariéře, k naší budoucnosti," odpověděla Lisa. Lisa předkládala druhou stranu sporu, snažila se, aby to vypadalo spravedlivě, snažila se v celém tom uspořádání vidět smysl.

Mluvili o vedoucích pracovnících a jejich manželkách a divili se, že se kolem nich dějí takové věci a oni o tom nevěděli. Oba byli ale nadšeni vyhlídkou na Jimovo povýšení.
"Vyspíme se na to, ale ještě předtím si uděláme nahoře pohodlí," navrhla Lisa s úsměvem na manželovu zjevnou erekci.

Jejich milování bylo rychlé, ale neskončilo uvolněným uspokojením, na jaké byli zvyklí. Oba šli spát s vědomím, že pozítří budou muset dát konečnou odpověď.

Následující večer se celé hodiny točili kolem stejných otázek a střídali odhodlání natáhnout ruku a uchopit zlatý prsten se strachem z následků, které by to mělo. Nakonec byla Lisa ochotná zaujmout stanovisko.

"Jsem ochotná do toho jít. Vím, co to znamená, ale jestli mě stále chceš jako partnerku a manželku, můžeme se dohodnout. Ve stejném postavení, v jakém budu já, bude téměř čtyřicet dalších žen. Jejich manželé jsou každý ve tvém postavení. Manželka každého z vedoucích pracovníků udělala to, co se ode mě bude vyžadovat. Každý z Vedoucích si svůj čas jako paroháč odseděl. Podle všeho panuje s tímto systémem dlouhodobě vysoká míra spokojenosti. Jestli do toho jdeš, tak já jdu do toho," řekla Lisa s větší sebejistotou, než jakou ve skutečnosti měla. Jim se odmlčel. Podíval se na svou ženu a zpečetil jejich dohodu. "Dobře, jdeme do toho. Jestli se nám to nebude líbit, odejdeme, ať už s výhodami, nebo bez nich."

Interview

Druhý den kolem poledne Ann zavolala Lise a pogratulovala jí.

"Abychom dodrželi plán, musíš mít pohovor a fotografie dnes odpoledne nebo dopoledne. Jestli chceš, můžu jít s tebou. To záleží na tobě," řekla jí Ann.

"Byla bych ráda, kdybys přišla, Ann. Jsi moje nejlepší kamarádka. Odpoledne se mi zdá trochu náhlé, ale můžu se domluvit a být připravená do dvou hodin. Co myslíš?" Lisa odpověděla.

"Skvěle. Osprchuj se a oblékni se pracovně. Na focení budeš potřebovat nějaké sexy oblečení. Jimovo oblíbené, ne tvoje. Přinesu pár svých doplňků. Můžeš je použít, pokud se ti zalíbí. Vyzvednu tě ve dvě hodiny." Ann to nechala na ní.

Lisa byla nervózní když vcházely do studia. Recepční je okamžitě nasměrovala do kanceláře na konci chodby. Ann a žena v kanceláři se navzájem pozdravily. Lisa byla představena Nevě Lohrové, zaměstnankyni vedení. Posadily se kolem konferenčního stolku. Po obvyklých zdvořilostech Neva vzala do ruky nástěnku s klipy a začala. Lisy se ptala na její zdravotní stav, pohybové návyky a osobní péči. Pak Neva položila na stůl malý diktafon a podala Lise její vlastní klipboard.

"Liso, další otázky jsou důležité. Buď si jistá svými odpověďmi. Žádná odpověď vás nediskvalifikuje z povýšení. Ale tvé odpovědi dohromady rozhodnou o tom, jak budeš hodnocena. Odpověz prosím jasně na každou otázku a svou odpověď označ parafou." Neva mluvila uklidňujícím, ale odměřeným tónem.

Následovala dlouhá série otázek o sexuálních aktech a její ochotě se jich účastnit. Lisa si napřed myslela, že potvrdí svou ochotu k většině toho, na co se jí ptali. Některé věci ale byly mimo její zkušenosti. U těch jí byla Ann nápomocná. Lisa souhlasila s tím, co se po ní může požadovat. Nakonec bylo po všem.

"Co takhle něco k pití?" Neva se zeptala. Obě ženy byly vděčné za odpolední koktejl, když se procházely do fotoateliéru.

Focení

Studio bylo zařízeno trochu jako ložnice. Fotografkou byla atraktivní žena, která svých chováním dávala najevo, aniž by to řekla, že už to někdy dělala. Pozvala Lisu na židli vedle postele, aby si udělala pohodlí. Byl jí nabídnut čerstvý koktejl, který Lisa i Ann přijaly. Alkohol byl zjevně významným mazivem pro hladký průběh této části procedury.

"Liso. Začneme tím, že se postupně svlékneš před kamerou. Svlékni se tak, jako by ses svlékala před novým milencem. Tyto snímky budou v portfoliu, které bude poskytnuto vedení pro jejich osobní výběr. Mají srovnatelné snímky každé zapojené ženy, samozřejmě včetně Ann. Nemá smysl se stydět. Očekává se, že se mužům, kteří vás budou využívat, plně ukážeš. Pokud nejsi ochotná, řekni mi to prosím hned a ušetříš nám všem ztrátu času," vysvětlila fotografka a začala Lisu hned oblečenou fotit.

"Jsem připravená," odpověděla Lisa a zhluboka si lokla vodky s martini.

"Dobře. Podívej se, prosím, na pár portfolií na monitoru počítače u stolu, abys měla lepší představu o tom, co tě čeká.”

Ann přešla s Lisou k monitoru. Z nabídky si Lisa vybrala starší ženu, kterou si pamatovala z několika firemních večírků, Allie Voitovou. Prvních několik snímků ukázalo drobnou ženu ve fázích svlékání z běžného oblečení. Na dalším si sundavala podprsenku a na dalším snímku si jednou rukou držela jednu ze širokých bradavek svých malých prsou, zatímco druhou měla ponořenou v kalhotkách. Jakmile se ocitla na posteli, fotograf zachytil její masturbaci, zakončenou v nepopiratelném orgasmu.

Při sledování těchto snímků Lisa cítila, že se jí vztyčily bradavky a že je mokrá. Ucítila známé chvění, které začalo v zadní části její pochvy. Viděla Allie vyfotografovanou s podvazky a punčochami. Měla obnažená ňadra a vulvu, pózovala v různých polohách. Úplně nahá Allie ležela na zádech, lokty měla zaháknuté za kolena; rukama si roztahovala štěrbinu - otvor kundy a řitní otvor byly plně vystavené - otevřená pozvánka této mladé ženy k tělesnému sexu.

Lisa se vrátila k indexu a při čtení od začátku dolů brzy došla k "Ann Darcyové". Ann viděla, jak se kurzor zastavil na jejím jméně.

"Pokračuj, Liso. Proč ne?" řekla jí Ann.
Lisa rychle prošla svlékací sérii, ale zpomalila u záběrů Anniny masturbace a orgasmu. Lisa cítila, jak jí vlhkost zaplavuje kalhotky. Nemohla uvěřit svým očím. Tahle úžasně krásná blondýnka se předváděla jako děvka v pánském časopise....přesně tak, jak se to chystala udělat ona sama. Klikla dopředu na sekci poloh. Téměř v každé póze byla odhalena Annina ňadra a jemné blonďaté ochlupení na přirození. Lisa zalapala po dechu při pohledu na obrázek, na němž Ann klečí na rukou a ohlíží se přes rameno a roztahuje si mokré stydké pysky v bezostyšné výzvě k sexu. Lisa slyšela, jak se Ann zhluboka nadechla, když si prohlížela svůj vlastní pornografický obraz.

"Viděla jsi toho dost, abys pochopila?" zeptala se fotografka.
"Ano. Myslím, že jsem to pochopila," odpověděla Lisa opatrně. Srdce jí silně bušilo, ale snažila se tvářit sebejistě. Věděla, že jejich finanční vyhlídky se budou odvíjet od toho, jak dobře si dnes povede.
"Skvělé. Tak pojďme na to. Prosím, sundejte si bundu... pomalu."
Ann se usadila na židli za kamerou. Věděla, co se bude odehrávat.
Lisa se sehnula, aby si sundala lodičky.

"Nech si ty boty na nohou, zlato," řekla fotografka a povytáhla obočí.
Lisa se pomalu svlékla podle pokynů fotografky. To, že se Ann dívala, bylo zahanbující a zároveň vzrušující. Její průsvitné kalhotky byly promočené. Cítila se odhalenější než kdykoli v životě. Ale Lisa byla v rukou dvou odbornic. Zdálo se, že téměř spolupracují. Než ji napadlo vzdorovat, pohodlně ji natáhly na postel.
"Dobře, miláčku, je čas na to, abys nám ukázala, jak se uděláš. V jakékoliv poloze chceš. Nemáme celé odpoledne, takže dneska žádné pomalé ruce," vyzvala ji fotografka.
Ženy ucítily vůni Lisina pohlaví. Ann si přisunula židli blíž k posteli a sledovala, jak Lisa roztahuje nohy a zvedá kolena.
"Drž. Ok. Teď si roztáhni stydké pysky, než se do toho pustíš. Chci vidět tvůj klitoris a tvou dírku," instruovala ji fotografka.
Lisa si sáhla do ochlupení a nahmatala pod pahorkem klitoris. Za cvakání závěrky sjela rukama po vulvě, zatáhla za pysky a pak je široce roztáhla do stran.

"Úžasné. Sexy. OK. Teď si to udělej, Liso." nařídila fotografka.
Lisa se zarazila. Cítila se docela dobře, když pózovala před Ann a touhle ženou s fotoaparátem - vlastně si uvědomila, že se jí líbilo se předvádět. Ukazování nejintimnějších částí svého těla se nakonec nemusela bát. Ale ta slova - teď si to udělej, Liso - byla tak náhlá, tak šokující, zvláště od ženy, kterou neznala. Lisa se bude muset vzpamatovat.
Pak si vzpomněla na ty Anniny fotografie, zvláště na tu, na které si Ann roztáhla stydké pysky a tak vyzývavě se dívala do fotoaparátu. Příval chtíče teď překonal její stud z toho, že masturbuje před svou kamarádkou. Lisa si začla dráždit prsty klitoris. Vlhké zvuky jejích pohybů ji nijak nerozptylovaly, ale spíš zvyšovaly její vzrušení, protože věděla, že obě ženy poslouchají i sledují její sebeuspokojování. Lisa se pod horkými světly studia a pod vlivem vlastní vášně potila. Když se blížila ke uvolnění,začala tiše sténat a kňučet, což byly zvuky, o kterých její manžel věděl, že signalizují její blížící se vyvrcholení. "Ahhhhhhhhhhhhhh!" Lisa ohlásila svůj orgasmus a boky se jí vzpínaly proti ruce.
"Roztáhni si jí," vyštěkla fotografka. Lisa stále ještě vrcholila a roztáhla nohy, čímž ženě poskytla nerušený výhled na svou svírající se kundu.

Ann přinesla teplý ručník a jemně ho položila mezi Lisiny nohy. Pak ji očistila a utřela si ruce. "Dobrá práce, Liso. Bylo to velmi vzrušující," řekla Ann tiše. "Sama jsem mokrá, jen jsem tě pozorovala."
Stále nahá Lisa se připojila k Ann u stolu, aby se napila čerstvého nápoje, zatímco fotografka urovnávala věci pro závěrečnou část focení. "Ti chlapi si nad některými fotkami nastříkají do kalhot," řekla Ann s potutelným úsměvem. "Tohle zvládneš v pohodě. Říkala jsem ti, že to bude zábava, až se do toho dostaneš, a ty ses do toho určitě dostala."
"Tohle jsem nikdy před nikým nedělala, včetně Jima. Šéfové si určitě budou myslet, že jsem pěkná coura," odpověděla Lisa.
"Liso, čím dřív se smíříš se svým postavením, tím to pro tebe bude jednodušší. Při dalším focení si představ jednoho z těch kultivovaných mužů s tvrdým pérem v ruce. Pózuj tak, abys ho pozvala k okamžitému šukání. To je to, co očekávají a za co platí," vysvětlila Ann.

Pro fotky sady poloh se Lisa rozhodla pro Anniny černé kalhotky bez rozkroku a odpovídající otevřenou podprsenku. Po několika martini se pohodlně pohybovala ve známých polohách.

"Ann, mohla bys mi ji pomoci naaranžovat, abych mohla dokončit focení a mohli jsme všichni odsud vypadnout?" zeptala se fotografka.
"Jistě, ráda," odpověděla Ann a přešla k posteli. Svlékla si šaty a připojila se k Lise na posteli. "Hlavu dolů, zadek nahoru, holčičko," pobídla Lisu s úsměvem.
Ann se natáhla a dvěma prsty jí projela štěrbinou od dírky až ke klitorisu. Fotografka se přiblížila. Anniny ruce odhalily Lisinu roztaženou kundu a řitní otvor.
Když Ann přesunula ruce do nové polohy, ponořila prsty do Lisiny kapající dírky a začala tančit konečky prstů nahoru a dolů po klitorisu. Ann přesunula jednu ruku k Lisině zadku a sebevědomě poklepala jedním prstem na střed jejího konečníku. Lisa zalapala po dechu, když jí do zadečku udeřila vlna horka. Zcela odzbrojena nečekaností této akce se oddala novému pocitu a matně si uvědomovala, že cítí, jak jí po stehnech stékají šťávy. Sáhla si na bradavky, štípala je a kroutila jimi v rozkoši. Ann se ponořila do své dírky pro další vlhkost a pak použila prst na každé straně klitorisu, střídavě hladila a pak lehce lechtala její vysoce citlivý klitoris.

Závěrka cvakla a cvakla. Muži, kteří ji budou chvít použít, se na tyto snímky budou dívat. Stejně tak jejich manželky. Všichni se pochopitelně zajímali o nováčky. Pak Lisa ucítila, jak se Anniny prsty pevněji usadily na jejím klitorisu. Ann věděla, co dělá. Zkušenými konečky prstů Ann hladila Lisin vystouplý klitoris a trápila ji tak rafinovaně, že ji znovu přiměla být na pokraji a znovu vydávat ty známé orgasmické zvuky. "Ahhhhhhhhhh." Lisa se znovu udělala, masturbovaná svou nejlepší kamarádkou, vagína a řitní otvor se svíraly a uvolňovaly, zatímco se hrbila pánví jako hárající fena.
"Děkuju ti, Ann. To jsem potřebovala." Lisa se usmála a spokojeně zasténala.
"Hele, od toho jsou kamarádky," oplatila jí Ann mrknutím.
Čin byl dokonán, a to tak snadno - ještě než přijala prvního zákazníka. Lisa se firmě prodala.
poslusnymuz74
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: sub pasiv cuckold a switch zena hledame
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=960

Re: Výsady vedoucích pracovníků - překlad povídky Executive Privilege od Keata

Příspěvek od poslusnymuz74 »

Krasny a urcite pokracuj v prekladu
petule40
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=765

Příspěvek od petule40 »

Paráda...
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

Takže takové vlastně sexuální letadlo, ale pokud už bych si měl nějaké letadlo vybrat tak nějaké takové ;)

Docela otřepaná myšlenka, ale taková jaká se nám líbí. A je to psáno docela poutavě. Jen se obávám, že je li to tvořeno jako překlad a překlady nejsou ještě hotovy, že na jednotlivé díly si budeme muset dost počkat. Většinou pak zapomenu na souvilosti předešlých dílů a ztratí to své kouzlo.

Ale určitě pokračovat, toto si hodně příznivců najde, i když se všichni neozvou.
johevik

Příspěvek od johevik »

Nádhera. Pokračuj, co nejdříve, protože v poslední době je to tady opravdu velká bída. Potřebuje to tady poněkud oživit.
Trebus

Příspěvek od Trebus »

Přidám se ke kladným ohlasům, je to super, těším se na pokračování.
A trochu offtopic - uvítal bych tipy na zajímavé povídky z Literotica i jiných serverů, rád si přečtu povídku i v angličtině.
bert666

Příspěvek od bert666 »

Dobre sa to číta, určite pokračuj. Niečo nové a zaujímavé to tu chýbalo. Teším sa na pokračovanie
Skrimisher
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Skrimisher »

Diky za tu praci :)
Tomasb2
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od Tomasb2 »

Moc hezké
tomasa
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL

Příspěvek od tomasa »

pokracovani povidek je zde ......staci kliknout prave tlacitko a dat preklad v google chromu
https://www.literotica.com/authors/Keat/works/stories
Odpovědět