Noční překvapení

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
kan

Noční překvapení

Příspěvek od kan »

Páteční odpoledne, byl jsem domluvený s kamarádem z práce, který již u nás nedělá, že si sjede k nám domů pro nějaké věci, kterých jsem se chtěl zbavit. Měla jet i jeho žena, 30let moc krásná, ale nakonec přijel sám, což mne trošku zarmoutilo. Měli jsme totiž popíjet vínko, které jsem přivezl a takhle kamarád nebude pít a pojede hned domů. Cesta vesele ubíhala a cestou jsme probírali moji ženu. Prý je sexy a líbí se mu. Byl jsem pyšný, že o ní takto mluví. Píšu tedy domů sms z auta, že jsme na cestě, jen dva a aby se oblékla do něčeho pěkného. Odpověď byla rychlá. "Pohoštění jsem připravila, jsem ve sportovním, už se převlékat nebudu." Poslala mne rovnou k šípku. :-). Dorazili jsme k domu zaparkovali auto a šli dovnitř. Manželka čekala na chodbě, děti vedle ní pobíhali. Měla na sobě upnuté legíny bokovky a tričko...krásně se jí rýsovala lasturka v tom přiléhavém úboru. Snad ani nemá kalhotky, jela má představivost na plné obrátky jako vždy...a jako vždy se nic takového nestalo a vše bylo naprosto normální. Sedli jsme si ke stolu a jedli a popíjeli víno. Kamarád si dal jen půl skleničky, že za 2 hodiny pojede. Nakonec ale neodolal a naše prosby s manželkou, že může přespat a odjet ráno, podlehl.....
Zábava pokračovala až do pozdních večerních hodin..kdy děti musejí už jít spát. Žena je tedy šla vykoupat a uložit a já s kamarádem se odebrali do místní restaurace dokončit rozjetý večer. Manželka zůstala doma, řekla, ať si to užijeme, a že na večer nemáme hlídání....Za dvě hodiny jsme byli zpátky. Krásně pohroužení a hlasití. Ženuška moje milá seděla v obýváku a popíjela vínko, rozhovor se odehrával na naprosto normální úrovni, jen pár malých narážek na její vzhled a tvarovanou prdelku, jinak žádné osahávání. Už jsem nečekal, že by se to zvrtlo, i když jsem si to přál.
Chtěl jsem dát kamaráda spát do jednoho z dětských pokojů, ale nakonec jsme tuto variantu zavrhli, aby chrápáním nebudil děti. Rozhodlo se, že bude spát u nás. Vedle manželského lože. Krásně opilí jsme si určili pořadí v koupelně. Manželka první, pak kamarád a nakonec já. Manželka měla spací šortky a tílko (tentokrát kalhotky tutově neměla). Kamarád spal jen v trenkách, stále chtěl spát nahý, nakonec to neudělal.
Když jsem se vrátil ze sprchy, v ložnici byl klid, ani si už nepovídali a spali. Zalehl jsem vedle manželky a otočen na druhou stranu rychle usnul. Probudil mne divný pohyb...žena byla úplně u mne. Dýchala mi na záda, ale nějak divně. Vím, že se kolikrát ke mne v noci přitočí, tak jsem tomu nevěnoval pozornost. Ale v tom se mi rozbušilo srdce a zamrazilo v podbřišku. Ani jsem se nehnul, ale plně jsem se probral. Kamarád byl u nás na lůžku. A šoupavé zvuky peřiny naznačovaly jediné....on jí to dělal. Ležel asi za ní a zezadu do ní pronikal, manželka ani nehlesla, jen dýchala, ale tak sexy, že se mi postavil...koukal jsem do zdi a chtěl vše vidět...ale byla moc velká tma. Nemohl jsem se otočit...ale ta touha to vidět a nebýt prozrazen byla obrovská. Prostě jsem se přetočil na záda.....a oddychoval jakoby dál...veškerý pohyb ustal...chvilku nebylo slyšet nic, snad jen můj tlukot srdce...po pár minutách to nevydržel, nebo žena to nevím, zamlaskalo to...a znovu, táhlý vlhký zvuk nořícího se masa do provlhlé lasturky, tlumený peřinou. Ale byl tam...a zrychloval a měl čím dál větší intenzitu...viděl jsem, jak se manželka otáčí k němu a říká, musíme jinam probudíme ho...strašně to mlaská...znovu pár přírazů a ten krásný mlaskavý zvuk a najednou se kamarád zvedá a odchází z místnosti, potichu...manželka po pár minutách jde také, je mi jasné, že to bude koupelna a jdu rychle také. Za zavřenými dveřmi už sténají oba, slyším pleskání soulože, určitě zezadu ve stoje, nebo v kleče, nevím, ale fantazíruji a stále si to neumím představit, jak je to možné, jak ji vlastně dostal. Mluvila na něj, povzbuzovala, ale úplně nevím co. Milovali se dlouho s přestávkami, aby vydržel...lízal ji a ona říkala jak má tlačit jazykem...nakonec se jí vystříkal na záda....slyšel jsem, jak říká, jak ji to hřeje na zádech a na prdelce. Jak jí to stéká na kočičku...a cítí tu horkost......asi ochutnala..."jsi sladký, báječně chutnáš"..
Pak jsem zaslechl rozhovor....manželka "Co Tě to napadlo? Spala jsem a ty jsi se tam vtlačil." On: "Měla jsi zadeček venku, tomu nešlo odolat, chvilku jsem jen honil, ale rostlo to ve mne a musel jsem do Tebe." Žena:" Ty šortky jsou strašně volné, první co jsem cítila je, jak se do mne dere něco kluzkého a tvrdého, jak jsem byla rozespalá, bylo to takové příjemné a pak jsem si uvědomila, že jsi to Ty, a vzrušilo mne to, dělat to po tolika letech s jiným. Tímto to ale končí, bylo to krásné, ale už to nechci víc opakovat." On: "Moc pěkně přirážíš, chtěl bych to ještě!" Žena: "Ne, vážně ne. Mám super manželství, nechci to zničit. Jdu zpátky, aby se neprobudil." ....
Utíkal jsem rychle zpátky do ložnice, penis mi stál do prostoru. Jenže nikdo nepřišel a já zbytek rozhovoru nevím. A to tam zůstali ještě 15 minut. Pak přišla manželka a za pár minut kamarád. Neodvažoval jsem se vrátit a poslouchat. Skoro jsem nespal a stále po očku hlídal. Do rána se neudálo nic.
Dětičky zařídili ranní budíček. Nikdo se ani nezmínil, nikdo nenaznačil, ani se nesvěřil. Ale já si splnil krásný sen....
julius
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Noční překvapení

Příspěvek od julius »

Perfektní příběh! To bych zase někdy rád zažil. Naposledy jako mladík před hodně lety na vandru.
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

Jo, kdyby všechny ženy byly takové šikulky a všichni kamarádi, tak dobří "kamarádi", to by nám na světě bylo hej :-)
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Super👍To zažít .
Skrimisher
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE

Příspěvek od Skrimisher »

Super vzrusujici
Mildas155
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE

Příspěvek od Mildas155 »

paráda
Jjanek40

Příspěvek od Jjanek40 »

Takto jsem přejel švagrovou
kohout50
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet

Příspěvek od kohout50 »

Jjanek40 píše: úte 07. lis 2023 19:30:35 Takto jsem přejel švagrovou
Vážně, tak se s námi poděl v podobě průběhu.
kan

Příspěvek od kan »

Tak to je super!!!
Jjanek40 píše: úte 07. lis 2023 19:30:35 Takto jsem přejel švagrovou
parckcb

Příspěvek od parckcb »

Krasny pribeh👍
Odpovědět