Vánoční dáreček
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
mikromakro22
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Vánoční dáreček
Pro fiato: Piš dál a dávej to sem. Jasně, po stránce formy by to šlo lépe vyladit: Ale jinak v kontextu ostatního obsahu tohohle webu na tom nevidím nic závadného. Jen místní pokrytci se potřebovali vyblejt a zamoralizovat si. Asi aby ze sebe měli na chvilku trochu lepší pocit. To se stává běžně.
Bohužel mi někdy připadá, že si tenhle web usurpují lidé, kteří za jedinou správnou a přijatelnou formu kandaulismu považují takovou, kde partner je submisivní emocionální chudák, kterému ta správná kolečka roztáčí jen vlastní ponížení, odpírání sexu a služba své "bohyni", případně i jejímu milenci. No pánové, proti gustu .... ale zároveň si uvědomte, že to je jen určitá výseč v rámci celkového množství lidí, pro které je kandaulismus nějakým způsobem zajímavý. A garantuji vám, že to v žádném případě není univerzální a už vůbec ne jediná forma kandaulismu. Akorát že zrovna zástupci tohohle směru jsou zde z nějakého důvodu hodně vidět a slyšet.
Pro mě, kterého téma kandaulismu taky baví, jsou třeba těžce submisivní muži ubožáci. Mentálně slabí narušení jedinci, kteří si možná nesou nějaké trauma z dětství, které se v dospělosti přetavilo v tuhle úchylku. A cpu svůj názor někomu v každém vláknu, kde se tohle objeví? Necpu. Vemte si z toho příklad.
Bohužel mi někdy připadá, že si tenhle web usurpují lidé, kteří za jedinou správnou a přijatelnou formu kandaulismu považují takovou, kde partner je submisivní emocionální chudák, kterému ta správná kolečka roztáčí jen vlastní ponížení, odpírání sexu a služba své "bohyni", případně i jejímu milenci. No pánové, proti gustu .... ale zároveň si uvědomte, že to je jen určitá výseč v rámci celkového množství lidí, pro které je kandaulismus nějakým způsobem zajímavý. A garantuji vám, že to v žádném případě není univerzální a už vůbec ne jediná forma kandaulismu. Akorát že zrovna zástupci tohohle směru jsou zde z nějakého důvodu hodně vidět a slyšet.
Pro mě, kterého téma kandaulismu taky baví, jsou třeba těžce submisivní muži ubožáci. Mentálně slabí narušení jedinci, kteří si možná nesou nějaké trauma z dětství, které se v dospělosti přetavilo v tuhle úchylku. A cpu svůj názor někomu v každém vláknu, kde se tohle objeví? Necpu. Vemte si z toho příklad.
-
bobule
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Komentář může být jednoduchý, např.: líbí - nelíbí - nedá se to číst - ach ty hrubky - piš dál - raději už nepiš atd, psát co tam měl autor napsat, nenapsat jsou k ničemu, ať se takový člověk předvede, že to umí líp.
-
mikromakro22
Kde tam prosimtě vidíš ten incest? Najdeš mi ho?Rodsnow píše: ↑ned 08. led 2023 14:39:44 Z jedneho uhla pohladu mas pravdu, urazat tu nikoho netreba, ale... ak by sa mali vsetci chovat tak ako to navrhujes tak potom bude dovolena len pozitivna kritika? Na kazdu poviedku sa smie len napisat "wow to je super" a ked sa to niekomu nepaci tak ma drzat hubu? Vyvazenost je dolezita. Potom sa realne ukaze co sa vacsine danej komunity paci a co nie. A pravdou je ze tu sme kandaulisti a nie incestnici, takze kto sem napise incest mal by ratat s tym ze zoznie skor negativnh kritiku a byt s tym OK... Dnesna doba kazdeho tlaci len na to aby sme nikomu neranili city, ale uz vnimam backfire ktory to sposobuje ze vela ludom vdaka cenzure zacina agresivita pretekat a koniec koncou to vedie k silnej polarizacii ludi, ktora vedie az k vojnam. Takze pozor na to cenzurovanie![]()
Ano, když se mi něco nelíbí, tak mlčím a nekomentuju to. Není to politická debata, kde by se rozhodovalo o budoucím osudu tebe, tvé rodiny, města, kraje, nebo země. Nejsou to volby nových lídrů, kteří pak budou ovlivňovat tvůj život. Takže každý, kdo neporušuje předem jasně daná pravidla fóra, si může svobodně sdílet svůj obsah. A budeš se možná divit, i podle absence zpětné vazby lze dobře poznat, o co je a o co není zájem. Když tady někdo napíše příspěvek, ke kterému se nikdo nevyjadřuje, není to také dostatečně jasným znamením, že o dané téma asi nebude zájem a autora to odradí od pokračování? Nezájem je totiž mnohdy tou nejvíce negativní formou kritiky.
Když se vylizují od cikánů vystříkané kundičky, nebo postují fotky obézních vorvaňů a/nebo scvrklých důchodkyň, to si tady místní osazenstvo chrochtá blahem. Přitom ti, kterým se to ekluje, raději mlčí. Právě z toho důvodu, že není třeba rozdmýchávat konflikt. Každý má právo na to svoje, když to nevnucuje ostatním.
Téma, kterému není věnována pozornost, časem samo zahyne a zmizí. Ovšem zatím to vypadá, že se tady najde i pár členů, kterým se to líbilo. Kdo má teda právo určovat, co jo a co ne?
-
fiato
Kde vidíš incest v mé povídce? na negativní komentáře jsem zvyklý a vím že jsou třeba, ale ne urážení atd.Rodsnow píše: ↑ned 08. led 2023 14:39:44Z jedneho uhla pohladu mas pravdu, urazat tu nikoho netreba, ale... ak by sa mali vsetci chovat tak ako to navrhujes tak potom bude dovolena len pozitivna kritika? Na kazdu poviedku sa smie len napisat "wow to je super" a ked sa to niekomu nepaci tak ma drzat hubu? Vyvazenost je dolezita. Potom sa realne ukaze co sa vacsine danej komunity paci a co nie. A pravdou je ze tu sme kandaulisti a nie incestnici, takze kto sem napise incest mal by ratat s tym ze zoznie skor negativnh kritiku a byt s tym OK... Dnesna doba kazdeho tlaci len na to aby sme nikomu neranili city, ale uz vnimam backfire ktory to sposobuje ze vela ludom vdaka cenzure zacina agresivita pretekat a koniec koncou to vedie k silnej polarizacii ludi, ktora vedie az k vojnam. Takze pozor na to cenzurovaniemikromakro22 píše: ↑ned 08. led 2023 14:00:02 To se nám tu zase vyrojilo moralistů. Na fóru, kde jinak běžně frčí témata znásilnění, zoofilie (viz. např. povídky o Miladě) a celá paleta všemožných dalších perverzních úchylek, tu najednou způsobí pozdvižení nevinná, a v podstatě zatím dost soft, povídka (fikce) na téma incestu, která (zatím) ani žádným incestem ve skutečnosti není. To jako fakt? Vážení, incestní povídky jsou naprosto běžné a jsou jich na netu statisíce, ne-li miliony. Že to není zrovna váš šálek kávy? V pořádku, nečtěte to.
Kdybych měl dávat negativní komentář ke každé povídce, nebo vláknu, které se mi nelíbí, musel bych vyhejtit tak 80% obsahu tohohle webu. Jenže můj osobní vkus není objektivním měřítkem kvality pro všechny ostatní. Proto se například neseru do submisivních kandaulistů, kteří si libují v ponížení, i když podobným chováním vnitřně pohrdám.
Já naopak velice oceňuju snahu každého autora, který přijde s něčím, co neobsahuje cikány/černochy, zvířata, zbytečný citoslovce, lízání spermatu chlapem, kvantum sprostých slov, rozvíjení děje do absurdna, nebo ..... každý by byl schopen doplnit svůj seznam věcí, které nemá rád.
Nelíbí se mi to? Jednoduché. Nečtu, nekomentuju. Tohle není žádná domovní schůze, kde se musíte za každou cenu ke všemu vyjádřit. Z hlediska většinové populace je i samotný kandaulismus dost pofidérní úchylka. Chtěli byste, aby sem všichni "normální" lidi napsali, co jste to za nenormální úchyláky? Ne? A co tady teď děláte vy, mravokárci? Angličtina pro to má výraz "virtue signaling". Česky bych to volně přeložil jako pokrytecké flexení. Kde máte svojí hranici toho, co je a není normální, je vaše věc. Necpěte to ostatním. S největší pravděpodobností to totiž nikoho nezajímá.
A souhlasím s návrhem závést nějaký rozlišovací systém pro různé typy obsahu (kategorie, tagy/klíčová slova), aby bylo jasné, co se v daném příspěvku/povídce řeší/objeví. Aby každý hned věděl, kam nemá lézt, když ho/jí nějaký konkrétní obsah tak strašně irituje, že si nedokáže pomoct a začne své osobní preference povyšovat na úroveň všeplatných morálních kritérií, která hned musí každému sdělit.![]()
- kmsex
Neposlouchej blbé pindy idiotů a piš dál.
- kmsex
fiato píše: ↑ned 08. led 2023 15:15:59Kde vidíš incest v mé povídce? na negativní komentáře jsem zvyklý a vím že jsou třeba, ale ne urážení atd.Rodsnow píše: ↑ned 08. led 2023 14:39:44Z jedneho uhla pohladu mas pravdu, urazat tu nikoho netreba, ale... ak by sa mali vsetci chovat tak ako to navrhujes tak potom bude dovolena len pozitivna kritika? Na kazdu poviedku sa smie len napisat "wow to je super" a ked sa to niekomu nepaci tak ma drzat hubu? Vyvazenost je dolezita. Potom sa realne ukaze co sa vacsine danej komunity paci a co nie. A pravdou je ze tu sme kandaulisti a nie incestnici, takze kto sem napise incest mal by ratat s tym ze zoznie skor negativnh kritiku a byt s tym OK... Dnesna doba kazdeho tlaci len na to aby sme nikomu neranili city, ale uz vnimam backfire ktory to sposobuje ze vela ludom vdaka cenzure zacina agresivita pretekat a koniec koncou to vedie k silnej polarizacii ludi, ktora vedie az k vojnam. Takze pozor na to cenzurovaniemikromakro22 píše: ↑ned 08. led 2023 14:00:02 To se nám tu zase vyrojilo moralistů. Na fóru, kde jinak běžně frčí témata znásilnění, zoofilie (viz. např. povídky o Miladě) a celá paleta všemožných dalších perverzních úchylek, tu najednou způsobí pozdvižení nevinná, a v podstatě zatím dost soft, povídka (fikce) na téma incestu, která (zatím) ani žádným incestem ve skutečnosti není. To jako fakt? Vážení, incestní povídky jsou naprosto běžné a jsou jich na netu statisíce, ne-li miliony. Že to není zrovna váš šálek kávy? V pořádku, nečtěte to.
Kdybych měl dávat negativní komentář ke každé povídce, nebo vláknu, které se mi nelíbí, musel bych vyhejtit tak 80% obsahu tohohle webu. Jenže můj osobní vkus není objektivním měřítkem kvality pro všechny ostatní. Proto se například neseru do submisivních kandaulistů, kteří si libují v ponížení, i když podobným chováním vnitřně pohrdám.
Já naopak velice oceňuju snahu každého autora, který přijde s něčím, co neobsahuje cikány/černochy, zvířata, zbytečný citoslovce, lízání spermatu chlapem, kvantum sprostých slov, rozvíjení děje do absurdna, nebo ..... každý by byl schopen doplnit svůj seznam věcí, které nemá rád.
Nelíbí se mi to? Jednoduché. Nečtu, nekomentuju. Tohle není žádná domovní schůze, kde se musíte za každou cenu ke všemu vyjádřit. Z hlediska většinové populace je i samotný kandaulismus dost pofidérní úchylka. Chtěli byste, aby sem všichni "normální" lidi napsali, co jste to za nenormální úchyláky? Ne? A co tady teď děláte vy, mravokárci? Angličtina pro to má výraz "virtue signaling". Česky bych to volně přeložil jako pokrytecké flexení. Kde máte svojí hranici toho, co je a není normální, je vaše věc. Necpěte to ostatním. S největší pravděpodobností to totiž nikoho nezajímá.
A souhlasím s návrhem závést nějaký rozlišovací systém pro různé typy obsahu (kategorie, tagy/klíčová slova), aby bylo jasné, co se v daném příspěvku/povídce řeší/objeví. Aby každý hned věděl, kam nemá lézt, když ho/jí nějaký konkrétní obsah tak strašně irituje, že si nedokáže pomoct a začne své osobní preference povyšovat na úroveň všeplatných morálních kritérií, která hned musí každému sdělit.![]()
Neposlouchej blbé pindy idiotů a piš dál.
- pups
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
Píš ďalej, poviedka je vzrušujúca...
Moralistov ktorí by najradšej čistili vystriekanú piču svojej ženy si nevšímaj
Moralistov ktorí by najradšej čistili vystriekanú piču svojej ženy si nevšímaj
-
Hunatybrouk
Tak tady to skoro spí, hele oživ to tím, že ta přítelkyne byla vlastně segra že ses spletl a uvidíš, jak se to tu rozjede

- kmsex
Máš pravdu všichni kritici by nejraději lozili po kolenou a vylizovali cizí semeno z kundy manželky a děkovali za to. Kandaulismus není o otroctví ale touze půjčovat nebo ukazovat svůj protějšek.
- pups
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
Som toho istého názoru.. okrem toho ak by som začal písať komentáre pod poviedky z ktorých sa mi chce grcať tak by tu nikto nikdy nič nenapísal lebo by tu bolo kopec kritiky