Souhlasím a plně se ztotožňuji s tvým názorem .Mispulin píše: ↑ned 08. led 2023 7:53:00 Vážení, je zajímavé, že incestní povídky jsou na internetu celkově jedny z nejčtenějších. Bylo by zajímavé, kdyby bylo možno odhalit, kolik bratrů šuká se sestrami, kolik otců s dcerami, kolik matek se syny a synovců s tetami. Myslím že v rámci ČR za jeden rok by jsme zírali. A to myslím dobrovolný incest, nikoli pod nátlakem či znásilňování. Ono třeba S/M, BDSM, piss a řada dalších praktik je také pěkná perverzárna, tak prosím klídek. Ona většina heteráků, když náhodou narazí na tuto stránku také asi čumí na drát a říká si: "Proboha co za úchylné ubožáky tam chodí?" Takže jak už tady bylo několikrát řečeno, pokud se vám to příčí, hnusí, prostě není to pro vás to vaše oblíbené, nečtěte a nekomentujte. Také bych měl k některým povídkám od jiných zdejších autorů výhrady a kritiku, ale nechávám to tak. Každý jsme nějak a na něčem ujetí a kdo tvrdí, že on ne, tak ten je ujetý dvojnásob.
Vánoční dáreček
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
-
68libor
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Vánoční dáreček
-
fiato
Ale jak jsem psal, žádný incest to není, bohužel většina co mě nařkla, že jsem nevychodil školu ani jako děcko, tak asi byli nemocní při rodinné výchově, když se bralo rodinné vztahy, nevěděl jsem, že moje přítelkyně (partnerka) je nějak příbuzná s mými rodiči. Já nechodím se svoji sestrou sestřenici atd.. vzkazy jako výměn svoje rodice za kamarádovi rodiče, mi nedávají smysl. Stále se jedna o cizi lidi k sobě.68libor píše: ↑ned 08. led 2023 11:22:03Souhlasím a plně se ztotožňuji s tvým názorem .Mispulin píše: ↑ned 08. led 2023 7:53:00 Vážení, je zajímavé, že incestní povídky jsou na internetu celkově jedny z nejčtenějších. Bylo by zajímavé, kdyby bylo možno odhalit, kolik bratrů šuká se sestrami, kolik otců s dcerami, kolik matek se syny a synovců s tetami. Myslím že v rámci ČR za jeden rok by jsme zírali. A to myslím dobrovolný incest, nikoli pod nátlakem či znásilňování. Ono třeba S/M, BDSM, piss a řada dalších praktik je také pěkná perverzárna, tak prosím klídek. Ona většina heteráků, když náhodou narazí na tuto stránku také asi čumí na drát a říká si: "Proboha co za úchylné ubožáky tam chodí?" Takže jak už tady bylo několikrát řečeno, pokud se vám to příčí, hnusí, prostě není to pro vás to vaše oblíbené, nečtěte a nekomentujte. Také bych měl k některým povídkám od jiných zdejších autorů výhrady a kritiku, ale nechávám to tak. Každý jsme nějak a na něčem ujetí a kdo tvrdí, že on ne, tak ten je ujetý dvojnásob.
Slibované pokračování nebude, stačí se podívat na toto co vše vyvolalo.
Vše jsem se snažil brát s humorem, žádný komentář mě nerozhodli, ale co je moc to je moc. Dostal jsem pěkný linc, za to ze jsem ukázal moji přítelkyni z pohledu jejího před úplně cizími lidmi. Tak vážně nevím o čem tento web je. Mě se třeba hnusi abych neustále jen koukal na svoji ženu jak mrda s ostatními s ja bych si už s ni nikdy nevrz s ni, byl zamcenej, natruc lízal a polykal jejího milence, ale prechazim to tady. Proto jsem netušil, ze když napisu fantasy o tom jak ukazuji přítelkyni svým rodičům a oni si na ni sáhnou (TŘI CIZI LIDÉ K SOBĚ ) co vše tady vyvolal za povyk, na druhou stranu je aspoň vidět, že se každý projevil a ukázal. Nebudu nikoho urážet a jmenovat, je to pod moji úroveň. Ale v tomhle mě tento web velice zklamal.
-
fiato
Zajímavý názor, já myslel ze tento web jako ostatní weby jsou svobodný a neurčuje směr jednotlivce jakým se má řídit, komu ukazovat svoji přítelkyni atd… animal povídky jsou ok? Mužské ponížení ze už si nikdy nezasuka manžel s manželkou je ok? Ale ukázat přítelkyni (cizi osoba) svým rodičům ( z jejich pohledu cizím lidem) je hnus, pod úroveň tohoto webu? Zajímavé, ono to pak takhle vypadá, když třeba dítě, najde rodice nahoty a rodič na nej začne řvát a nadávat ať se otočí, panikari atd, to pak to dítě má trauma z nahoty a chová se úplně stejně. Mimochodem Incest mi nic neříká….Golie píše: ↑ned 08. led 2023 8:08:57Tohle všechno je sice hezké, ale ty nevíš o čem příspěvky jsou, než se do nich začteš, protože systém na kterém toto fórum jede neumožňuje skupinový, které se mě třeba nemají zobrazit. A jak jinak chceš vyjádřit, než nesouhlasem (o úroveni nesouhlasu nediskutuji). A když je pak víc nesouhlasných komentářů, tak si něco podobného autor asi rozmyslí.Mispulin píše: ↑ned 08. led 2023 7:53:00 Vážení, je zajímavé, že incestní povídky jsou na internetu celkově jedny z nejčtenějších. Bylo by zajímavé, kdyby bylo možno odhalit, kolik bratrů šuká se sestrami, kolik otců s dcerami, kolik matek se syny a synovců s tetami. Myslím že v rámci ČR za jeden rok by jsme zírali. A to myslím dobrovolný incest, nikoli pod nátlakem či znásilňování. Ono třeba S/M, BDSM, piss a řada dalších praktik je také pěkná perverzárna, tak prosím klídek. Ona většina heteráků, když náhodou narazí na tuto stránku také asi čumí na drát a říká si: "Proboha co za úchylné ubožáky tam chodí?" Takže jak už tady bylo několikrát řečeno, pokud se vám to příčí, hnusí, prostě není to pro vás to vaše oblíbené, nečtěte a nekomentujte. Také bych měl k některým povídkám od jiných zdejších autorů výhrady a kritiku, ale nechávám to tak. Každý jsme nějak a na něčem ujetí a kdo tvrdí, že on ne, tak ten je ujetý dvojnásob.
Jediné tím, dokážeš směr webu, jak by se ti asi líbil, ovlivnit.
Ale tyhle diskuze jsou pod každým kontroverzním vláknem.
-
Ain Dabesh
- Role ženy: je HOTWIFE
fiato píše: ↑ned 08. led 2023 12:52:37Ale jak jsem psal, žádný incest to není, bohužel většina co mě nařkla, že jsem nevychodil školu ani jako děcko, tak asi byli nemocní při rodinné výchově, když se bralo rodinné vztahy, nevěděl jsem, že moje přítelkyně (partnerka) je nějak příbuzná s mými rodiči. Já nechodím se svoji sestrou sestřenici atd.. vzkazy jako výměn svoje rodice za kamarádovi rodiče, mi nedávají smysl. Stále se jedna o cizi lidi k sobě.68libor píše: ↑ned 08. led 2023 11:22:03Souhlasím a plně se ztotožňuji s tvým názorem .Mispulin píše: ↑ned 08. led 2023 7:53:00 Vážení, je zajímavé, že incestní povídky jsou na internetu celkově jedny z nejčtenějších. Bylo by zajímavé, kdyby bylo možno odhalit, kolik bratrů šuká se sestrami, kolik otců s dcerami, kolik matek se syny a synovců s tetami. Myslím že v rámci ČR za jeden rok by jsme zírali. A to myslím dobrovolný incest, nikoli pod nátlakem či znásilňování. Ono třeba S/M, BDSM, piss a řada dalších praktik je také pěkná perverzárna, tak prosím klídek. Ona většina heteráků, když náhodou narazí na tuto stránku také asi čumí na drát a říká si: "Proboha co za úchylné ubožáky tam chodí?" Takže jak už tady bylo několikrát řečeno, pokud se vám to příčí, hnusí, prostě není to pro vás to vaše oblíbené, nečtěte a nekomentujte. Také bych měl k některým povídkám od jiných zdejších autorů výhrady a kritiku, ale nechávám to tak. Každý jsme nějak a na něčem ujetí a kdo tvrdí, že on ne, tak ten je ujetý dvojnásob.
Vše jsem se snažil brát s humorem, žádný komentář mě nerozhodli, ale co je moc to je moc. Dostal jsem pěkný linc, za to ze jsem ukázal moji přítelkyni z pohledu jejího před úplně cizími lidmi. Tak vážně nevím o čem tento web je. Mě se třeba hnusi abych neustále jen koukal na svoji ženu jak mrda s ostatními s ja bych si už s ni nikdy nevrz s ni, byl zamcenej, natruc lízal a polykal jejího milence, ale prechazim to tady. Proto jsem netušil, ze když napisu fantasy o tom jak ukazuji přítelkyni svým rodičům a oni si na ni sáhnou (TŘI CIZI LIDÉ K SOBĚ ) co vše tady vyvolal za povyk, na druhou stranu je aspoň vidět, že se každý projevil a ukázal. Nebudu nikoho urážet a jmenovat, je to pod moji úroveň. Ale v tomhle mě tento web velice zklamal.
Ale no tak!
Tady to fňukání není sexy.
Mně vadí ta neučesaná forma, to se opravdu nedá číst. Obsah je cajk. Sama jsem perverzní
Jakýkoliv kink je ok, pokud je v reálu konsensuální..a pokud nemůže být realizován (incest, animal...), tak tu jsou povídky. Easy as fuck.
-
fiato
jaké fnukání? mě už prostě nebaví obhajovat věci, jen kvůli tomu, že ostatní to buď nepochopili a nebo jdou jen za stádem a nemají vlastní názor(přiklánějí se k většině ) aby nebyli po zadu. Zda jsi si všimla, vše jsem bral s nadhledem a nerozhodí mě žádný negativní komentář.Ain Dabesh píše: ↑ned 08. led 2023 13:12:07fiato píše: ↑ned 08. led 2023 12:52:37Ale jak jsem psal, žádný incest to není, bohužel většina co mě nařkla, že jsem nevychodil školu ani jako děcko, tak asi byli nemocní při rodinné výchově, když se bralo rodinné vztahy, nevěděl jsem, že moje přítelkyně (partnerka) je nějak příbuzná s mými rodiči. Já nechodím se svoji sestrou sestřenici atd.. vzkazy jako výměn svoje rodice za kamarádovi rodiče, mi nedávají smysl. Stále se jedna o cizi lidi k sobě.
Ale no tak!
Mně vadí ta neučesaná forma, to se opravdu nedá číst. Obsah je cajk. Sama jsem perverzní
Jakýkoliv kink je ok, pokud je v reálu konsensuální..a pokud nemůže být realizován (incest, animal...), tak tu jsou povídky. Easy as fuck.
-
Ain Dabesh
Nejsme na LinkedIn, abychom se tu jen poplácavali po ramenou. Není potřeba se ani obhajovat. 100 lidí, 100 chutí.fiato píše: ↑ned 08. led 2023 13:34:04jaké fnukání? mě už prostě nebaví obhajovat věci, jen kvůli tomu, že ostatní to buď nepochopili a nebo jdou jen za stádem a nemají vlastní názor(přiklánějí se k většině ) aby nebyli po zadu. Zda jsi si všimla, vše jsem bral s nadhledem a nerozhodí mě žádný negativní komentář.Ain Dabesh píše: ↑ned 08. led 2023 13:12:07fiato píše: ↑ned 08. led 2023 12:52:37
Ale jak jsem psal, žádný incest to není, bohužel většina co mě nařkla, že jsem nevychodil školu ani jako děcko, tak asi byli nemocní při rodinné výchově, když se bralo rodinné vztahy, nevěděl jsem, že moje přítelkyně (partnerka) je nějak příbuzná s mými rodiči. Já nechodím se svoji sestrou sestřenici atd.. vzkazy jako výměn svoje rodice za kamarádovi rodiče, mi nedávají smysl. Stále se jedna o cizi lidi k sobě.
Ale no tak!
-
fiato
To je mi jasné, jen nechápu, proč hned urážky atd. O to mi jde. Ano neučesaná forma to je, mohl jsem to lépe zoraganozivat a dělat pořádné uvozovky, když někdo jakoby mluví, odstavce atd. Ale myslím že o tom to přeci není, nejsem spisovatel a ani si na něj nehraju.Ain Dabesh píše: ↑ned 08. led 2023 13:41:03Nejsme na LinkedIn, abychom se tu jen poplácavali po ramenou. Není potřeba se ani obhajovat. 100 lidí, 100 chutí.fiato píše: ↑ned 08. led 2023 13:34:04jaké fnukání? mě už prostě nebaví obhajovat věci, jen kvůli tomu, že ostatní to buď nepochopili a nebo jdou jen za stádem a nemají vlastní názor(přiklánějí se k většině ) aby nebyli po zadu. Zda jsi si všimla, vše jsem bral s nadhledem a nerozhodí mě žádný negativní komentář.Ain Dabesh píše: ↑ned 08. led 2023 13:12:07
Ale no tak!
-
mikromakro22
To se nám tu zase vyrojilo moralistů. Na fóru, kde jinak běžně frčí témata znásilnění, zoofilie (viz. např. povídky o Miladě) a celá paleta všemožných dalších perverzních úchylek, tu najednou způsobí pozdvižení nevinná, a v podstatě zatím dost soft, povídka (fikce) na téma incestu, která (zatím) ani žádným incestem ve skutečnosti není. To jako fakt? Vážení, incestní povídky jsou naprosto běžné a jsou jich na netu statisíce, ne-li miliony. Že to není zrovna váš šálek kávy? V pořádku, nečtěte to.
Kdybych měl dávat negativní komentář ke každé povídce, nebo vláknu, které se mi nelíbí, musel bych vyhejtit tak 80% obsahu tohohle webu. Jenže můj osobní vkus není objektivním měřítkem kvality pro všechny ostatní. Proto se například neseru do submisivních kandaulistů, kteří si libují v ponížení, i když podobným chováním vnitřně pohrdám.
Já naopak velice oceňuju snahu každého autora, který přijde s něčím, co neobsahuje cikány/černochy, zvířata, zbytečný citoslovce, lízání spermatu chlapem, kvantum sprostých slov, rozvíjení děje do absurdna, nebo ..... každý by byl schopen doplnit svůj seznam věcí, které nemá rád.
Nelíbí se mi to? Jednoduché. Nečtu, nekomentuju. Tohle není žádná domovní schůze, kde se musíte za každou cenu ke všemu vyjádřit. Z hlediska většinové populace je i samotný kandaulismus dost pofidérní úchylka. Chtěli byste, aby sem všichni "normální" lidi napsali, co jste to za nenormální úchyláky? Ne? A co tady teď děláte vy, mravokárci? Angličtina pro to má výraz "virtue signaling". Česky bych to volně přeložil jako pokrytecké flexení. Kde máte svojí hranici toho, co je a není normální, je vaše věc. Necpěte to ostatním. S největší pravděpodobností to totiž nikoho nezajímá.
A souhlasím s návrhem závést nějaký rozlišovací systém pro různé typy obsahu (kategorie, tagy/klíčová slova), aby bylo jasné, co se v daném příspěvku/povídce řeší/objeví. Aby každý hned věděl, kam nemá lézt, když ho/jí nějaký konkrétní obsah tak strašně irituje, že si nedokáže pomoct a začne své osobní preference povyšovat na úroveň všeplatných morálních kritérií, která hned musí každému sdělit.
Kdybych měl dávat negativní komentář ke každé povídce, nebo vláknu, které se mi nelíbí, musel bych vyhejtit tak 80% obsahu tohohle webu. Jenže můj osobní vkus není objektivním měřítkem kvality pro všechny ostatní. Proto se například neseru do submisivních kandaulistů, kteří si libují v ponížení, i když podobným chováním vnitřně pohrdám.
Já naopak velice oceňuju snahu každého autora, který přijde s něčím, co neobsahuje cikány/černochy, zvířata, zbytečný citoslovce, lízání spermatu chlapem, kvantum sprostých slov, rozvíjení děje do absurdna, nebo ..... každý by byl schopen doplnit svůj seznam věcí, které nemá rád.
Nelíbí se mi to? Jednoduché. Nečtu, nekomentuju. Tohle není žádná domovní schůze, kde se musíte za každou cenu ke všemu vyjádřit. Z hlediska většinové populace je i samotný kandaulismus dost pofidérní úchylka. Chtěli byste, aby sem všichni "normální" lidi napsali, co jste to za nenormální úchyláky? Ne? A co tady teď děláte vy, mravokárci? Angličtina pro to má výraz "virtue signaling". Česky bych to volně přeložil jako pokrytecké flexení. Kde máte svojí hranici toho, co je a není normální, je vaše věc. Necpěte to ostatním. S největší pravděpodobností to totiž nikoho nezajímá.
A souhlasím s návrhem závést nějaký rozlišovací systém pro různé typy obsahu (kategorie, tagy/klíčová slova), aby bylo jasné, co se v daném příspěvku/povídce řeší/objeví. Aby každý hned věděl, kam nemá lézt, když ho/jí nějaký konkrétní obsah tak strašně irituje, že si nedokáže pomoct a začne své osobní preference povyšovat na úroveň všeplatných morálních kritérií, která hned musí každému sdělit.
-
motti
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
Přesto snad je možné napsat, že se povídka nedá číst. Takže díky za snahu a příště lépe, prosím.
- Rodsnow
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Ja ju rad ukazujem, ona ma rada flirty...
Z jedneho uhla pohladu mas pravdu, urazat tu nikoho netreba, ale... ak by sa mali vsetci chovat tak ako to navrhujes tak potom bude dovolena len pozitivna kritika? Na kazdu poviedku sa smie len napisat "wow to je super" a ked sa to niekomu nepaci tak ma drzat hubu? Vyvazenost je dolezita. Potom sa realne ukaze co sa vacsine danej komunity paci a co nie. A pravdou je ze tu sme kandaulisti a nie incestnici, takze kto sem napise incest mal by ratat s tym ze zoznie skor negativnh kritiku a byt s tym OK... Dnesna doba kazdeho tlaci len na to aby sme nikomu neranili city, ale uz vnimam backfire ktory to sposobuje ze vela ludom vdaka cenzure zacina agresivita pretekat a koniec koncou to vedie k silnej polarizacii ludi, ktora vedie az k vojnam. Takze pozor na to cenzurovaniemikromakro22 píše: ↑ned 08. led 2023 14:00:02 To se nám tu zase vyrojilo moralistů. Na fóru, kde jinak běžně frčí témata znásilnění, zoofilie (viz. např. povídky o Miladě) a celá paleta všemožných dalších perverzních úchylek, tu najednou způsobí pozdvižení nevinná, a v podstatě zatím dost soft, povídka (fikce) na téma incestu, která (zatím) ani žádným incestem ve skutečnosti není. To jako fakt? Vážení, incestní povídky jsou naprosto běžné a jsou jich na netu statisíce, ne-li miliony. Že to není zrovna váš šálek kávy? V pořádku, nečtěte to.