Príležitostné zoznámenie

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Jiraznemanic
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Príležitostné zoznámenie

Příspěvek od Jiraznemanic »

Opravdu pěkné čtení. U takových povídek, je čekání na další část neskutečně dlouhé. :roll:
DrGarden
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: sme pár, zatial bez milenca, ona 40r. štíhla 154/50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

9.
Majka sa na mňa milo usmiala. „Poď hlbšie, nech ťa aspoň trochu cítim!“ Roztiahla viac nohy do šírky a pritiahla môj zadok k svojmu lonu. „Máš ho dosť malý!“ Povedala ironicky viac pre seba. Prepáč Drahý, ale s tebou je to plytké a nevýrazné. Predstavil som si jej pocit vo chvíli, keď som začal na nej sladko stonať. „Ohh, to je krása!“ Počula ma pri prieniku do jej vypláchnutej pošy cudzím semenom. „Keď budeš cítiť, že pôjdeš..“ Náhle ma silno uštipla na chrbáte ako som na nej smiešne hopkal.. „..musíš mi to hneď povedať!“ „Vnímaš ma Zlatko?“ Dôrazne ma ešte raz napomenula a vystrela si na truc svoje holé chodidlá. „Áno Láska!“ Vzdychol som z tej slasti a naposledy vnikol do nej čo najhlbšie ako sa len dalo. Asi ochutnala jej tesná pipka väčší kaliber.. Pohŕdavo som v sebe udusil poznámku vo chvíli, keď som začal pociťovať ten nezadržateľný pocit slasti aký len muž môže dostať od súložiacej ženy. „Zlatko, ty už ideš..?“ Zahladela sa na mňa v panike Majka. „Daj ho rýchlo von.. počuješ?“ „..ešte chvíľku. Prosím!“ Zajachal som od toľkej vášni. „Niééé! Vyber ho naraz, hneď!!!“ Zjačala na mňa na plné ústa. V poslednej chvíli, a v tom najlepšom som ho s nevôlou vytiahol. „Áááh!“ Zahučal som od rozkoše ako sa mi celý napol. V sekunde zo mňa vystriekol biely hustý cákanec na jej biele bruško. Rýchlo mi chytila pulzujúci penis a mocne stisla medzi prsty. „Áááu!“ Zjačal som tentoraz ja. „Prepáč, nechcela som ti ho tak stlačiť.“ Povolila zovretie, ale stále ho mala vo svojej moci. V momente ma prešiel príjemný pocit z ejakulácie, ktoré vystriedalo obyčajné vytečenie. Bolo to krátke a málo vzrušujúce, zajačík! Spytoval som si svedomie sám pred sebou. Pri pohľade na Majkinu roztvorenú vagínu schopnú ďalej prijímať poriadný kus mäsa, cítil som sklamanie. „To nič.“ Odovzdane som povedal. „Už nebudeš pokračovať?“ Sarkasticky sa ma opítala. „Nie, skončil som Miláčik.“ Vyšlo mi z úst, ako mi pinďúr klesol beznádejne nadol. Pustila mi mokrý žaľuď a utrela si prsty od môjho semena. Cákanicu si s nevôlou ztrela s pupka akoby to bolo od cudzieho. Jej prcaňa ostávala stále rozškľabená, vysmievajúc sa mi. Ha-ha, mala som lepší.. Nadvihla sa lakťami a pokrčila kolená. „Som ťa asi vzrušila..“ Konštatovala ako som jej vyšpúlenú lastúrku začal jemne hladiť a zatláčať vyťahané pysky naspäť dovnútra. „Teraz ju už nechaj tak.“ Zmierivo až ironicky povedala a zakryla ju pred mojimi očami. ..včera jej to stačilo na tom ubytku! Pomyslel som si smoliacky a moja ruka ju objala okolo ešte stále štíhleho dievčenského drieku. Bola mi dlžná dopovedať včerajší príbeh jej sladkej nevery. „..a čo bolo potom Láska, keď si ho mala v ústach?“ Prosebne som sa pozrel na Majku. „Teraz už nie, zajtra Zlatko, ak budeš chcieť..“ Vystrúhala unavený výraz v tvári. „Dobre, už je aj tak veľa hodín.“ Dal som Majke za pravdu. „..a nabudúce dáme radšej gumu, aby som sa nemusela stresovať!“ Dodala na záver. „ ..a možno už ani tá nebude treba..“ Počul som ju tichúčko šepnúť tak, aby som to nemohol ani náhodou počuť. Ach, ty už to so mnou nechceš? Poľutoval som sa sám seba v duchu a na uzmierenie som si Majke ľahol jemnúčko na jej dievčenské bruško. Nežne ma pri tom pohladila po tvári. „Som rada že ťa mám!“ Šepla mi sladko do uška. „Viem, že budeš stále pri mňe nech sa stane čokoľvek.“ „Áno Láska!“ Pohladkal som Majke vykúkajúce naliaté prsíčko s krásne tvrdou bradavkou. Moja predtucha sa stávala skutočnosťou, že čoskoro sa začnú diať veci v jej tele celkom, ale celkom prirodzené..
Obrázek
vaskees
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=388

Příspěvek od vaskees »

Za mě absolutně absolutní můj typ ..
pajda1
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od pajda1 »

👍To je roštěnka,😍 krásná 😍.
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

10
Ráno som sa prebudil skôr ako moja krásna „opichánka“. Prvé na čo som pomyslel bola myšlienka na mužskú ubytovňu. Stále neviem nič čo sa tam dialo.. Pozrel som sa na pokojne spiacu Majku a pri tej predstave som sa prirodzene platonicky vzrušil. Jej telo zatial nevykazovalo žiadné známky súviace s neverou s ktorou som bol skoro už zmierený! Nie, nič si nenahováraj, žiadne oplodnenie sa nekonalo, aj keď sa možno nevyspala iba s jedným! Zahnal som chmúrnu myšlienku. Skutočnosť, že mala práve plodné dni a nikto ochranu nemal, bola pre mňa krutá predstava. „Zlatko, nad čím rozmýšlaš?“ Prebrala ma z myšlienok práve prebudená Majka. „Ty už si hore?“ Sklonil som sa k nej a dal jej tú najsladšiu pusu akú som jej vedel dať na zývajúce ústa. „Niečo sa stalo?“ Pokrčila na chvíľu čelo. „Nie nič, všetko je v poriadku Miláčik.“ Upokojil som moju ospalú lenivku. „Viem, že stále myslíš na tú ubytovňu..“ Prehodila pomedzi pootvorené ústa. Aj ju to poriadne bralo.. a nemohol som jej v tom neprikývnuť na súhlas. Boli tam samí chtivý hoňoši čo už dlho neprivoňali k nadržanej pipke. Pomyslela si moja nastavajúca snúbenka. „Tak ešte si mi to nedopovedala Láska..“ Pritúlil som sa k nej pod perinu. Moje telo ucítilo jej horúce jemné krivky čerstvej prespánky. „Ale, ale.. že si taký nedočkavý?“ Brnkla mi po nose. „Chcel by si vedieť všetko, čo som si tam ..od stonala?“ Zarazila sa v polovici slova. To ti takto priamo povedať nemôžem paroháčík môj! Začal som si domýšlať, ako to asi myslela. „..nóó, zažila.“ Napravila sa na poslednú chvílu, pri tom si vzdychla tak, že mi to bolo až podozrivé. Bolo to stále veľké tajomstvo o ktorom vedeli všetci len ja nie! Znova začínaš žiarliť? Zahučalo mi výstražne v hlave! Bola tam s nimi jediná baba, tak čo sa čuduješ? Ozvalo sa moje svedomie. „Prosím Maji..“ Zažiadonil som, aby ma začala už konečne trýzniť čo sa s jej telom dialo večer či neskoro v noci. „Ale všetko čo ti poviem, čo som robila.. bolo len kôli tebe, že si ma tam nechal. Rozumieš?“ Hodila na mňa všetkú zodpovednosť za jej hriešne poklesky. Mlčky som prikívol a vzal to na seba. „Tak mám začať?“ Bola jej posledná výstraha. Prísne sa na mňa pozrela a ja som zrazu túži iba po tom samom.. Sklopiť som oči, zajryl Majke holé lýtko a poslušne trpezlivo čakal na jej prvé slová. „Kde som prestala? Aha, už viem..“ Pomechlila sa v posteli. „No ..tak ako som mala v ústach Viťov penis, zazdalo sa mi, že k nám potichu, niekto ide.. Nič som nevidela, bola tma a ja som začala.. začala..“ Spustila Majka a mne v tej chvíli netrebalo viac k bolestnému štastiu..
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

11.
„..mala som veľmi zvláštny pocit, že je niekto za mnou!“ „Kto?“ Spítal som sa zvedavo, lebo v tom čase bol Jakub so mnou na izbe a bavil som sa s ním o našom vzťahu. „Nie, Jakub to nebol, hoci vtedy som si myslela, že to bol on čo sa ma dotkol..“ Akoby mi Majka čítala myšlienky. Ostal som trochu v napätí, vôbec som netušil kto to bol.. Fú-ha, čo sa tam dočerta dialo? Môj výraz tváre tomu jasne naznačoval. „Vieš, vtedy som už mala v ústach Viťov penis a..“ „Ohh!“ Vzdychol som nahlas pri predstave, ako mu ho fajčila. Videla na mne, že ma to neskutočne berie. Vieš to veľmi dobre Zlato, ako.. Isto si pomyslela a hodila na mňa ľútostiví pohľad. Zdalo sa mi, akoby zneistela či to nemá predčasne zabaliť. „Len že cudzí si mala v puse a o môj sa nechceš ani obtrieť.“ Snažil som sa tomu nedávať dôležitosť, ale nebol som vôbec presvedčivý. S výčitkou sa na mňa nechápavo pozrela. „Nebuď taká citlivka.“ Vytkla mi a mávla nad tým rukou. Určite ho mal väčší a tvrdší! Poľutoval som sa v duchu sám a cítil, že mi to robí dobre. Majka tiež videla, že začínam byť s jej pokleskom pomali ale isto kamarát..„No a ako som čupela pri jeho nohách..“ Pokračovala. „Prosila som jeho ohniváka, aby to ešte chvíľu vydržal..“ „Ách Zlatko! To mi inak nevieš povedať? Prosím!“ Prerušil som Majku a znova ma chytala panika. Majka zrazu nechcela prestať a rozhodla sa pokračovať v mojom trápení. „..už som cítila, že to Viťovi začína tiecť.. vajká mu stvrdli a..“ „..čo?“ Zbledol som v tvári. „V ústach som zrazu mala inú chuť a rozhodla som sa, že to vydržím.“ To nemyslíš vážne Miláčik? Šrotilo mi to znova v hlave pri pomyslení, že by jej Viťo naozaj naplnil ústa! „Si ho mala stále v puse?“ Nezdržal som to! „Zrazu som to tak chcela! Vieš, sú chlapi, ktorý to dlho nevydržia..“ Vyhrkla zo seba Majka a dodala. „Však miláčik?“ Ironicky sa mi pozrela na slipy. Bolo mi jasné, že to patrilo mne. Sklopil som oči a musel jej dať za pravdu. Mne stačí sa len oprieť o jej pošvu a už striekam.. „Jasné že som sa bála! Vieš že mi je to nechutné.“ Odvrátila sa na chvíľu. „..a nemusíš byť až taký žiarlivý!“ Jej výraz jasne naznačoval, ako Majke na mne záleží. „Áno, prepáč mi!“ Jemne som Majku objal. „Tak preto by si ma mal viac chápať..“ Dôrazne až žiadostivo nástojila. „..a urobil sa?“ Vyfľasol som znova na ňu. „Áno urobil!“ Odvrkla mi naspäť. „..a?“ Čakal som čo mi ďalej povie.. „Čo chceš počuť, že som mu prehltla všetko semeno?“ Podráždene zareagovala. „Majka, zlatko, prosím ťa..“ „..a čo? Nebolo to najhoršie čo som tam.. ..vtedy.. ochutnala.“ V tichosti šepla ale nedopovedala. Mne z toho až vyrazilo dych a na chvílu som onemel. Nebol som schopný slova, ale Majku som si držal pri sebe ako nikdy predtým. „Prepáč, nemôžem ti o tom teraz hovoriť!“ Sklonila hlavu na moje plecia. Zato ja som bol celý nabrúsený aby sa mi bezmocne vyžalovala z nevery. „Bolo niečo..?“ Opatrne som naznačil. „Áno, bolo..!“ Odpovedala mi napriek tomu, že sa jej do toho vôbec nechcelo. „..s Viťom?“ „Nie, s ním som už viac nemala nič.“ Pokrútila hlavou. Bol som ako v začarovanom kruhu. „Pozri, ja som pochopila, že..“ Nadýchla sa. „..že, mu stačí fajka dokonca a že mu to spolknem.“ Majka sa v tej chvíli zatvárila kyslo, čo bol znak, že jej Viťové spermie vôbec nechutili. A ja som definitívne prijal fakt, že sa to naozaj stalo. ..ale prečo nie moje! Zaškerilo na duši. „Aj ťa naplo?“ Moja zvedavosť bola bezočivá, ale moja ješitnosť to chcela vedieť. „Myslíš, keď do mňa začal striekať?“ Robila sa akoby nechápavou. „Nie Mojko, rýchlo som to do seba hltala. Snažila som sa aby som ho mala čo najhlbšie, v krku. ..ale veď ti to nemusím hovoriť..“ Ohh, ja snáď odpadnem.. Predýchaval som to chvíľu a to sa Viťo ešte chválil, aký je kohút, že narobil toľko detí! Zrazu sa Majka ku mne otočila a chytila ma za hlavu. „To ešte nebolo nič Zlatko, naozaj!“ Naše ústa sa nebezpečne k sebe priblížili. „Poveďz mi..“ V tom momente sme sa začali spolu vášnivo bozkávať a nemohol som už nič vysloviť. Neviem s koľkými sa tam bozkávala, ale ja som jej ústa priam zbožňoval. „Budem ti tu, na tomto mieste vždy verná!“ Rýchlo zo seba vydala. „Ach Miláčik!“ Zastonal som, ako mi začala sať môj jazýček. „..a tam, keď budem..“ Jemne ma potiahla za uši. „ Budem na teba stále myslieť!“ „Áno Láska!“ Odobril som bezmyšlienkovite čo mi práve povedala. Čo, ty budeš k ním..čo, chcieť chodiť? Preblesklo mi náhle myslou a rýchlo som si spomenul ako jej Jakub dal svoje číslo s poznámkou ..určite mi zavolaj.
„Už som hladná!“ Zahlásila Majka ako sme sa prestali cmučkať. „Ja tiež. Idem niečo pripraviť..“ Navrhol som a vstal z postele, aby som už nemusel myslieť na tie veci. Majka sa zoširoka rozkročila a ostala ešte chvíľu ležať v posteli. Keď sa najeme, dopoviem ti to potom láska.. Pomyslela si moja polovička. Nechal som ju samú a ticho odkráčal do kuchyňe.. aj s obávanou myšlienkou, kto bol ten neznámi v tme, ktorého spomenula?
vaskees

Příspěvek od vaskees »

Povídka krásná, jen člověka unaví, že po tolika dílech de facto nic neví...příliš se to natahuje, přitom napsáno je to hezký.
Romero2315
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: ahoj je mi 30 let jsem ve vstahu 11 s moji pritelkyni a mam rad kdyz nekdo ma zajem o jeji kundicku

Příspěvek od Romero2315 »

vaskees píše: sob 03. úno 2024 14:10:56 Povídka krásná, jen člověka unaví, že po tolika dílech de facto nic neví...příliš se to natahuje, přitom napsáno je to hezký.
Souhlasim taky uz me to dnes trklo ze uz jen natahuje a opakuje se a prida opravdu jen malinko a spise popisuje pocity toho kluka nez ten dej a mam pocit ze to dela extra
vaskees

Příspěvek od vaskees »

Bude už konečně dokončení nebo to necháš tak..? Děkuji za odpověď..
DrGarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGarden »

Ahojte.. Odskočil som od poviedky ktorá ešte nie je dokončená. Áno, mal by som sa k nej vrátiť!
Odpovědět