Neopětovaná láska

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
eraserhead
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Neopětovaná láska

Příspěvek od eraserhead »

škoda, že to zůstalo nedokončené, třeba by to mohlo pokračovat takto:
Ležel jsem v posteli a srdce mi bušilo tak silně, až jsem měl pocit, že mi vyskočí z hrudi. Najednou jsem uslyšel, jak se klika u našich dveří pomalu otáčí. Do pokoje ale nevstoupila jen Anna. Zaslechl jsem tlumený smích a těžké, jisté kroky. Někdo rozsvítil malé světlo u nočního stolku a já jsem oslněně zamrkal do šera.
V pokoji stála Anna. Byla úplně rozcuchaná a na sobě měla jen rozhalenou pánskou košili, kterou si zřejmě půjčila od jednoho z nich. Za ní se tyčili Honza a Míra. Honza se na mě vítězoslavně ušklíbl, v ruce držel načatou flašku rumu a vypadal, že mu tenhle pokoj patří.
„Hele, tvůj kámoš nespí,“ zasmál se Honza a plácl Annu po zadku takovou silou, že to v tichém pokoji vyznělo jako výstřel. „Pojď se ukázat, hrdino. Anna nám vyprávěla, jak jsi na ni půl roku jen koukal a bál se jí sáhnout i na koleno. Tak jsme ti ji museli trochu rozhýbat, aby věděla, co je to pořádná jízda.“
Anna se na mě podívala a já v jejích očích nenašel ani stopu po studu. Byla v nich jen ta syrová divokost a nadrženost, kterou jsem před chvílí slyšel přes dveře. „Bylo to úžasný,“ vydechla, přistoupila k posteli a sedla si mi obkročmo na nohy. „Honza říkal, že jsi nás poslouchal za dveřmi. Proč jsi nešel dál? Mohl jsi se koukat pěkně zblízka.“
Cítil jsem se jako v pasti.
liltar

Příspěvek od liltar »

Dobrý pokračování
Mispulin

Příspěvek od Mispulin »

Jo, styděl jsem se, ale také jsem byl odmilovaný a věděl jsem, že s touhle čůzou už nechci mít žádné drobné!
"Však to přece není moje holka", řekl jsem. "Jen kámoška, nic víc". Anna na mě hleděla jako píča z roští a Honza se zasmál:
"A ty s ní teda jako už nechceš nic mít?"
"Ne", já na to.
"Tak bezva, takže pojď Ančo zase k nám, dáme další kolo", řekl na to.
"Díky Honzo", řekl jsem.
"Za co?" podivil se.
"Za to, že jste mi otevřeli oči a já vím co je ona zač... Ještě, že jsem si s ní nic nezačal..."
"Kreténe!" vyštěkla Anna a i s Honzou zase odešli.
Já věděl od té chvíle, že s Ančou si už psát nikdy nebudu a že si ji zablokuju na mobilu i na fb.
pajda1
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od pajda1 »

Super povídka, nemůžu se dočkat pokračování.
Odpovědět