O ČEM PSÁT? Pište své tipy na povídky

Pravdivé i smyšlené příběhy na téma kandaulismus
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
Odpovědět
KarelK1968
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
Kontaktovat uživatele:

Re: PODLE VÁS - Perverzní, nebo cuckold povídka na přání

Příspěvek od KarelK1968 »

kandapraha píše: čtv 01. led 2015 14:53:53 Nevim, jestli milenka je to, co by kandaulisty zajimalo. Pro mne to prave vzruseni prameni prave z toho, ze se pred mou zenuskou tyci majestatny penis, poradna klada samce, ktery dosahuje mnohem vyssich kvalit, nez ja a tvori mi tak konkurenci.
Predstava, ze moje panicka mne podvadi se zenou je sice vzrusujici, ale rozhodne to ve mne nevzbuzuje zadne kandaulisticke, ani submisivni pocity, protoze v milence proste nevidim tu konkurenci. Skoro bych rekl, ze vetsina normalnich chlapu, kteri by nikdy svou zenu nepujcili jinymu, by svolila k sexu s jinou zenou.

Takze ja osobne rikam ne, chce to poradnyho chlapa, klidne i vice :-) Ale napada mne, ze ten chlap by mohl mit milenku, protoze kazdy samec, ktery ma okolo sebe vice zen roste na cene. Je zajimave, ze i vetsina milenek toleruje svym milencum nejake bokovky, i kdyz sveho manzela by za to zabily :lol:
Tak s tím na 1000% souhlasím, ještě vyšší level je manželka něčí kurva z donucení. A to před manželem a on by s tím mohl max jen souhlasit nebo dokonce být ve stejné pozici jako jeho vdaná kurva.
bi_sub1
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: O ČEM PSÁT? Pište své tipy na povídky

Příspěvek od bi_sub1 »

Ahoj. Mám chuť napsat další povídku, mé původní najdete pod mým nickem. Dáte mi někdo nápad na téma? Čím víc hardcore, tím lépe. Hlavní postavou moje mladá přítelkyně. :-)
Vitajtepani
Role ženy: je NORMÁLNÍ

Příspěvek od Vitajtepani »

bi_sub1 píše: sob 18. říj 2025 8:10:41 Ahoj. Mám chuť napsat další povídku, mé původní najdete pod mým nickem. Dáte mi někdo nápad na téma? Čím víc hardcore, tím lépe. Hlavní postavou moje mladá přítelkyně. :-)
Tak ja by som na tému “poprvé” čítal stále dookola. Mám to doma-ona iného nechce, aj ked naznaky by boli.
stenli
Pár slov o nás: Jsme hetero pár on kanda ona nadržená baculka

Příspěvek od stenli »

Napsat povídku kde si manžel o svadebni noci pozve 2 muze a oni si užijí s manželkou.
To by bralo mě a manželka by taky proti nebyla.
Tms0411
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)

Příspěvek od Tms0411 »

bi_sub1 píše: sob 18. říj 2025 8:10:41 Ahoj. Mám chuť napsat další povídku, mé původní najdete pod mým nickem. Dáte mi někdo nápad na téma? Čím víc hardcore, tím lépe. Hlavní postavou moje mladá přítelkyně. :-)
Pro mě je jasná volba extrémní, perverzní cuckold svatba!=)
Prostě naprosto ponižující a zvrácený obřad, předcházející rozlučkou se svobodou a následující svatební cestou!=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
Všimáček
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: 🎶 Přirážím pěstí 🎵dovnitř a ven, 🎵🎶 vyhřezlá píča 🎵 dere se ven. 🎶

Příspěvek od Všimáček »

Pro mě nejlepší téma je oplodnění manželky milencem a následná výchova toho dítěte manželem. Potom pokračování stávajícího vztahu a znovu opakovaně oplodnění. Manžel tudíž vychovává dvě děti/kukačky, o kterých ví, že nejsou jeho. Hlídá je, přebaluje, po té vodí do školky, na kroužky, atd. Samozřejmě vše okolo nich financuje, jako by byly jeho vlastní, zatímco manželka vydatně vyšukává s milencem. Ten má samozřejmě o svých dětech, jestli je o ně dobře postaráno a které zplodil, velmi dobrý přehled. On je totiž ten hodný strejda, co rodinu často navštěvuje a občas chodí s maminkou na kafe.

Takhle by se mi líbila kostra příběhu.
🎶Přirážím pěstí na dno a ven 🎵 vyhřezlá píča dere se ven🎶
Kupele

Příspěvek od Kupele »

Všimáček píše: čtv 23. říj 2025 8:13:44 Pro mě nejlepší téma je oplodnění manželky milencem a následná výchova toho dítěte manželem. Potom pokračování stávajícího vztahu a znovu opakovaně oplodnění. Manžel tudíž vychovává dvě děti/kukačky, o kterých ví, že nejsou jeho. Hlídá je, přebaluje, po té vodí do školky, na kroužky, atd. Samozřejmě vše okolo nich financuje, jako by byly jeho vlastní, zatímco manželka vydatně vyšukává s milencem. Ten má samozřejmě o svých dětech, jestli je o ně dobře postaráno a které zplodil, velmi dobrý přehled. On je totiž ten hodný strejda, co rodinu často navštěvuje a občas chodí s maminkou na kafe.

Bolo by pekné, keby bol manžel permenanetne uzamknutý v klietke, prípadne impotent alebo by ho manželka spolu s milencom dali vykastrovať.
Všimáček
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: 🎶 Přirážím pěstí 🎵dovnitř a ven, 🎵🎶 vyhřezlá píča 🎵 dere se ven. 🎶

Příspěvek od Všimáček »

Kastrace už je hodně bujná fantazie. Mám rád skutečné pravdivé příběhy a nebo aspoň částečně vycházející z reálných zážitků. Ale nucená sterilizace je v pořádku.
Zamykání mě upřímně taky úplně nebere. Možná ve zdravém vztahu, jako sexuální pomůcka, aby žena mohla svého muže dráždit, provokovat a hrát si s jeho nadržeností. Pak ho ale musí nechat vystříkat. Dlouhodobé nucené odpírání sexu mě nebere a ani to není zdravé.
🎶Přirážím pěstí na dno a ven 🎵 vyhřezlá píča dere se ven🎶
exkandaulista

Příspěvek od exkandaulista »

Kastrace by to celé rozbila, protože už by nebyl sexuálně přitahován k ženě, se kterou nemůže nic mít. Mnohem lepší by byla třeba vasektomie. Zůstane zachována jeho touha a chuť, ale nebude ji moct oplodnit, i kdyby chtěl a dovolila mu to.
vinklar
Role muže: je BULL

Příspěvek od vinklar »

Všimáček píše: čtv 23. říj 2025 8:13:44 Pro mě nejlepší téma je oplodnění manželky milencem a následná výchova toho dítěte manželem. Potom pokračování stávajícího vztahu a znovu opakovaně oplodnění. Manžel tudíž vychovává dvě děti/kukačky, o kterých ví, že nejsou jeho. Hlídá je, přebaluje, po té vodí do školky, na kroužky, atd. Samozřejmě vše okolo nich financuje, jako by byly jeho vlastní, zatímco manželka vydatně vyšukává s milencem. Ten má samozřejmě o svých dětech, jestli je o ně dobře postaráno a které zplodil, velmi dobrý přehled. On je totiž ten hodný strejda, co rodinu často navštěvuje a občas chodí s maminkou na kafe.

Jj to by byla parádní povídka
Odpovědět