Tak s tím na 1000% souhlasím, ještě vyšší level je manželka něčí kurva z donucení. A to před manželem a on by s tím mohl max jen souhlasit nebo dokonce být ve stejné pozici jako jeho vdaná kurva.kandapraha píše: ↑čtv 01. led 2015 14:53:53 Nevim, jestli milenka je to, co by kandaulisty zajimalo. Pro mne to prave vzruseni prameni prave z toho, ze se pred mou zenuskou tyci majestatny penis, poradna klada samce, ktery dosahuje mnohem vyssich kvalit, nez ja a tvori mi tak konkurenci.
Predstava, ze moje panicka mne podvadi se zenou je sice vzrusujici, ale rozhodne to ve mne nevzbuzuje zadne kandaulisticke, ani submisivni pocity, protoze v milence proste nevidim tu konkurenci. Skoro bych rekl, ze vetsina normalnich chlapu, kteri by nikdy svou zenu nepujcili jinymu, by svolila k sexu s jinou zenou.
Takze ja osobne rikam ne, chce to poradnyho chlapa, klidne i viceAle napada mne, ze ten chlap by mohl mit milenku, protoze kazdy samec, ktery ma okolo sebe vice zen roste na cene. Je zajimave, ze i vetsina milenek toleruje svym milencum nejake bokovky, i kdyz sveho manzela by za to zabily
![]()
O ČEM PSÁT? Pište své tipy na povídky
Pravidla fóra
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
PP v názvu povídky označuje PRAVDIVÝ PŘÍBĚH. Prosím označujte pravdivé povídky PP Název povídky.
- KarelK1968
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Manželé s Kanda zkušenostmi toužící po prima přátelích s výhodami, kteří jsou i pro normální zábavu ne jen pro sex hrátk0y.
- Kontaktovat uživatele:
Re: PODLE VÁS - Perverzní, nebo cuckold povídka na přání
-
bi_sub1
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: O ČEM PSÁT? Pište své tipy na povídky
Ahoj. Mám chuť napsat další povídku, mé původní najdete pod mým nickem. Dáte mi někdo nápad na téma? Čím víc hardcore, tím lépe. Hlavní postavou moje mladá přítelkyně. 
-
Vitajtepani
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
Tak ja by som na tému “poprvé” čítal stále dookola. Mám to doma-ona iného nechce, aj ked naznaky by boli.
-
stenli
- Pár slov o nás: Jsme hetero pár on kanda ona nadržená baculka
Napsat povídku kde si manžel o svadebni noci pozve 2 muze a oni si užijí s manželkou.
To by bralo mě a manželka by taky proti nebyla.
To by bralo mě a manželka by taky proti nebyla.
- Tms0411
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Cuckold / Kandaulista a pisatel povídek!:)
Pro mě je jasná volba extrémní, perverzní cuckold svatba!=)
Prostě naprosto ponižující a zvrácený obřad, předcházející rozlučkou se svobodou a následující svatební cestou!=)
TmsCuck - profil na Amatérech!=)
-
Všimáček
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: 🎶 Přirážím pěstí 🎵dovnitř a ven, 🎵🎶 vyhřezlá píča 🎵 dere se ven. 🎶
Pro mě nejlepší téma je oplodnění manželky milencem a následná výchova toho dítěte manželem. Potom pokračování stávajícího vztahu a znovu opakovaně oplodnění. Manžel tudíž vychovává dvě děti/kukačky, o kterých ví, že nejsou jeho. Hlídá je, přebaluje, po té vodí do školky, na kroužky, atd. Samozřejmě vše okolo nich financuje, jako by byly jeho vlastní, zatímco manželka vydatně vyšukává s milencem. Ten má samozřejmě o svých dětech, jestli je o ně dobře postaráno a které zplodil, velmi dobrý přehled. On je totiž ten hodný strejda, co rodinu často navštěvuje a občas chodí s maminkou na kafe.
Takhle by se mi líbila kostra příběhu.
-
Kupele
Bolo by pekné, keby bol manžel permenanetne uzamknutý v klietke, prípadne impotent alebo by ho manželka spolu s milencom dali vykastrovať.Všimáček píše: ↑čtv 23. říj 2025 8:13:44 Pro mě nejlepší téma je oplodnění manželky milencem a následná výchova toho dítěte manželem. Potom pokračování stávajícího vztahu a znovu opakovaně oplodnění. Manžel tudíž vychovává dvě děti/kukačky, o kterých ví, že nejsou jeho. Hlídá je, přebaluje, po té vodí do školky, na kroužky, atd. Samozřejmě vše okolo nich financuje, jako by byly jeho vlastní, zatímco manželka vydatně vyšukává s milencem. Ten má samozřejmě o svých dětech, jestli je o ně dobře postaráno a které zplodil, velmi dobrý přehled. On je totiž ten hodný strejda, co rodinu často navštěvuje a občas chodí s maminkou na kafe.
-
Všimáček
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: 🎶 Přirážím pěstí 🎵dovnitř a ven, 🎵🎶 vyhřezlá píča 🎵 dere se ven. 🎶
Kastrace už je hodně bujná fantazie. Mám rád skutečné pravdivé příběhy a nebo aspoň částečně vycházející z reálných zážitků. Ale nucená sterilizace je v pořádku.
Zamykání mě upřímně taky úplně nebere. Možná ve zdravém vztahu, jako sexuální pomůcka, aby žena mohla svého muže dráždit, provokovat a hrát si s jeho nadržeností. Pak ho ale musí nechat vystříkat. Dlouhodobé nucené odpírání sexu mě nebere a ani to není zdravé.
Zamykání mě upřímně taky úplně nebere. Možná ve zdravém vztahu, jako sexuální pomůcka, aby žena mohla svého muže dráždit, provokovat a hrát si s jeho nadržeností. Pak ho ale musí nechat vystříkat. Dlouhodobé nucené odpírání sexu mě nebere a ani to není zdravé.
-
exkandaulista
Kastrace by to celé rozbila, protože už by nebyl sexuálně přitahován k ženě, se kterou nemůže nic mít. Mnohem lepší by byla třeba vasektomie. Zůstane zachována jeho touha a chuť, ale nebude ji moct oplodnit, i kdyby chtěl a dovolila mu to.
-
vinklar
- Role muže: je BULL
Jj to by byla parádní povídkaVšimáček píše: ↑čtv 23. říj 2025 8:13:44 Pro mě nejlepší téma je oplodnění manželky milencem a následná výchova toho dítěte manželem. Potom pokračování stávajícího vztahu a znovu opakovaně oplodnění. Manžel tudíž vychovává dvě děti/kukačky, o kterých ví, že nejsou jeho. Hlídá je, přebaluje, po té vodí do školky, na kroužky, atd. Samozřejmě vše okolo nich financuje, jako by byly jeho vlastní, zatímco manželka vydatně vyšukává s milencem. Ten má samozřejmě o svých dětech, jestli je o ně dobře postaráno a které zplodil, velmi dobrý přehled. On je totiž ten hodný strejda, co rodinu často navštěvuje a občas chodí s maminkou na kafe.