Luxusní
[SOUTĚŽ] O nejhezčí kozičky - první hra
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je KANDAULISTA
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
- woky
- Pár slov o nás: Snad i pohledny bull hledajici fajn par pro obcasne zajimave schuzky plne zazitku.
- woky
- Pár slov o nás: Snad i pohledny bull hledajici fajn par pro obcasne zajimave schuzky plne zazitku.
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Oba stejní.
Re: [SOUTĚŽ] O nejhezčí kozičky - první hra
Saty píše? Zvolený nick neexistuje, zajímavé!
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- lotos
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.
Re: [SOUTĚŽ] O nejhezčí kozičky - první hra
Nevím, zda jsem tu správně, ale vlákno zní soutěž a hry. Vybral jsem si ty hry, ne soutěž, protože v mém případě jde o hru pokru. Malá předmluva. V menší obci v Rakouska máme kamaráda, se kterým jsme se seznámili na BVV a tak se od té doby vzájemně navštěvujeme. On má menší stavební firmu, to na vysvětlenopu, proč jezdí na BVV, kde se vystavuje stavenbí technika a stavební materiály. Na podzim při našem setkání mě řekl, že jeho kamarád má pojízdnou hernu, kde se hraje poker, taková vždy úzká společnost. No přišel na nápad, kdy vyzkouší ne pořád, ale občas tuto hru oživit komorním prostředím a budou pozvány páry v počtu 5-10 hrajících za doprovodu manželek. Pointa byla ta, že ten, kdo prohrá /nebude se hrát o velké částky jako při kalsické hře/ ale jen o symbolické částky, max. 100 eur. Ten, co prohrá, dá svoji manželku k dispozici všem ostatním hráčům. Nebylo snadné sehnat páry ne, na hru pokru, ale na ten závěr, kdy s tím budou souhlasit nejen hráči, ale hlavně jejich manželky, nebo přítelkyně. Oslovil mě, protože se dokonale známe a on ví, že by jsme do toho mohli jít. Vše jsem probral s ženou a možná nás i navnadila ta komorní nejen společnost v oblecích a ženy v šatech, ale i to komorní prostředí, které k tomu bylo zvoleno. Tento víkend jsme jeli ke kamarádovi do Vídně, do sídla jeho firmy, odtud jsme se poté přesunuli na místo činu. Jednalo se o pronajatou větší místnost, která byla všemu co mělo přijít uzpůsobena. Nad kulatým stolkem, kde se měla hra pokru provádět svítila světle modrá lampa se svitem jen na hrací stůl. Za námi hráči byly postaveny v kruhu barově stoličky, aby ženy, které seděly za námi dobře viděly, jak se hra vyvíjí. Kousek od hry byly na zemi poskládany madračky zakryté modrým prostěradlem, takové letiště, které později sloužilo k zakončení uvedené akce. Musím říci, že jsme si to užili, ale hlavně jde o to, že existuje mnoho variant a nápadů, které při dobré vůli se dají realizovat, ale chce to jen jedno. Musí do toho jít oba dva.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: Latentně submisivní žena a dominantní muž
-