Gomez píše: ↑stř 25. zář 2024 18:39:46
Pred mesiacom ešte úplne holá. Dá sa už nazvať chlpatou? Aj SZ.
Gomez, ty už jsi naprostý debil.
Pokud občas holíte a následně necháváte narůst, sám moc dobře víš, že po měsíci pořádně chlupatá není. Proč to sem postuješ a ptáš se jako idiot?
A ještě chceš odpovědět SZ?
Spamuješ. Kdo spamuje, je idiot.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Vaše Veličenstvo Domkanda 1., Neomylný. Prepáč, že som si dovolil znesvätiť toto vlákno svojim barbarským príspevkom. Je predsa úplne jasné, že každá kunda zarastá do toho istého vzhľadu za ten istý čas. A ešte som si dovolil že chcem komunikovať cez SZ. Možno preto, že som nechcel aby sa k tomu podobní debili ako som ja vyjadrovali verejne.
Nazývať debilom a idiotom niekoho, kto nezdieľa tvoj názor je choré a úbohé.
No tak hoši, zanechte útoků a invektiv. Mě se chlupaté kundy líbí přesně takové jak to napsal Jezevčík. Zase nemusím vyholené, protože mi to přip adá infantilní a jako stažený králík. Ale každý to máme jinak.
Gomez píše: ↑čtv 26. zář 2024 17:02:08
Vaše Veličenstvo Domkanda 1., Neomylný. Prepáč, že som si dovolil znesvätiť toto vlákno svojim barbarským príspevkom. Je predsa úplne jasné, že každá kunda zarastá do toho istého vzhľadu za ten istý čas. A ešte som si dovolil že chcem komunikovať cez SZ. Možno preto, že som nechcel aby sa k tomu podobní debili ako som ja vyjadrovali verejne.
Nazývať debilom a idiotom niekoho, kto nezdieľa tvoj názor je choré a úbohé.
Co s tebou, když ti to píšu/píšeme opakovaně?
Nedělej ze sebe ještě většího idiota ... Jestli je kunda chlupatá nebo ne - na to si nemůžeš tvořit názor, to je prostě fakt a moc dobře to víš. Dáš sem fotku vypelichané slepice a ptáš se, jestli je chlupatá????
Já chápu, že chceš asi honit při jakékoliv reakci, kterou se snažíš vyvolat, ale zapoj trochu hlavu.
Běž na unsee nebo na nějaké hodnotící vlákno, sem to cpeš úplně absurdně
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
Gomez píše: ↑čtv 26. zář 2024 15:46:59
To už mi pripadá trocha ako slovíčkárenie. Baranica je synonymum pre píču na ktorej sú chlpy. Nemusí sa podobať zrovna na baranicu, akú nosili ruskí kozáci. Synonymom peňazí sú prachy a nepráši sa z nich /hoci niekedy sa za nimi len tak zapráši/.
To je môj názor, každý ho má iný.
Gomez píše: ↑čtv 26. zář 2024 15:46:59
To už mi pripadá trocha ako slovíčkárenie. Baranica je synonymum pre píču na ktorej sú chlpy. Nemusí sa podobať zrovna na baranicu, akú nosili ruskí kozáci. Synonymom peňazí sú prachy a nepráši sa z nich /hoci niekedy sa za nimi len tak zapráši/.
To je môj názor, každý ho má iný.
Souhlasil bych s tebou, kdyby jsi měl pravdu. Ale ne, synonymum pro píču s chlupama není beranice. Beranice je označení pro velmi hustě ochlupenou píču, s relativně delšími chlupy.
Takže ochmýřenou nebo velmi krátce ostříhanou, ne moc hustě zarostlou píču označit beranicí prostě nelze. To není názor, to je prostě realita. Takže se fakt nejedná o slovíčkaření.
Stejně jako asi neoznačíš za máničku každého chlapa, který nemá holou hlavu.