Jak vás nejvíc ponížila vaše Hotwife na veřejnosti?

Tvrdé ponižování, ultimate CUCKOLD, lízání semene a nechutnosti
Odpovědět
Anpoenitet
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Re: Jak vás nejvíc ponížila vaše Hotwife na veřejnosti?

Příspěvek od Anpoenitet »

Elberet píše: úte 02. črc 2024 13:27:50
Anpoenitet píše: úte 02. črc 2024 11:14:00
muz869 píše: úte 02. črc 2024 10:24:37 Nevím jestli ponížila... ale je ráda když si na nedělní podvečerní procházku vezmu damské tanga... noo a jednou jsme šli... potkali lidi, a když se přibližili, tak mi ty tanga pořadně vytahla a bylo vše vidět. Nevím jestli to bylo ponížení, ale legrace pro kolemdoucí určitě. Mě to vlastně až tak nevadilo, protože aspoň chvíli bylo vzrůšo. :)
A k tomu jeden dotaz. Nejsem odborník na tanga, nikdy jsem je nezkoušel a ani na ženách se mi moc nelíbí, ale je opravdu tak velký rozdíl mezi dámskými a pánskými tangy, aby to někdo poznal, zvláště jsou li jen povytažené z kalhot? Neměli spíš legraci z toho, jak ti je před nimi vytáhla? Což se myslím dělá i s pánskými slipy.
Dámská tanga jsou vepředu plochá, protože ženské mají vepředu jen díru (vagínu). Tanga pro muže jsou prodmutá jako by s kapsou, aby ti pytlík nevypadl do strany. Takže se liší hlavně ve střihu. Tvar i materiál může být stejný, záleží na vkusu.
No právě, říkáš, že tvar a materiál mohou být stejné a líší se střihem, což pokud nejsi nahý asi nepůjde vidět, takže já za sebe si myslím, že bych to nepoznal. Asi by mě jen zaujalo, že jeho žena k němu najednou přiskočí a vytáhne mu spodní prádlo ven a že on pod oblek nosí tanga, což je oboje zvláštní, ale ženská tanga a další souvislosti bych v tom asi nehledal.
Elberet
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Elberet »

Anpoenitet píše: úte 02. črc 2024 13:46:39
Anpoenitet píše: úte 02. črc 2024 11:14:00

A k tomu jeden dotaz. Nejsem odborník na tanga, nikdy jsem je nezkoušel a ani na ženách se mi moc nelíbí, ale je opravdu tak velký rozdíl mezi dámskými a pánskými tangy, aby to někdo poznal, zvláště jsou li jen povytažené z kalhot? Neměli spíš legraci z toho, jak ti je před nimi vytáhla? Což se myslím dělá i s pánskými slipy.
Dámská tanga jsou vepředu plochá, protože ženské mají vepředu jen díru (vagínu). Tanga pro muže jsou prodmutá jako by s kapsou, aby ti pytlík nevypadl do strany. Takže se liší hlavně ve střihu. Tvar i materiál může být stejný, záleží na vkusu.
No právě, říkáš, že tvar a materiál mohou být stejné a líší se střihem, což pokud nejsi nahý asi nepůjde vidět, takže já za sebe si myslím, že bych to nepoznal. Asi by mě jen zaujalo, že jeho žena k němu najednou přiskočí a vytáhne mu spodní prádlo ven a že on pod oblek nosí tanga, což je oboje zvláštní, ale ženská tanga a další souvislosti bych v tom asi nehledal.
Myslím, že se snažíš najít něco, co tam prostě není a zbytečně taháš za slovíčka. Já třeba taky nosím často oblek, ale na podvečerní procházku si ho opravdu nikdy neberu. Ani já ani moji kolegové nenosí oblek častěji než je nutné z pracovních důvodů, i když ho považujeme s nadsázkou za montérky.
Anpoenitet
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...

Příspěvek od Anpoenitet »

Elberet píše: úte 02. črc 2024 14:26:02
Anpoenitet píše: úte 02. črc 2024 13:46:39

Myslím, že se snažíš najít něco, co tam prostě není a zbytečně taháš za slovíčka. Já třeba taky nosím často oblek, ale na podvečerní procházku si ho opravdu nikdy neberu. Ani já ani moji kolegové nenosí oblek častěji než je nutné z pracovních důvodů, i když ho považujeme s nadsázkou za montérky.
Ok, teď mě chytáš za slovo ty. Napsal, že nosí oblek pořád, tak jsem napsal oblek. Ať má třeba rifle nebo kraťasy. Mění to snad na situaci něco? Není to o obleku, ale o tangách. Ale to je fuk. Prostě já bych ta ženská tanga nepoznal a maximálně si řekl něco v tom smyslu, že ta ženská je jak puberťačka. Ale třeba tam ti byli znalejší a ještě jim to vážně přišlo vtipné, že mu vytáhla právě ta ženská tanga. Proč ne, lidé jsou všelijací.
Rossi
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Jsem typický subdominantní melancholik

Příspěvek od Rossi »

Kurňa, před chvílí jsme se se ženuškou slovně pošťuchovali a dobírali si přátelsky jeden druhého. Já ji ze srandy řekl, že jestli bude provokovat a vyskakovat si až moc, že jí toho milence co má zatrhnu a bude 😄 V tom samým okamžiku bez zaváhání mi opáčila, že to už nezáleží vůbec na mě. Parádní bomba pocitů.Jen zalapáte po dechu. Teď co si z toho vzít že? 😅

Omlouvám se že to není z veřejnosti a že je to vlastně úplně off topic jelikož toto téma slouží k hádkám a já toto zdejší pravidlo hrubě a necitelně svým příspěvkem narušil.
Jsem typický subdominantní melancholik
Manžel s velkým M
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Manžel s velkým M »

Pecka , takové škádlení taky máme rádi 😈🙂
Rossi
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Jsem typický subdominantní melancholik

Příspěvek od Rossi »

Manžel s velkým M píše: úte 02. črc 2024 15:47:58 Pecka , takové škádlení taky máme rádi 😈🙂
Jo, je to moc hezké a někdy i překvapivé. Má to náboj a o to jde.
Umí to někdy i vyrazit dech 😁
Ten vývoj tohoto vztahu je někdy pekelná a rychlá jízda. 😈
Jsem typický subdominantní melancholik
marekk

Příspěvek od marekk »

Obrázek
marekk

Příspěvek od marekk »

Obrázek
Domkanda
Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Příspěvek od Domkanda »

marekk píše: čtv 04. črc 2024 16:12:35 Obrázek
Hele, sorry jako, ale fakt máš pocit, že tahle fotka - i ta předchozí - patří do rubriky Ponižování na veřejnosti? :roll:
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
marekk

Příspěvek od marekk »

Ty jsi fakt prudic
Odpovědět