Jak vás nejvíc ponížila vaše Hotwife na veřejnosti?
-
Re: Jak vás nejvíc ponížila vaše Hotwife na veřejnosti?
Souhlas. Každý, kdo má díru do prdele má potřebu šířit své světonázory.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733

Fakt jsem se nahlas rozesmál. Ty jsi se zaregistroval v roce 2015, měl jsi tak obrovskou chuť dělit se o zážitky, že jsi první příspěvek napsal v roce 2022, za 9 let jsi napsal 10 příspěvků včetně tohodle nesmyslu.

Napiš raději o Karkulce než pohádku, že 9 let máš chuť dělit se o spousty zážitků, ale 9 let ti tu chuť furt někdo bral

Poslal jsi jedinou svou fotku z koupelny - tam jsem se tajně fotil, když mi bylo 14. A tvůj nejdelší příspěvek má třičtvrtě řádku. Jo, ale zážitků máš spoustu

Naposledy upravil(a) Domkanda dne pon 01. črc 2024 19:18:26, celkem upraveno 1 x.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: neuvedeno
To fakt nemá cenu
-
A co jako? Každý nemá potřebu tu psát své blitky každý den jako ty. O co ti jde, ošoust? Přestaň se starat o jiné. To snad nějaká nemoc dnešní doby furt někoho vychovávat??!Domkanda píše: ↑pon 01. črc 2024 19:11:57![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakt jsem se nahlas rozesmál. Ty jsi se zaregistroval v roce 2015, měl jsi tak obrovskou chuť dělit se o zážitky, že jsi první příspěvek napsal v roce 2022, za 9 let jsi napsal 10 příspěvků včetně tohodle nesmyslu.![]()
![]()
![]()
Napiš raději o Karkulce než pohádku, že 9 let máš chuť dělit se o zážitky, ale 9 let ti tu chuť furt někdo bral![]()
-
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733
A proč se ty, demente, staráš o mě? Respektuj svá vlastní pravidla. Proč máš nutkavou potřebu komentovat mé posty jiným lidem?raymond píše: ↑pon 01. črc 2024 19:16:32A co jako? Každý nemá potřebu tu psát své blitky každý den jako ty. O co ti jde, ošoust? Přestaň se starat o jiné. To snad nějaká nemoc dnešní doby furt někoho vychovávat??!Domkanda píše: ↑pon 01. črc 2024 19:11:57![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakt jsem se nahlas rozesmál. Ty jsi se zaregistroval v roce 2015, měl jsi tak obrovskou chuť dělit se o zážitky, že jsi první příspěvek napsal v roce 2022, za 9 let jsi napsal 10 příspěvků včetně tohodle nesmyslu.![]()
![]()
![]()
Napiš raději o Karkulce než pohádku, že 9 let máš chuť dělit se o zážitky, ale 9 let ti tu chuť furt někdo bral![]()
Není povinnost sem psát. Ale pokud někdo za 9 let vyplodí 9 postů o průměrné délce čtvrt řádku a v desátém postu napíše, jakou má permanentní chuť dělit se o zážitky, tak je pro mě debil a kecálek
Marekk:
Jo, klidně si to přečti znovu - tvé příspěvky fakt nemají cenu, máš pravdu
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
- Fero369
- Pár slov o nás: Manželka pro mé záliby nemá pochopení
To píšeš ty? Proč ty máš nutkavou potřebu komentovat skoro každé vlákno tady? (Já to vím, protože máš představu, jak by tento server měl fungovat a my ti to kazíme. Je mi tě upřímně líto, protože ta představa není špatná. Jen není reálná.)
Ale pochop, prosím, že to, co děláš, hodně lidí sere. Tak se mu/jim/nám nediv.
-
Souhlas a děkuji za názor.Fero369 píše: ↑pon 01. črc 2024 19:31:52To píšeš ty? Proč ty máš nutkavou potřebu komentovat skoro každé vlákno tady? (Já to vím, protože máš představu, jak by tento server měl fungovat a my ti to kazíme. Je mi tě upřímně líto, protože ta představa není špatná. Jen není reálná.)
Ale pochop, prosím, že to, co děláš, hodně lidí sere. Tak se mu/jim/nám nediv.
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: neuvedeno
Marekk možná napsal jen 10 příspěvků do zdejšího fóra, ale ve výsledku možná mělo větší přínos než někdo, kdo sem píše denně a napsal celkem 1748 příspěvku o hovně.Domkanda píše: ↑pon 01. črc 2024 19:23:13A proč se ty, demente, staráš o mě? Respektuj svá vlastní pravidla. Proč máš nutkavou potřebu komentovat mé posty jiným lidem?raymond píše: ↑pon 01. črc 2024 19:16:32A co jako? Každý nemá potřebu tu psát své blitky každý den jako ty. O co ti jde, ošoust? Přestaň se starat o jiné. To snad nějaká nemoc dnešní doby furt někoho vychovávat??!Domkanda píše: ↑pon 01. črc 2024 19:11:57
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Není povinnost sem psát. Ale pokud někdo za 9 let vyplodí 9 postů o průměrné délce čtvrt řádku a v desátém postu napíše, jakou má permanentní chuť dělit se o zážitky, tak je pro mě debil a kecálek
Marekk:
Jo, klidně si to přečti znovu - tvé příspěvky fakt nemají cenu, máš pravdu
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
Co mi to připomíná?
Aha. Zloděj volá - "Chyťte zloděje!"
Tak tu budou jedni křičet, jak příspěvky jiných stojí za hovno, zatímco jejich hloupé výkřiky jsou asi naopak velice přínosné pro celé fórum.
Jestli nebude lepší raději přijmout realitu. Toto fórum rozhodně není nějaká vybraná společnost ani nějaký butik s luxusním oblečením. Spíše je to takový sekáč, kde jsou ošuntělé staré hadry a čas od času se tam objeví nějaký dobrý kousek. A to ať už se uživatelů, tak příspěvků týče.
Tak se smiřme s tím, že tu budou lháři, vydávající své představy za skutečnost a stažené fotky z netu za jejich vlastní. Budou zde naivové, kteří budou v bublině své úchylky naprosto odtrženi od reality, ale přitom budou zarytě trvat na tom, že vše je tak jak to vnímají oni. A budou tu i ti, kdo budou žít v představě, že jejich 60letá rozteklá Božka nebo 30letá Lucka z umělé hmoty jsou ideálem všech můžů světa. A pak tu budou ti, kterým tyto do očí bijící nesmysly budou lézt na nervy a nebo budou chtít jen vyjádřit, že oni to vidí jinak. A tak se k tomu vyjádří. A protože v této společnosti moc neexistuje něco takového jako je respekt k názoru někoho jiného, tak budou vznikat hádky, ve kterých sice nikdo nevyhraje, ale všichni budou mít pocit, že to těm druhým nandali, protože přeci oni jsou ti, kdo mají pravdu.
Ale stejně tak se tu i objeví tu a tam dobrá povídka, pěkná fotka, nebo podnětný příspěvek. Ale vše z toho budou asi mít na svědomí spíše ti, co něčím přispějí, než ti, co budou jen mlčet a jen si jednou za pár let pobrečí, jak je to tu hrozné, a to tak moc, že oni chudáčci nemohou ani ničím přispět, přestože toho mají tolik na srdci.
Aha. Zloděj volá - "Chyťte zloděje!"
Tak tu budou jedni křičet, jak příspěvky jiných stojí za hovno, zatímco jejich hloupé výkřiky jsou asi naopak velice přínosné pro celé fórum.
Jestli nebude lepší raději přijmout realitu. Toto fórum rozhodně není nějaká vybraná společnost ani nějaký butik s luxusním oblečením. Spíše je to takový sekáč, kde jsou ošuntělé staré hadry a čas od času se tam objeví nějaký dobrý kousek. A to ať už se uživatelů, tak příspěvků týče.
Tak se smiřme s tím, že tu budou lháři, vydávající své představy za skutečnost a stažené fotky z netu za jejich vlastní. Budou zde naivové, kteří budou v bublině své úchylky naprosto odtrženi od reality, ale přitom budou zarytě trvat na tom, že vše je tak jak to vnímají oni. A budou tu i ti, kdo budou žít v představě, že jejich 60letá rozteklá Božka nebo 30letá Lucka z umělé hmoty jsou ideálem všech můžů světa. A pak tu budou ti, kterým tyto do očí bijící nesmysly budou lézt na nervy a nebo budou chtít jen vyjádřit, že oni to vidí jinak. A tak se k tomu vyjádří. A protože v této společnosti moc neexistuje něco takového jako je respekt k názoru někoho jiného, tak budou vznikat hádky, ve kterých sice nikdo nevyhraje, ale všichni budou mít pocit, že to těm druhým nandali, protože přeci oni jsou ti, kdo mají pravdu.
Ale stejně tak se tu i objeví tu a tam dobrá povídka, pěkná fotka, nebo podnětný příspěvek. Ale vše z toho budou asi mít na svědomí spíše ti, co něčím přispějí, než ti, co budou jen mlčet a jen si jednou za pár let pobrečí, jak je to tu hrozné, a to tak moc, že oni chudáčci nemohou ani ničím přispět, přestože toho mají tolik na srdci.
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Jsem jaký jsem. Jinak než při komunikaci a osobním setkání se to stejně nepozná
A nechcete si už KONEČNĚ přestat poměřovat šulínky a věnovat se tématu????