Takovou voňavou mít doma je sen... Každý den nová fetiš zábava
Špinavé kalhotky
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: neuvedeno
-
-
Re: Špinavé kalhotky
Je to po sexu?
-
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Cítím se asi jako STAG, netoužím po žádném ponižování, jsem spíše dominantní a chci dopřát ženě, aby poznala i další penisy a spermata ve své nádherné vagíně, její věrnost neocením a nestojím o ni.
Jj, ženina prcina hodně voní kundím pachem... A vlastně je taky stále vlhká... Když do ní zajedu třeba po ránu, když spí, tak sice první dva průniky drhnou, ale pak už klouže... Holek jsem měl hodně, ale žádná neměla takhle krásně špinavé denní kalhotky jako má žena....
- JejiCokl
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: #jsemubozaksmalým #smutnefunimukundy #coklPaniEugleny
-
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Cítím se asi jako STAG, netoužím po žádném ponižování, jsem spíše dominantní a chci dopřát ženě, aby poznala i další penisy a spermata ve své nádherné vagíně, její věrnost neocením a nestojím o ni.
Přesně tak, každý večer další špinavé a voňavé kalhotky v prádelním koši...
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Sloužím své Paní...
Má drahá včera do noci vzrušeně vrkala po telefonu s kolegou, kterého si plánuje v nejbližší době osedlat, ale on se tomu dosud brání. Zatím prý byla jen vášnivá hoňka pod přikrývkou. Pokaždé když kolem ní v práci projde, zvlhnou jí prý kalhotky vydatně.
Neviděl jsem, co během toho dvouhodinového telefonického hovoru dělala, odvážil jsem se pouze občas něco odposlechnout za dveřmi (měla ho na hlasitý poslech a opravdu to stalo za to!), ale ráno byly její kalhotky přilepené k leginám. Vypadaly takto.
Neviděl jsem, co během toho dvouhodinového telefonického hovoru dělala, odvážil jsem se pouze občas něco odposlechnout za dveřmi (měla ho na hlasitý poslech a opravdu to stalo za to!), ale ráno byly její kalhotky přilepené k leginám. Vypadaly takto.
-
Krasa:))ronin píše: ↑čtv 30. kvě 2024 13:39:01 Má drahá včera do noci vzrušeně vrkala po telefonu s kolegou, kterého si plánuje v nejbližší době osedlat, ale on se tomu dosud brání. Zatím prý byla jen vášnivá hoňka pod přikrývkou. Pokaždé když kolem ní v práci projde, zvlhnou jí prý kalhotky vydatně.