Pár slov o nás: Cítím se asi jako STAG, netoužím po žádném ponižování, jsem spíše dominantní a chci dopřát ženě, aby poznala i další penisy a spermata ve své nádherné vagíně, její věrnost neocením a nestojím o ni.
Pria píše: ↑úte 23. dub 2024 14:47:23
Ahoj, tak tady vystavuji dalších několik kalhotek. Všechny kalhotky jsou jednodenní, moje žena poměrně hodně teče. Ale sperma to bohužel není
Pár slov o nás: Cítím se asi jako STAG, netoužím po žádném ponižování, jsem spíše dominantní a chci dopřát ženě, aby poznala i další penisy a spermata ve své nádherné vagíně, její věrnost neocením a nestojím o ni.
mgahamlet píše: ↑pon 29. dub 2024 16:28:40
Dalsi od manzelky.... Vratila se ze sluzebni cesty....
Hezké, ale chtělo by to už trochu obměnit šatník, některé kalhotky jsou už trochu obnošené ). A když nemá milence, tak se o to budeš muset postarat ty, podobně jako já. Občas jí prostě nějaké kalhotky koupím, velikost mám v oku )
Pria píše: ↑úte 23. dub 2024 14:47:23
Ahoj, tak tady vystavuji dalších několik kalhotek. Všechny kalhotky jsou jednodenní, moje žena poměrně hodně teče. Ale sperma to bohužel není