Špinavé kalhotky
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Cítím se asi jako STAG, netoužím po žádném ponižování, jsem spíše dominantní a chci dopřát ženě, aby poznala i další penisy a spermata ve své nádherné vagíně, její věrnost neocením a nestojím o ni.
Špinavé kalhotky
Ahoj,
berou někoho špinavé kalhotky? Má žena má často problémy s kvasinkami, takže i u jednodenních je krásně vidět ten výtok Má milenka je zase schopná, když jí to nařídím, nosit stejné kalhotky více dnů... A špinavé kalhotky od mé ženy i od mé milenky tak krásně voní. Takže je používám na masturbaci, ale předtím než se do nich vystříkám, si je vyfotím....
berou někoho špinavé kalhotky? Má žena má často problémy s kvasinkami, takže i u jednodenních je krásně vidět ten výtok Má milenka je zase schopná, když jí to nařídím, nosit stejné kalhotky více dnů... A špinavé kalhotky od mé ženy i od mé milenky tak krásně voní. Takže je používám na masturbaci, ale předtím než se do nich vystříkám, si je vyfotím....
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Špinavé kalhotky
Tak jedny kalhotky nosit více dnů by žena nedala.A mě to tedy také přijde nechutné,jsem dost háklivý na čistotu.A pokud má manželka výtok,
používá tampon aby prádlo měla čisté.
používá tampon aby prádlo měla čisté.
-
Pria: Že ty nosíš trenky, slipy či boxerky celý týden a pak jsou cítit a máš vevnitř vzadu škrtátko? Pokud tě takové kalhotky rajcují, najdi nějakou mladší bezďačku či feťačku, a udělej s ní výměnu: její použité špinavé gaťky za čisté z manželčina prádelníku. Ráda bude bezďačka a ty budeš mít fetiš.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Sloužím své Paní...
Mispuline, znovu a znovu tu urputně dokazuješ, že jsou tvé erotické představy velmi, velmi omezené a konformní, až bych skoro řekl dost nudné... Co ty tady vlastně hledáš? Potvrzení toho, že ostatní jsou úchylové a ty normální? Na kandaulistickém fóru??Mispulin píše: ↑sob 07. kvě 2022 16:42:16 Pria: Že ty nosíš trenky, slipy či boxerky celý týden a pak jsou cítit a máš vevnitř vzadu škrtátko? Pokud tě takové kalhotky rajcují, najdi nějakou mladší bezďačku či feťačku, a udělej s ní výměnu: její použité špinavé gaťky za čisté z manželčina prádelníku. Ráda bude bezďačka a ty budeš mít fetiš.
-
ronine: Pardon, že jsem se ozval. Nevěděl jsem, že se to nesmí. On je jak vidno asi kandaulismus a kndaulismus...
-
- Pár slov o nás: Cítím se asi jako STAG, netoužím po žádném ponižování, jsem spíše dominantní a chci dopřát ženě, aby poznala i další penisy a spermata ve své nádherné vagíně, její věrnost neocením a nestojím o ni.
A to jí pak nevadí, že ten výtok má déle, protože každý normální gynekolog při výtoku doporučí volný odtok výtoku a bavlněné kalhotky? A ne si dírku ucpat, aby to v ní ještě déle zůstávalo... Ono, celkově s tím každodenním měněním kalhotek je to problém, zejména pokud při praní používáte aviváž... Nechutné? Já nevím, je to má žena... Připadalo ti nechutné, když jsi byl u porodu, hlavička lezla z pochvy a všude kolem spousta krve?
-
-
Aha, pána jsem doteď neměl to potěšení poznat... Ale je fakt, že jeho názory jsou opravdu hodně zvláštní, slušně řečeno ))ronin píše: ↑sob 07. kvě 2022 19:56:53Mispuline, znovu a znovu tu urputně dokazuješ, že jsou tvé erotické představy velmi, velmi omezené a konformní, až bych skoro řekl dost nudné... Co ty tady vlastně hledáš? Potvrzení toho, že ostatní jsou úchylové a ty normální? Na kandaulistickém fóru??Mispulin píše: ↑sob 07. kvě 2022 16:42:16 Pria: Že ty nosíš trenky, slipy či boxerky celý týden a pak jsou cítit a máš vevnitř vzadu škrtátko? Pokud tě takové kalhotky rajcují, najdi nějakou mladší bezďačku či feťačku, a udělej s ní výměnu: její použité špinavé gaťky za čisté z manželčina prádelníku. Ráda bude bezďačka a ty budeš mít fetiš.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Taky si je fotimPria píše: ↑sob 07. kvě 2022 13:50:26 Ahoj,
-
Ahoj, nevidím nic špatného na tom když někomu voní nošené kalhotky. Nikomu neubližuje a je to jeho svobodná vůle. Mě také voní nošené kalhotky ale jen nošené bez výtoku. Měl jsem pár milenek a od každé jsem ty kalhotky měl. A světě div se, z prvu se všechny divily a pak mi je dávaly po 3 denním nošení a chápaly mě. Se sexem nemám problém ale masturbace s kalhotkami u nosu je fakt supr zpestření. Jen kalhotky mé ženy mě moc neberou.