ARCHIV - Seznamka inzerce (stará inzerce do 2017)
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Žena je BI, já hetero s chutí experimentovat. Spíše kanda než cuckold, ponižování mě nebere.
Re: pas cudnosti
Nechápu, vždyť tohle je inzerce.. kam jinam jsem to měl dát? Proč to nedopadlo jsem popsal, žena nepobrala
a taky jsem znechucený z toho, co jsem to vlastně koupil, viz. Poradna...

- subkanda
- Pár slov o nás: ...
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=110
promin, moc se omlouvam, uz jsem byl asi fakt hodne ospaly 

-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: ženu ukazuji
Re: Filmový klub
taky bych se přidal nějake info prosím?
-
zatím neprobíhá nic o čem bych věděl, je to škoda docela bych rád.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: Žena je BI, já hetero s chutí experimentovat. Spíše kanda než cuckold, ponižování mě nebere.
Tak již není na prodej, s prodejcem z webu cudnost.cz jsme se rozumně domluvili na výměně zboží.. za to díky a tento obchod určitě doporučuji 

-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Nejprve si musíš domluvit schůzku třeba na kandafilm@seznam.cz jinak budeš pořád psát že se nic neděje. První schůzka třeba na nádraží nebo na benzince ap. Ženy jsou předváděné nahé aby bylo všechno vidět i obličej. Také s tebou aby se nepodvádělo a video bylo opravdu domácí. Jednou jsem zažil pozvání hned poprvé do bytu. Bez dlouhých řečí rovnou do obýváku a tam na domácím kinu si už manželka honila píču. Prostě férová akce a ne posílat něčí prso na fotce a vymýšlet si ap.
robertek68@volny.cz
robertek68@volny.cz
-
Děkuji za informace ještě jsem nic takového nezažil kromě nuda pláže. Tam to bylo všechno ve skutečnosti. Pochopil jsem to od tebe tak, že se na benzince schází jen chlapi a předvádějí si ji na fotkách nebo filmu....?
Posílát něčí fotku na fotce by mě ani nenapadlo to si buď jistý neb by mě to ani nebavilo. Jde o to se s někým domluvit, protože každý může mít různé představy o předvádění atd. Komu je e-mail kandafilm@seznam.cz ...
Posílát něčí fotku na fotce by mě ani nenapadlo to si buď jistý neb by mě to ani nebavilo. Jde o to se s někým domluvit, protože každý může mít různé představy o předvádění atd. Komu je e-mail kandafilm@seznam.cz ...
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Já mám nuda pláže spojené jen s koupáním bez plavek. Pochopil jsi správně že třeba na benzince nebo kdekoliv jinde může dojít k první informativní schůzce.
-
Ještě nechápu jestli jsi zástupce skupiny nebo sám za sebe?