Seznamka reálná

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
pablosla
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Seznamka reálná

Příspěvek od pablosla »

Panpan93 píše: sob 31. srp 2024 14:10:08 Ahoj, jmenuji se Jirka, 32 let, jsem od Litoměřic, zadaný, bohužel doma sex nefunguje a tak hledám své vyžití jinde, rád poznám ženu, případně pár na občasné schůzky, jsem normální kluk, pohodář, žádný namachrovany hovado, samozřejmě vše v rámci naprosté diskrétnosti, hezký den
Ahoj jsme pár z Ústí a rádi mezi sebe pozveme muže na společný sex. Rád bych viděl ženu jak ji šuká někdo jiný. Jen ta představa mé strašně vzrušuje
Obrázek
pablosla

Příspěvek od pablosla »

Panpan93 píše: sob 31. srp 2024 14:10:08 Ahoj, jmenuji se Jirka, 32 let, jsem od Litoměřic, zadaný, bohužel doma sex nefunguje a tak hledám své vyžití jinde, rád poznám ženu, případně pár na občasné schůzky, jsem normální kluk, pohodář, žádný namachrovany hovado, samozřejmě vše v rámci naprosté diskrétnosti, hezký den
Ahoj jsme pár z Ústí a rádi mezi sebe pozveme muže na společný sex. Rád bych viděl ženu jak ji šuká někdo jiný. Jen ta představa mé strašně vzrušuje
Obrázek
Nelx

Příspěvek od Nelx »

Jsem starší dominant 53/185/95 a hledám kanda/ cuckold pár, kde oba jsou submisivní a ochotní na sebe pracovat. Ideálně Ostravsko, Olomoucko.
dochtor
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je BULL

Příspěvek od dochtor »

Jsem úplně normální pohodový chlap 53/187/98 a hledám příjemný pár pro hezké společné chvilky z jižních Čech
drawer

Příspěvek od drawer »

Ahoj, hledám fajn kamaráda (cuckolda, nebo bulla) na pokec a společné chození na různé veřejné welnessy a nuda akce. Napiš do soukromé zprávy. Díky
Mont77
Role muže: muže nemám
Pár slov o nás: Túžim vyblázniť niekoho manželku

Příspěvek od Mont77 »

Nie je tu niekto s polovičkou v Bruseli?
Damilan
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Damilan »

Hledám-e bulla Ostrava a okolí. Manželka 50 let . Ty věk kolem 40 let . Větší penis výhodou min. 17 cm. Výška min 180 cm. Postava, galerie amatéři Octavia3. Můžete psát i na amatéři.
Flemming

Příspěvek od Flemming »

Poskytuji lekce submisivním či masochisticky založeným ženám. Nahota, poslušnost, naplacání na zadek. Po dohodě třeba i bičík, důtky, rákoska. Chceš vidět, jak Tvoje žena dostává na holou?
woky
Role ženy: ženu nemám
Pár slov o nás: Snad i pohledny bull hledajici fajn par pro obcasne zajimave schuzky plne zazitku.

Příspěvek od woky »

Ahoj, rad bych poznal pohledny par/manzele z Prahy a okoli hledajici bulla pro obcasnou zabavu ve trech. Ja 45 let, 178 cm, sportovni postavy.
Jako idealni bych si predstavoval dlouhodobejsi formu dobreho pratelstvi, kde jsou role jasne definovane, prostory v pripade potreby mam.
Poprosim jen zajemce o realne setkani.

Budu se tesit na vase PM ;o)

Obrázek
Mladymuz
Role ženy: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od Mladymuz »

Nějaký pár okolí Ostravy já mladý bull
Odpovědět