Seznamka reálná

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Davidak11
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Rád se postarám o vaší starší nadrženou manželku

Re: Seznamka reálná

Příspěvek od Davidak11 »

Hledám sympaťáka, vysokého, svalnatého s mozkem. Měl by být inteligentní a neměl by se bát zkoušet nové věci.
Tzn. pro manželku milence, co ji dokáže sbalit a bude tolerovat moje kandaulisticke choutky, jak aktivně tak pasivně. Nejsem Bi.
Není zájem o muže nad 45 let a pod 180cm.
Nejlépe blízké okolí Hradce Králové, Náchod, Trutnov
TheAngelBoy91
Pár slov o nás: Lepší osobně ne?

Příspěvek od TheAngelBoy91 »

Praha, vlastni byt , pracujici, svobodny 32 let, 195 cm,91 kg - vysoky, normalni - stihly postavy, hleda holku - zenu 25-35 na !jedině! naše společné krásné mokré večery i rána :)
Ozvi se a prozradim ti vic. :)
Pergal
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Rozkoukáváme se tu.

Příspěvek od Pergal »

Ahoj, je tu HW, která by měla zájem se kamarádit? ;)

Obrázek

Obrázek
Sexi
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je BULL

Příspěvek od Sexi »

Cuckold87 píše: stř 19. čer 2024 17:27:37 Ahoj, hledame pro moji zenu 37 let nejakeho sympataka na hrani. Bydlime kousek od Prahy, zkusenosti z davne doby mame z trojky a ze swingers. Rad bych ji splnil sen a takovej, ze pokud budes v ni, chce nechat mnou lizat. Pokud i tak mas zajem napis, jeste je jedna vec kterou bys mel vedet ale to nechci psat tady.
Obrázek
Ahoj. Rád bych vás poznal blíž a něco skusil. Jsem mobilní a dálka není překážkou.
Hledáme chlapa,může kolem 40let. Jsme v tom to směru neskušeni.
Bull25
Role ženy: ženu nemám
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Bull25 »

Ahoj
Hledám par v Brně
jojo
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: ona 45 madam on 39 otrok a cuckold
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1442

Příspěvek od jojo »

Zdravím a po letech opět zadávám podobný inzerát který už jsem zde několikrát měl. Šance je vždy.
Jsme manželský pár kolem 40ti. Ona je atraktivní asiatka (ne bývalé USSR). Krásné tělo i tvář. Velmi volně smíšlející.
Dlouhodobě žijeme v cuckold/bdsm vztahu a máme bohaté zkušenosti. Nicméně na online seznámení paní nevěří.
Neví tedy že píšu tento inzerát.

Hledám rozumného dospělého bulla který by chtěl paní buď přes Instagram nebo v realitě oslovit a pokusit se navázat vztah. Nesměla by ale vědět že to činí na základě inzerátu zde. To je podmínka. Se vším bych mu tajně pomohl ale nesměl by to prozradit.

Ona není submisivní. S milencem se umí po navázání vztahu odvázat a oddat se jak tělesně tak duševně. Milenci ráda udělá vše když to s ní umí.
Já jsem extrémní případ submisivity, masochismu. Ideální by bylo pokud by se bull a paní skutečně zamilovali a prožívaly opravdový vztah a duševní i fyzické soužití a mně by si nechali na posluhu/mučení pronájem sadistům atd. Bull by mě časem ideálně naprosto převálcoval a byl pro paní láskou jejího života a mne extrémně přísným a zlým pánem. Podmínkou je tedy vaše touha ukrást ženu a vlastnit otroka.

Více včetně výměny fotografií v SZ. Máme reálné dlouholeté zkušenosti. Já zde mám dost příspěvků. Hlavní by byl vztah bulla a paní.
Nebojte se ozvat normální chlapy s rozumem ale extrémními fantaziemi - možnost že to vyjde je vždy a my jsme reální a slušní lidé.

Určitě jsem na něco zapomněl ale to se dořeší v SZ.
Theo37

Příspěvek od Theo37 »

Ahojte, je niekto aktuálne v Hotely Medena v Chorvatskom Trogiru?

Som tu s manželkou a rád by som nás s niekym zoznámil (alebo ju nechal niekym zbaliť)
krakenus
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: muže nemám

Příspěvek od krakenus »

Ahoj, já Praha, 40 let, 191cm, 120kg, hodně stříkám. Viz foto níže - jedna hotwife, kterou jsem pocákal. Hledám ženu, samotnou nebo z páru, kterou bych mohl takto pěkně pocákat, nakrmit, vystříkat, použít zásobu sperma z lednice atd. Lze i zcela bez kontaktu stříkat na oblečenou dámu atd. Nejsem kecal, zkušenosti mám. Pište, prosím, jen vážně. Před setkáním rád ověřím sympatie na webce, na kafi a nebo výměnou civilních fotek. Maximální diskrétnost oboustranně. Bez narušení soukromí, bez finančních nároků.
Obrázek
marko
Pár slov o nás: Jezdit cizí holku nebo paničku je prostě neodolatelně vzrušující. Hledám i nezkušenou Hotwife Praha

Jsem Bull

Příspěvek od marko »

Ahoj,
pátrám po vlhké Hotwife či cuckoldingovém páru. Netoužím po zkušených hráčích, spíše po nováčcích, kteří touží prozkoumat temné oblasti své touhy. Sám sebe vnímám jako zkušeného Bulla perverzního parchanta 34/182/84 s velkým žaludem a plnýma koulema 21/6 z Prahy. Preferuji partnery z Prahy či okolí, jelikož vztahy na dálku nevyhovují mým potřebám vzrušení. Příjemně pomalým tempem budeme rozšiřovat naše hranice. První setkání můžeme zahájit u sklenky, avšak od samého počátku bude jasné, proč se setkáváme. Ona bude mojí milenkou a děvkou, zatímco on bude poslušným lůzrem, který vše s vzrušením snáší. Aby byla naše setkání od počátku účelná, očekávám, že ona přijde bez kalhotek, s od partnera upravenou píčou, zatímco on bude čekat se zamčeným skrčkem, připraven mlčet a souhlasit s tím, co si dohodneme. Pokud cítíte, že toto je to, po čem toužíte, neváhejte mi napsat. Preferuji okamžitou odezvu a Očekávám vaše zprávy tak Piště!
Těším se Mark
Obrázek

Obrázek
creampielove
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od creampielove »

Ahoj, jsem 47 letý muž a rád bych poznal fajn pár ze střední Moravy na reálné a dlouhodobé přátelství. Vice v sz..
Odpovědět