Seznamka reálná

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Mrmadden99
Role ženy: ženu nemám

Re: Seznamka reálná

Příspěvek od Mrmadden99 »

Hledám pár ze Zlinska u kterého bych mohl být jako divák. Já 28, sport postava, mobilný. Zlin a okolí
TrebaTom
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: Hledam zenu. chtel bych se stat cuckoldem.

Znojmo

Příspěvek od TrebaTom »

Hledame bi bulla na patek dopoledne s prostory. my milenci ja 28sub ona 44dom. chce zkusit cuckold trojku.
Belgabad
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Som sympaticky 28 rocny bull, a chcem sa zoznamit za ucrlom dopisovania a stretavania sa

Příspěvek od Belgabad »

Ide niekto na tomorrowland w2? Tu bull 33r
Skatrovka
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Rád se dívám, a rád se ukazuji. Fotograf.

Příspěvek od Skatrovka »

Na úvod něco o mně, nejsem žádný dominantní UltraBull a nemám v kalhotách žádnou obří cuketu 25/6, jak tu hodně lidí hledá. Na druhou stranu jsem normální, občas snad i zábavný společník, 35let, zadaný s dětmi. Štíhlejší sportovní postavy, normálního vzhledu a vybavení, s fantazií téměř bez hranic. Vzhledem k dovolené zbytku rodiny a jistotě času nabízím v termínu 10.08.-16.08. možnost využít volnou místnost s velkou postelí (železné příčky - > výborné i k uvazování... ) před zrcadlem pro pár, který by snesl diváka nebo chtěl vyzkoušet něco více. Můžete si jen zařádit, nebo si pořídit galerii v novém prostředí, v případě sympatií diváka částečně přizvat, pro opravdu odvážné možnost foto v exteriéru i interiéru s pochmurnou tématikou, v dochozí vzdálenosti spousta přírody... pro představu z Pardubic nebo Chrudimi cca 15 minut cesta. Pokud nebudete chtít víc, nechci nic - kromě možnosti se dívat a ukojit svoje voyerské choutky. Když se ozve pár, samotná žena nebo muž se zajímavým nápadem, můžeme se domluvit na realizaci formou výměny před/za objektivem, vybavení mám. Stačí se ozvat do zprávy, domluvit a přijet. Pro zachování soukromí v menší obci nenabídnu kafe na náměstí dopředu (leda rovnou u mne doma) ale i procházka po přírodě nebo důkladná domluva předem o sympatiích napoví dost. Momentálně jednorázově, ale v případě spokojenosti nevylučuji možnost opakování nebo dlouhodobého setkávání. Díky za relevantní odpovědi do zprávy, i když hledám jeden pár, odpovím všem slušným.
ozzy
Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: jsme pár a já kandaulista

Příspěvek od ozzy »

ATC Merkur Pasohlávky, ted.. pomůžu Ti s Tvoji Hotwife:) ..49/185/86, 19*5..
Můžeme cokoli ale to Ty a ONA víte. Přání respektuji.
m.
Donattelom
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Pár slov o nás: dominantní ale dopřávající
Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1425
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donattelom »

Hledám pár manželé Pokud partner se chce dívat není problém - dívat na půjčenou ženu. STAG VIXEN... zkušenost a spolehlivost v realizaci , HK, LB kraj a MB až Kolín 🤘r více SZ, když to bude mít hlavu patu, máme vyhráno :)
dochtor
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od dochtor »

Jsem pohovy chlap 53/187/99 VŠ a hledám příjemný pár z jižních Čech okolí ČB, JH pro hezké společné chvilky
fsvoboda
Pár slov o nás: Žiju sám ale mám dlouholetou přítelkyni kterou rád ukazuji a občas i nechám někým uspokojit. Ale i já rád uspokojuji nějakou ženu. Ideální žena která je pro každou špatnost. ;)

Příspěvek od fsvoboda »

Ahoj,podnikáme od neděle do neděle tůr na motorce a hledáme někoho kdo by se přidal. První zastávka bude v Nové Bystřici a dát se uvidí. Když budou vzájemné sympatie a bude ti (vám) okolo 40 let budeme rádi když se přidáte a užijeme si nejen na motorce.
Elik1
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Elik1 »

Pohodový padesátník hledá pohodový pár z Plzně a okolí na příjemně prožité chvíle.
Perverz_couple
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Pár slov o nás: Milenecký perverzní pár s vášní pro latex, sexy prádlo, piss, perverz

Příspěvek od Perverz_couple »

Milenecký pár, ona 38, štíhlá, vysoká, perverzní hledá muže 70+ ideálně, co má rád tvrdý sex, perverzi. Rád bych ti ji přivedl na vodítku, v sexy prádle nebo latexu, aby ses na ní vyřadil a na konci počůral. Já pasivní divák. Foto výměnou.
Odpovědět