Seznamka reálná

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Boubelkamanzelka
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je BULL

Re: Seznamka reálná

Příspěvek od Boubelkamanzelka »

Ahoj, hledáme kultivovaného muže, "bulla", (ano, inteligence je žádoucí) pro párovou dynamiku v Ostravě. Ona je malá baculka s výrazným charisma a submisivními sklony. Naším cílem je najít dominantního muže (30-40 let), který by ji jednou či dvakrát měsíčně v soukromí podmanil, a to s respektem a gentlemanstvím, dopřál jí intenzivní, dlouhý a vášnivý zážitek. Měl bys mít vkus na ženy s plnými tvary. Ona má svého subíka, který by rád viděl, jak jiný dominant ovládá jeho paní, zatímco on je v klícce a plní příkazy dominanta. On je switch, takže se teprve učí tuto roli. Já jako manžel podporuji tuto dynamiku.
robotom
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od robotom »

Ahoj.
Stále hledám nějakého reálného kandu, nebo někoho, kdo by buď také chtěl ukázat někde v realu fota-videa svojí, abychom si je ukázali navzájem, zhodnotili, případně u toho pohonili, nebo jen honiče, co by prostě chtěl sprostě okomentovat fota té mojí. Nehledám virtual a posílání, ale reálnou schůzku někde u fotek videí té mojí/těch našich. Díky za soukromé zprávy.
Swingers71
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: Hledam zenu nebo par na real

Příspěvek od Swingers71 »

Ahoj já muž 53/186/98 dole upravený hledám pár na real Pardubice zkušenosti s párem mám.
prerovacek

Příspěvek od prerovacek »

Někdo kdo by nabídl manželku, přítelkyni ??? Olomoucko??
Mhonza

Příspěvek od Mhonza »

Ahoj je tu někdo kdo by nabídl Přítelkyni / manželku (Brno )? Je mi 25 jsem z Brna s velkým 🍆🍆🍆🍆😈😈
Obrázek
Trojkar3

Příspěvek od Trojkar3 »

Dnes som posledný deň v opave. Nájde sa pár na reál?
Lucifer77
Pár slov o nás: Jsem dominantní muž, který si rád užívá s ženou, která je submisivní a vdaná. Hledám pár na dlouhodobé přátelství.

Příspěvek od Lucifer77 »

Bull hledá pár na společnou komunikaci přes WhatsApp a časem na pravidelné schůzky ve třech, i ve dvou. Já dominantní 46/190/90 M22cm, ideálně Kolín a 50 km okolí. Více po SZ.
Tomhor
Pár slov o nás: Vzrušuje mě představa že má žena je nahá před cizim

Příspěvek od Tomhor »

Ahoj láka mě se s někým sejit v realu a ukázat si fotky manželek. Popřípadě ukážu já.
praha
KandaMartin
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: radi na dovci s cudzimi

Příspěvek od KandaMartin »

hledame roma/romy MS kraj
noe35

Příspěvek od noe35 »

Čau, odkud jsi?

robotom píše: pát 22. lis 2024 14:48:35 Ahoj.
Stále hledám nějakého reálného kandu, nebo někoho, kdo by buď také chtěl ukázat někde v realu fota-videa svojí, abychom si je ukázali navzájem, zhodnotili, případně u toho pohonili, nebo jen honiče, co by prostě chtěl sprostě okomentovat fota té mojí. Nehledám virtual a posílání, ale reálnou schůzku někde u fotek videí té mojí/těch našich. Díky za soukromé zprávy.
Odpovědět