Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Mladý kluk, hledá fajn pár.
Re: Seznamka reálná
Zdravím, rád bych se seznámil s kanda nebo i jen obyčejným párem, který hledá někoho k sobě. Velice mě tohle téma vzrušuje a láká. Rád bych někoho na delší vztah a přátelství, ale to už předbíhám. Něco málo o mě, jsem obyčejný mladý kluk z Brna, je mě 32 let, nezadaný, pracující, mobilní s dostatkem volného času. Jsem sportovní hubené postavy, zhruba 178 cm a 75 kg. Mám krátké hnědé vlasy a modro zelené oči. Rád bych našel nejlépe někoho z okolí, protože vzdálenost je často velkou překážkou. Věk nerozhoduje, hlavní jsou sympatie, vzájemná chemie a samozřejmě diskrétnost. Jinak nějaké zkušenosti mám, ale o tom můžeme pak popovídat. Kdybych zaujal, budu rád za odpověď do soukromé zprávy. Rád o sobě napíši více informací a pošlu nějakou fotku. M
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: neuvedeno
Opava ? Žena alebo pár na reál?
-
Dobrý večer. Jsem vysoký bull. Rád bych zašel na rande s Vaší atraktivní, nepromiskuitní, sportující ženou.
Informace o mně:
- věk 30 let
- z okolí Brna
- diskrétní, zdravý (preferuji sex s kondomem; v případě důvěry bychom mohli později bez, spíš to nechci riskovat, mám přítelkyni)
- s VŠ
- M20cm, výdrž spíš menší, haha.
- Myslím to vážně, jestli dojde až na sex netuším.
- sportuji - tedy jsem vysoké a štíhlé postavy
První rande bych si představoval tak, že se potkám s Vaší manželkou, prohodíme pár slov a půjdeme buď na kávu, nebo do wellness do sauny, kterou mám rád. Asi chápu, že s cizími lidmi se nechodí do sauny, tak spíš to kafe, wellness můžem dát později, pokud bude chtít.
Měla by být štíhlá a atraktivní, může být mladší, nebo i starší, než já.
Je pro mně důležité, aby nebyla promiskuitní, nebo používala kondom. Rozhodně ji nebudu svazovat, ale pokud spí s jinými, pak půjdu jen s ochranou.
Nechtěl bych, aby došlo k neplánovanému těhotenství, pokud to chcete riskovat, pak jedině, když se o případné dítě postaráte, máte stabilní vztah a oba o tom víte a souhlasíte s tím.
To jsou moje pravidla.
Jsem empatický a ohleduplný, nebudu dělat nic, co se jí nelíbilo. Samozřejmě má Vaše manželka právo si mně vybrat a také odmítnout. Nebojím se, šance hraje ve můj prospěch, tedy sázím na to, že ji budu přitahovat, a že se jí tento románek vyplatí. I když bych toto neměl předpokládat.
Mějte se fajn.
Informace o mně:
- věk 30 let
- z okolí Brna
- diskrétní, zdravý (preferuji sex s kondomem; v případě důvěry bychom mohli později bez, spíš to nechci riskovat, mám přítelkyni)
- s VŠ
- M20cm, výdrž spíš menší, haha.
- Myslím to vážně, jestli dojde až na sex netuším.
- sportuji - tedy jsem vysoké a štíhlé postavy
První rande bych si představoval tak, že se potkám s Vaší manželkou, prohodíme pár slov a půjdeme buď na kávu, nebo do wellness do sauny, kterou mám rád. Asi chápu, že s cizími lidmi se nechodí do sauny, tak spíš to kafe, wellness můžem dát později, pokud bude chtít.
Měla by být štíhlá a atraktivní, může být mladší, nebo i starší, než já.
Je pro mně důležité, aby nebyla promiskuitní, nebo používala kondom. Rozhodně ji nebudu svazovat, ale pokud spí s jinými, pak půjdu jen s ochranou.
Nechtěl bych, aby došlo k neplánovanému těhotenství, pokud to chcete riskovat, pak jedině, když se o případné dítě postaráte, máte stabilní vztah a oba o tom víte a souhlasíte s tím.
To jsou moje pravidla.
Jsem empatický a ohleduplný, nebudu dělat nic, co se jí nelíbilo. Samozřejmě má Vaše manželka právo si mně vybrat a také odmítnout. Nebojím se, šance hraje ve můj prospěch, tedy sázím na to, že ji budu přitahovat, a že se jí tento románek vyplatí. I když bych toto neměl předpokládat.
Mějte se fajn.
-
- Role ženy: ženu nemám
Zdravím, našel by se cuck nebo Kanda co by mi půjčil svojí ženu. Jsem z moravskoslezského kraje
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Zdravim vsechny. Da se zde najit kanda na real honku a komentar fotek a videi pritelkyne? Rad se s nekym sejdu a fotky nasich si ukazeme navzajem atd. Pokud by nekdo realne chtel dat, diky za vzkazy.
-
Opava ? Kto na reál?
-
- Role ženy: ženu nemám
Kdo hledá Bulla pro manželku?Beroun-Plzen?
-
Ahoj jedu na pracovní cestuz Moravy do Prahy od této neděle do středy.
Jsem sympatický, komunikativní, 35let, ženatý muž, který má rodinu a je zdraví. Rád bych poznal pár na poznávání hranic Kdo by měl zájem o společnost... Dejte vědět do zpráv
Jsem sympatický, komunikativní, 35let, ženatý muž, který má rodinu a je zdraví. Rád bych poznal pár na poznávání hranic Kdo by měl zájem o společnost... Dejte vědět do zpráv
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym
Ahoj hledám pro mou přítelkyni fotografa který by jí udělal sexi a erotické fotky. A kterému by u toho focení nevadila má přítomnost.
- marko
- Pár slov o nás: Jezdit cizí holku nebo paničku je prostě neodolatelně vzrušující. Hledám i nezkušenou Hotwife Praha
Dnes večer . Praha . Nějaká žhavá neuspokojená hotwife se tu najde??
M.
M.