Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka reálná
Ahoj, jsem 47 letý muž a rád bych poznal fajn pár ze střední Moravy na reálné a dlouhodobé přátelství. Vice v sz..
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je BULL
Kdo chce mladého Bulla? Jsem z moravskoslezského kraje více v zprávách
- Perverzátor
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Miluji ukazovat své holky kamarádům a cizincům
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jsem muž 42 let z okresu Děčín. Hledám ženu nebo pár na společné chvíle
plné šukání a stříkání.
plné šukání a stříkání.
Vystavovat nahé fotky gf na netu,číst sprosté komentáře,mazat na ní cizí mrdku,půjčovat jí kamarádům,dělat z ní děvku.
-
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Jsem kluk, mám 24 let posiluji, měřím 198cm, hledám někoho kdo se rád baví a chce zkoušet nové věci.
-
- Pár slov o nás: Jsem Bull co stříká obří dávky semene hledám pár kde může vzrušuje když mu někdo opakovaně plní ženu litry semene
Pár
Hledám pár na dlouhodobé přátelství kde jsi budu moci půjčovat ženu a plnit jí všechny tužby..... tvrdě jí mrdat až bude stříkat a nakonec nechat svý tvrdý tlustý péro pulzovat hluboko v její mušličce a pumpovat dovnitř litry svého semene.....je mi 31 podnikatel sportovec pohodář...... zdraví dlouhá výdrž a opakované obří výstřiky samozřejmostí
- woky
- Pár slov o nás: Snad i pohledny bull hledajici fajn par pro obcasne zajimave schuzky plne zazitku.
Ahoj, rad bych zde nasel pohledny par/manzele z Prahy a okoli hledajici bulla pro obcasnou zabavu ve trech. Ja 45 let, 178 cm, sportovni postavy.
Jako idealni bych si predstavoval dlouhodobejsi formu dobreho pratelstvi, vlastni prostory mam.
Poprosim jen zajemce o realne setkani.
Budu se tesit na vase PM ;o)
Jako idealni bych si predstavoval dlouhodobejsi formu dobreho pratelstvi, vlastni prostory mam.
Poprosim jen zajemce o realne setkani.
Budu se tesit na vase PM ;o)
-
Chtěla by Tvoje manželka zažít něco jiného než jen obyčejný sex? Být hračkou v rukou dominantního muže, který si bude hrát s jejím tělem a působit jí rozkoš i bolest, dostat naplácáno na holou, pocítit šlehnutí důtkami. Dopřeješ manželce neobvyklý zážitek?
-
Brno, na tuto sobotu hledame nekoho do 35let, pro moji 25 letou baculku. Vic do zpravy
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
Kdo chce mladého Bulla? Jsem z moravskoslezského kraje více v zprávách
-
- Pár slov o nás: Bull pro kanda pár
49let dominantní bull hledá pár Liberecko Českolipsko