Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka reálná
Hledám pár.. už dlouhodobě. Někoho na dlouhodobé setkávání a přátelství. Pouze hetero páry.. Rád sleduji pár při ʂȩӽu, a to ať již pasivní formou, tak aktivně, pokud bude shoda a budou sympatie. Hledám pár, s kterým se zasmějem, nepolezem do soukromí, s kterým se potkáme, když to na paní přijde. Nebráním se ani kanda scénářům, či aktivním trojkám. Může být i více lidí. Já 30 let, Ž, aktivní styl života, finance nejsou problém. Hledám pár, kde ona je 50+ !! (Klidně i 60+)
-
- Role ženy: ženu nemám
Jsem úplně normální pohodový chlap 53/187/98 a hledám příjemný pár pro hezké společné chvilky z ČB, JH, TA a okolí
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Ahoj, jsem 47 letý muž a rád bych poznal fajn pár ze střední Moravy na reálné a dlouhodobé přátelství. Vice v sz..
-
- Pár slov o nás: Som 37 rocny bull 180cm/90kg, pohodak, slusny, zdravy, darca krvy, so peknou vybavou 18cm/5cm , dost hruby. Som skor dominantny, ale viem byt aj romanticky. Hladam par kde by som uspokojoval panicku k spokojnosti vsetkych. Poprad, Liptov, Tatry
Poprad - 42r bull spozna rad Cuckold parik na obcasnu fajnu trojecku , diskretne
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Úplní nováčci, do budoucna někoho budeme určitě hledat.
Hledáme muže na pozorování, pro našich hrátkách. V případě sympatií, možnost se přidat.
-
Ahoj, tady milenecky par z Brna,
milence je 22, takze hledame nekoho spis mladsiho a rozumnyho. Nekoho, kdo nebude tlacit na pilu, ale zaroven umi prevzit malinko iniciativu, anebo naopak muzes byt lehce submisivni.
Jsme cuckold milenci, kdy ona si uziva mladi a zivota, ja jsem zapikanej se svou rodinou, a tim, ze s ni nespim jsem vlastne vernej sve zene.
Hledame nekoho na realne zazitky v Brne. Hlavne erotiku, nahotu, spolecnou masturbaci a povidani o sexu. Dale treba i vice. Jde nam hlavne o seznameni s nekym fajn. Nebranime se ani jinemu cuckold paru.
milence je 22, takze hledame nekoho spis mladsiho a rozumnyho. Nekoho, kdo nebude tlacit na pilu, ale zaroven umi prevzit malinko iniciativu, anebo naopak muzes byt lehce submisivni.
Jsme cuckold milenci, kdy ona si uziva mladi a zivota, ja jsem zapikanej se svou rodinou, a tim, ze s ni nespim jsem vlastne vernej sve zene.
Hledame nekoho na realne zazitky v Brne. Hlavne erotiku, nahotu, spolecnou masturbaci a povidani o sexu. Dale treba i vice. Jde nam hlavne o seznameni s nekym fajn. Nebranime se ani jinemu cuckold paru.
-
- Pár slov o nás: Bull pro kanda pár
Hledám pár na seznámení Liberecko,Novoborsko,Českolipsko.49bull
-
Hledám pár na seznámení věk není podstatný. Já sport 32 188/95. Východní čechy, Pardubický Královehradecký kraj a okraj Vysočiny. Více v sz.
- sampolol
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Jsem stag a hledám svou vixen. S tímto vztahem už mám dlouholeté zkušenosti. Jsem otevřený i cuckold/hotwife vztahu.
Ahoj,
jsem stag a hledám zde svou vixen. S tímto vztahem už mám dlouholeté zkušenosti. Jsem otevřený i cuckold/hotwife vztahu.
Je mi 31 let, 190 cm vysoký, okolo 90 kg a penis mám 18/5. Rád nosím pás cudnosti (větší i dlouhodoběji, menší zvládnu krátkodobě) a celkově mám rád snad všechny věci s cuckoldingem spojené. Preferuji stag/vixen vztah, ale jak jsem psal, jsem otevřený i cuckold/hotwife vztahu, který by nenarušil naše soukromí. Bydlím v okrese Litoměřice.
Pokud jsem zaujal a máš nějaké otázky, není nic jednoduššího než mi napsat. Rád odepíšu.
jsem stag a hledám zde svou vixen. S tímto vztahem už mám dlouholeté zkušenosti. Jsem otevřený i cuckold/hotwife vztahu.
Je mi 31 let, 190 cm vysoký, okolo 90 kg a penis mám 18/5. Rád nosím pás cudnosti (větší i dlouhodoběji, menší zvládnu krátkodobě) a celkově mám rád snad všechny věci s cuckoldingem spojené. Preferuji stag/vixen vztah, ale jak jsem psal, jsem otevřený i cuckold/hotwife vztahu, který by nenarušil naše soukromí. Bydlím v okrese Litoměřice.
Pokud jsem zaujal a máš nějaké otázky, není nic jednoduššího než mi napsat. Rád odepíšu.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: Hledám pár....