Napiš sz
Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsme pár strašně mě vzrušuje ze pritelkyni postříkaná cizí chlap
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Jsem zkušený Bull , 51 let z Ústeckého kraje . Mám vždy mohutné výstřiky a jsem tu k dispozici pro Kanda i Cuckold páry .
-
- Pár slov o nás: Jsem zkušený Bull , 51 let z Ústeckého kraje . Mám vždy mohutné výstřiky a jsem tu k dispozici pro Kanda i Cuckold páry .
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Pro ženu někoho s dlouhou výdrží, kdo by doplnil muže.
Re: Seznamka reálná
Ahoj,
zde muž, 38 let, 175 cm, 90 kg - bříško, ale snad nic hrozného, vousy, dole oholen (ne dohola, ale na krátko). Jsem ženatý s rodinou a s požehnáním manželky hledám pár nebo ženu na milenecký vztah. Někoho s kým si sednu i po osobní stránce, protože bez toho je to jen mechanický sex a ten mě neuspokojuje. Jsem od Kolína, ale dojezd mám cca hodinu autem - Praha, MB, Jičín, Pardubice.
zde muž, 38 let, 175 cm, 90 kg - bříško, ale snad nic hrozného, vousy, dole oholen (ne dohola, ale na krátko). Jsem ženatý s rodinou a s požehnáním manželky hledám pár nebo ženu na milenecký vztah. Někoho s kým si sednu i po osobní stránce, protože bez toho je to jen mechanický sex a ten mě neuspokojuje. Jsem od Kolína, ale dojezd mám cca hodinu autem - Praha, MB, Jičín, Pardubice.
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Slovensko Pb,By,Za,Pd,Nr bull pre bisex cuckold par, osefujem ti manzelku partnerku amateri profil kelen3
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Ubohe tluste cune a panic
Dobry den Jmenuji se karel.Na amaterech.cz mam nic Beta0.Jsem tlustoch s penisem 8/3 v erekci.Jsem extrémně submisivni a ras bych slouzil zene nebo paru jako cuckold,otrok a sasek pro pobavení
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: muže nemám
Ahoj, já Praha, 40 let, 191cm, 120kg, hodně stříkám. Viz www amateri com/video/922228/kompilace-26-vystriku (heslo jezzzisek). Hledám ženu, samotnou nebo z páru, kterou bych mohl takto pěkně pocákat, nakrmit, vystříkat, použít zásobu sperma z lednice atd. Lze i zcela bez kontaktu stříkat na oblečenou dámu atd. Nejsem kecal, zkušenosti mám. Pište, prosím, jen vážně. Před setkáním rád ověřím sympatie na webce, na kafi a nebo výměnou civilních fotek. Maximální diskrétnost oboustranně. Bez narušení soukromí, bez finančních nároků.
-
Ahoj,
Rád by jsem poznal, narazil na někoho koho znám, někdo z okolí Boskovic, Letovic, Kunštátu nebo Olešnice? na společné přátelství, víno, film a třeba i něco víc ?
Zaujal Te/ Vás můj " inzerát " ?, napiš mi SZ a domluvime , uvidíme
Rád by jsem poznal, narazil na někoho koho znám, někdo z okolí Boskovic, Letovic, Kunštátu nebo Olešnice? na společné přátelství, víno, film a třeba i něco víc ?
Zaujal Te/ Vás můj " inzerát " ?, napiš mi SZ a domluvime , uvidíme
-
Ahoj, najdu tu pár ze znojemska na reálné schůzky?
-
Ahoj
hledam vyrazne starsi par (min 50+) na spolecne dlouhodobe blbnuti: nataceni, milenecky vztah, foceni na analog, plneni vsech fantazii, ktere kanda vztah nabizi…
Nic neni limitem
Zejmena uvedomele lidi
hledam vyrazne starsi par (min 50+) na spolecne dlouhodobe blbnuti: nataceni, milenecky vztah, foceni na analog, plneni vsech fantazii, ktere kanda vztah nabizi…
Nic neni limitem
Zejmena uvedomele lidi