Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Pár slov o nás: hledám pár či ženu kde bych se mohl přidat
Re: Seznamka reálná
Půjčí někdo ženu na tento víkend ....dojedu k Vám do města zamluvím hotel....a tam ti ji zneužiji
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Dominantní pár (žena20bi, muž39hetero) pozitivně nakloňeni k D/s, BDSM, perverzi...
Zdravím Vás. Jsem 45ti letý, heteroflexibilní muž, který si mimo jiné už nějaký ten čas pohrává s myšlenkama na bázi polyamorie a vecí k nim návazných. Možná nedostačující uvedení, ale velice těžko člověk může sám sebe představit, kdy realita, či vnimaní druhých může být diametrálně odlišná. To už je věci vzájemného poznavaní... nicméně tuším jakým směrem bych se rád ubíral, co chci, co bych rád... Tedy pohledávám sympatický, věkově neomezený, pohodový, celkově příjemný pár, který by společně rád, stejně jako já, přetavil potencionální vztah tří lidí (popř. více) především ve smysluplné, nefalšované přátelství/kamarádství.... a třeba časem i v láskyplné vazby. Nerad se omezuji krajem ba naopak, nicméně Ústecký kraj, potažmo Chomutovsko se aktuálně jeví nejidealněji. Pokud jsem někoho oslovil, či je to i dotyčných cesta... Budu se těšit. Za zkoušku nic nedáš/te;)
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Ahoj, vzrušuje mě představa nevěry mé přítelkyně, hledám zde pouze virtuální rozptýlení
Ahoj, hledám tady bi kamaráda z Prahy na pokec a pak následné setkání (já a on), pokec o mé holce (24). Případná domluva skrz soukromé zprávy, díky, Ondra
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: Jsme pár.já kandaulista a manželce se to líbí.Zatím ještě nemáme zkušenosti.Chci manželku ukazovat.Popřípadě jí i pujčit v mé přítomnosti.
Ahoj, našli by jsme nějakého vyššího staršího a vousatý ? Může být i s menším bříškem.. Jsme v Praze na wellnessu.
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Nabídne někdo manželku? Břeclavsko, Hodonínsko. Já 30 let dominantní
-
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=732
Plzeň
Kdo mi pujčí manželku na vystříkání tlamičky?
Je mi 37 let. Pouze Plzeň a okolí
Kdo mi pujčí manželku na vystříkání tlamičky?
Je mi 37 let. Pouze Plzeň a okolí
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Kutná Hora, druhý říjnový pátek, hledáme muže vyššího než 180 cm, mezi 40 a 55 let, na pohodový večer s mojí manželkou
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Bull pro kanda pár
Hledám pár kde manžel je cuckold,na pravidelné scházejí s jeho ženou.Liberecko,Novoborsko,Českolipsko
-
- Role muže: je BULL
Pár ze ZNOJEMSKA na reálné schůzky tu není?
-
Ahoj, rád se přidám k páru z ústeckého kraje, ideálně Ústí, Litoměřice. Jsem normální kluk 32let, pohodář pro více info pište sz