Seznamka reálná
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
- master
- Administrátor
Seznamka reálná
Vkládejte inzeráty k seznámení v reailtě - tedy ne jen dopisování, atd.
Nezapomeňte přidat také věk a lokalitu, aby zájemci nemuseli zdlouhavě zjišťovat, zda nejsou z druhého konce ČR.
(stará seznamka byla omylem smazána, obnovím, jak bude čas)
Nezapomeňte přidat také věk a lokalitu, aby zájemci nemuseli zdlouhavě zjišťovat, zda nejsou z druhého konce ČR.
(stará seznamka byla omylem smazána, obnovím, jak bude čas)
Administrátor webu kandaulismus.cz
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Seznamka reálná
Zdravím, nehledá tu někdo mladšího sympaťáka (24)
štíhlejší postavy, jsem otevřený asi opravdu všemu, jen zkušeností zatím tolik nemám, ale dokážu se přizpůsobit podle vašich potřeb
Mezi Prahou a Libercem ale cesta není problém.
štíhlejší postavy, jsem otevřený asi opravdu všemu, jen zkušeností zatím tolik nemám, ale dokážu se přizpůsobit podle vašich potřeb
Mezi Prahou a Libercem ale cesta není problém.
Naposledy upravil(a) Tommy69 dne pon 25. bře 2024 14:44:08, celkem upraveno 1 x.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je BULL
HLADAM par. Okolo 40tky. Západne Slovensko. Ideálne na leto. Mam skúsenosti, musí byt stabilný par. Ja 30r. Aktívne športujem, starám sa o seba. Skúsenosti mam. Preferujem ľudí, ktori sa chcú najprv zoznámiť, sympatie musia byt vzájomne. Nehľadám za každú cenu do zajtra.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Normální ženatý chlap z Berounska. Rád se přidám k páru a mám rád i Bi. Mikuji honění s nošenými kalhotkami
Kdyby tu byl pár z Berounska a okolí, tak bych se rád seznámil. 42 let, 182cm, krátké hnědé vlasy. Můžu být jen divák, milenec, kamarád, nebo třeba také rád jen pohoním s nošenými kalhotkami. Fantaziím, věku ani vzhledu se meze nekladou.
-
- Role ženy: ženu nemám
Jsem úplně normální pohodový chlap 53/187/98 VŠ a hledám příjemný pár z Jižních Čech, ČB, JH, TA
-
Hledám touto cestou dominantní ženu/hotwife nebo pár kde on je bi k občasným schůzkám bez narušení soukromí. Mně je 31, 183/90, sportovní postava, penis 14-15cm, bi (orál), z BRNA.
-
- Role ženy: ženu nemám
Dnes 26.3.kolem 12:30 žena/pár pro mě od Plzně na sexy hrátky?
-
Někdo přes Velikonoce... Přerov Lipník Hranice?
-
-
- Pár slov o nás: dominantní ale dopřávající
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1425
- Kontaktovat uživatele:
Hledám Hotwife na hraní. Pokud se sub cuckold chce dívat není problém hledá se tedy pár, který by rád realizoval nějaké setkání, kde on se bude dívat na půjčenou ženu. STAG VIXEN... zkušenost a spolehlivost, HK, LB kraj a MB až Kolín reálná vzdálenost 100km dlouhodobou spolupráci všech tří, případně Kanda s koulema napsat si o stálou péči pro svoji partnerku?.... Hlídání paničky než se vrátíš z práce, z fotbalu... Předám vždy se těšíci se na Tebe, úsměv zaručen můžeš za kamarády a chlubit se jakou máš doma skvělou partnerku, čeká na tebe s nadšením