Ahoj. Jsme manžele a je nám již po 65. Máme zkusenosti jak se záletem manželky tak i s trojkou. Já jsem již pár let bez erekce. Předpokládám, že je to psychického rázu. Když si představuji nevěru manželky, nebo trojku, tak se mírně vzruším. Manželka čím dál sklouzává do babičkovského úklidu domácnosti. Štve mne to. Nechci věřit, že je to již definitivní konec. Neumím však přesvědčit manželku, že je sex hlavně pro ní životně nezbytný. S posledním její milencem, jsme měli problém. po každé návštěvě dostala zánět. Bylo to i jinak jenom mechanické, zrušili jsme to již před léty. Rád bych našel muže nebo pár se kterým bychom si mohli povídat o umění, životě, ale i sexu. Manželka měla vždycky milence o 10 - 15 let mladší. Výjimečně to bylo jenom o 5 let. Vypadá mladší. Když o tom hovoříme, tvrdí, že o staré dědky nemá zájem a nevěří, že mladší budou mít zájem o ní. Já jsem přesvědčen, že ano. Mladší jsou i pro mne přijatelnější, protože si myslím, že je tam menší pravděpodobnost, že by takový přátelský vztah mohl přerůst v lásku. V mládí bylo seznámení jednoduché, dnes je to čím dál tím těžší. Rád bych ale našel přítele, nebo přátelé. Nechci ještě do starého železa. Jsme z Prahy. Času máme dost, jsme oba v důchodu. Ozve se někdo? třeba i na email
kamarad60@centrum.cz