Swingers

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Jenikan
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym

Re: Swingers

Příspěvek od Jenikan »

Margot píše: čtv 25. črc 2024 8:56:49
cimrmant píše: stř 24. črc 2024 19:06:00 Ahoj, má někdo zkušenost s klubem trojka v Přerově? Stojí to tam za návštěvu?
Trojka je docela fajn. Byli jsme myslím 2X. Tom je pohodář. Nám tam chybělo wellness, ale zažili jsme tam hodně legrace. Od doby co se otevřelo Nahé koupání Tišnovsko, nás to už nikam jinam netáhne - pouze v případě, že jsme někde odcestovaní....https://www.nahekoupani.cz
Ahoj to "nahé koupání" mě strašně láká. Stojí to tam za to? Nějaká zkušenost?
jjj3
Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr

Příspěvek od jjj3 »

Jenikan píše: čtv 25. črc 2024 12:54:02
Nahe koupani je za me ok, nasli jsme si v nem nahradu za villu Funny :)
Vyrivkove a bazenove vyziti super, mistnost na masaze, nekolik sukacich mistnosti - jak vyhrazene jen pro pary tak otevrene vsem. Aktualne planuji doplnit bdsm vybaveni a navazat na tradici Citadely. Majitele fajn, obsluha baru bezva :)
Umisteni a vyhled do krajiny super - zatim jsme byli jen nekolikrat, planujeme pokracovat a muzeme tedy za nas doporucit
Jenikan
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym

Příspěvek od Jenikan »

jjj3 píše: čtv 25. črc 2024 14:07:14
Vyrivkove a bazenove vyziti super, mistnost na masaze, nekolik sukacich mistnosti - jak vyhrazene jen pro pary tak otevrene vsem. Aktualne planuji doplnit bdsm vybaveni a navazat na tradici Citadely. Majitele fajn, obsluha baru bezva :)
Umisteni a vyhled do krajiny super - zatim jsme byli jen nekolikrat, planujeme pokracovat a muzeme tedy za nas doporucit
Super díky moc
Margot
Pár slov o nás: Jsme pár

Příspěvek od Margot »

jjj3 píše: čtv 25. črc 2024 14:07:14
To jsem moc rád, že sa vám líbí a jste spokojeni!
Tady je aktuální pozvánka na zařiovou akci.
Obrázek
Jentakjako
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od Jentakjako »

Jak je to na "nahem koupani" s oblecenim? Tam se chodi proste v zupanu/rucniku? Nam docela vyhovovalo, ze ve Vile zena na sobe mela neco sexy (napr. sitovane body).
Margot

Příspěvek od Margot »

Záleží jen na vás. Většina lidí přijde v “něčem” a později je dost lidi bez “ničeho” 😂
Margot

Příspěvek od Margot »

Jentakjako píše: pát 26. črc 2024 9:52:38 Jak je to na "nahem koupani" s oblecenim? Tam se chodi proste v zupanu/rucniku? Nam docela vyhovovalo, ze ve Vile zena na sobe mela neco sexy (napr. sitovane body).
Tohle funguje v podstatě stejně jako ve Funny
rzbynek
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: jsem stastny pokud si žena uziva ciziho muže

Příspěvek od rzbynek »

Margot píše: sob 27. črc 2024 14:06:46
Jentakjako píše: pát 26. črc 2024 9:52:38 Jak je to na "nahem koupani" s oblecenim? Tam se chodi proste v zupanu/rucniku? Nam docela vyhovovalo, ze ve Vile zena na sobe mela neco sexy (napr. sitovane body).
Moje polovička má stejný názor, ráda je na swingers sexy oblečená a jen župan ji vadí.
Margot

Příspěvek od Margot »

rzbynek píše: stř 31. črc 2024 8:20:58
Margot píše: sob 27. črc 2024 14:06:46
Moje polovička má stejný názor, ráda je na swingers sexy oblečená a jen župan ji vadí.
Však jsem psal, že není nic předepsaného - záleží na každém v čem se cítí dobře.
rzbynek
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je CUCKOLD
Pár slov o nás: jsem stastny pokud si žena uziva ciziho muže

Příspěvek od rzbynek »

Jsme se nepochopili, maš pravdu, jen jsem srovnaval klub Nahe koupani s klasickým klubem. Nic proti žádnému klubu, hlavně ženy se musí cítit dobře :-)))
Odpovědět