Ahoj to "nahé koupání" mě strašně láká. Stojí to tam za to? Nějaká zkušenost?Margot píše: ↑čtv 25. črc 2024 8:56:49Trojka je docela fajn. Byli jsme myslím 2X. Tom je pohodář. Nám tam chybělo wellness, ale zažili jsme tam hodně legrace. Od doby co se otevřelo Nahé koupání Tišnovsko, nás to už nikam jinam netáhne - pouze v případě, že jsme někde odcestovaní....https://www.nahekoupani.cz
Swingers
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym
Re: Swingers
-
- Pár slov o nás: dominant v typologie nejblíže profilu Lord a Magistr
Nahe koupani je za me ok, nasli jsme si v nem nahradu za villu Funny
Vyrivkove a bazenove vyziti super, mistnost na masaze, nekolik sukacich mistnosti - jak vyhrazene jen pro pary tak otevrene vsem. Aktualne planuji doplnit bdsm vybaveni a navazat na tradici Citadely. Majitele fajn, obsluha baru bezva
Umisteni a vyhled do krajiny super - zatim jsme byli jen nekolikrat, planujeme pokracovat a muzeme tedy za nas doporucit
-
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsem každá a dělá mi dobře když je manželka s jinym
Super díky mocjjj3 píše: ↑čtv 25. črc 2024 14:07:14Nahe koupani je za me ok, nasli jsme si v nem nahradu za villu Funny
Vyrivkove a bazenove vyziti super, mistnost na masaze, nekolik sukacich mistnosti - jak vyhrazene jen pro pary tak otevrene vsem. Aktualne planuji doplnit bdsm vybaveni a navazat na tradici Citadely. Majitele fajn, obsluha baru bezva
Umisteni a vyhled do krajiny super - zatim jsme byli jen nekolikrat, planujeme pokracovat a muzeme tedy za nas doporucit
-
- Pár slov o nás: Jsme pár
To jsem moc rád, že sa vám líbí a jste spokojeni!jjj3 píše: ↑čtv 25. črc 2024 14:07:14Nahe koupani je za me ok, nasli jsme si v nem nahradu za villu Funny
Tady je aktuální pozvánka na zařiovou akci.
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Jak je to na "nahem koupani" s oblecenim? Tam se chodi proste v zupanu/rucniku? Nam docela vyhovovalo, ze ve Vile zena na sobe mela neco sexy (napr. sitovane body).
-
Záleží jen na vás. Většina lidí přijde v “něčem” a později je dost lidi bez “ničeho”
-
Tohle funguje v podstatě stejně jako ve FunnyJentakjako píše: ↑pát 26. črc 2024 9:52:38 Jak je to na "nahem koupani" s oblecenim? Tam se chodi proste v zupanu/rucniku? Nam docela vyhovovalo, ze ve Vile zena na sobe mela neco sexy (napr. sitovane body).
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: jsem stastny pokud si žena uziva ciziho muže
Moje polovička má stejný názor, ráda je na swingers sexy oblečená a jen župan ji vadí.Margot píše: ↑sob 27. črc 2024 14:06:46Tohle funguje v podstatě stejně jako ve FunnyJentakjako píše: ↑pát 26. črc 2024 9:52:38 Jak je to na "nahem koupani" s oblecenim? Tam se chodi proste v zupanu/rucniku? Nam docela vyhovovalo, ze ve Vile zena na sobe mela neco sexy (napr. sitovane body).
-
Však jsem psal, že není nic předepsaného - záleží na každém v čem se cítí dobře.rzbynek píše: ↑stř 31. črc 2024 8:20:58Moje polovička má stejný názor, ráda je na swingers sexy oblečená a jen župan ji vadí.Margot píše: ↑sob 27. črc 2024 14:06:46Tohle funguje v podstatě stejně jako ve FunnyJentakjako píše: ↑pát 26. črc 2024 9:52:38 Jak je to na "nahem koupani" s oblecenim? Tam se chodi proste v zupanu/rucniku? Nam docela vyhovovalo, ze ve Vile zena na sobe mela neco sexy (napr. sitovane body).
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: jsem stastny pokud si žena uziva ciziho muže
Jsme se nepochopili, maš pravdu, jen jsem srovnaval klub Nahe koupani s klasickým klubem. Nic proti žádnému klubu, hlavně ženy se musí cítit dobře ))