Swingers

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Nixdorf22
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: nelze jednoduše zařadit
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Swingers

Příspěvek od Nixdorf22 »

Odberouna píše: čtv 20. črc 2023 7:06:00
lotos píše: stř 19. črc 2023 22:23:47
Odberouna píše: stř 19. črc 2023 21:18:09

Taky jsem byl na srazu v bunkru. Já chodím do Lublaňské a do bunkru
Zapíchal jsi si v Bunkru?
Tak já si užil vždycky všude. Když je člověk komunikativní
to jich v Bunkru moc nebývá…. většina čeká až pár sám začne sex a hned se nahrnou…
lotos
Role ženy: je HOTWIFE
Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.

Příspěvek od lotos »

Nixdorf22 píše: pon 24. črc 2023 16:22:43
lotos píše: stř 19. črc 2023 22:23:47

Zapíchal jsi si v Bunkru?
to jich v Bunkru moc nebývá…. většina čeká až pár sám začne sex a hned se nahrnou…
No právě, velká převaha solo mužů, který jsme až trapně odmítali.
otim
Role muže: je BULL

Příspěvek od otim »

chrobak píše: pon 24. črc 2023 4:40:05
Stag24 píše: čtv 06. črc 2023 18:30:21 Zdravím, je tady někdo, kdo má zkušenosti s sw klubem v Bravanticích?
ahoj,my chodíme do bravantic
aj ja chodim do bravantic..utorky na gang, niekedy v nedelu na swingers
coleman

Příspěvek od coleman »

Jaky jsou ty gangbangy? Je tam nějaký limit na chlapy?
otim

Příspěvek od otim »

coleman píše: pon 24. črc 2023 19:24:27 Jaky jsou ty gangbangy? Je tam nějaký limit na chlapy?
3 až 4 samice, na chlapov som nikdy žiaden limit nezažil
woky
Role ženy: ženu nemám
Pár slov o nás: Snad i pohledny bull hledajici fajn par pro obcasne zajimave schuzky plne zazitku.

Příspěvek od woky »

lotos píše: pon 24. črc 2023 18:57:22
To je bohuzel v Bunkru dost casto. V tom lepsim pripade pochopi, ze ne je ne a odporouci se, v tom horsim dotiraji porad predstirajic, ze nerozumi (plati hlavne pro cizince), jinak pohodovou atmosferu klubu to dost kazi.
Prestal jsem tam pred casem prave kvuli tomuhle chodit, jinak jsem to tam mel vzdy moc rad.
Premyslel jsem, ze dam nekdy Lublanskou, ale jeste jsem se tam nedostal, tak budu moc rad, pokud nekdo poreferuje.
Odberouna
Pár slov o nás: Jsem pohodový simpaťák z Berouna. Jsem rád v roli Bulla, ale byl bych rád i cuckold, ale manželka o tom nechce ani slyšet

Příspěvek od Odberouna »

woky píše: pon 24. črc 2023 20:35:20
lotos píše: pon 24. črc 2023 18:57:22

To je bohuzel v Bunkru dost casto. V tom lepsim pripade pochopi, ze ne je ne a odporouci se, v tom horsim dotiraji porad predstirajic, ze nerozumi (plati hlavne pro cizince), jinak pohodovou atmosferu klubu to dost kazi.
Prestal jsem tam pred casem prave kvuli tomuhle chodit, jinak jsem to tam mel vzdy moc rad.
Premyslel jsem, ze dam nekdy Lublanskou, ale jeste jsem se tam nedostal, tak budu moc rad, pokud nekdo poreferuje.
Jo, samotných chlapů je vždycky všude hodně. Já tam chodím většinou s kamarádkou a nestíhám je odhánět, ale je pár i slušných komunikativních.

Lublaňská taky není špatná, ale převaha chlapů je tam taky. Menší klub s takovou přátelskou atmosférou, super sauny, nic moc vířivka, pár uzavírajících mistnustek a dvě větší pro hromadnější akce. U mne Lublaňská trochu vyhrává. Cítím se tam lépe a moje kamarádka ta už tam zase chodit nechce, že tam měla nějakou blbou zkušenost beze mne, takže chodím i do bunkru
Stag24
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Stag24 »

otim píše: pon 24. črc 2023 19:00:39
Stag24 píše: čtv 06. črc 2023 18:30:21 Zdravím, je tady někdo, kdo má zkušenosti s sw klubem v Bravanticích?
Chtěl bych tam vzít přítelkyni a zajímalo by mě pár informací. Pokud poradíte budu rád, klidně napište do soukromé zprávy pokud to chcete rozepisovat taky. Budu rád za každý názor.
Zajímalo by mě hlavně jaké věkové skupiny tam chodí, jestli jenom stáří pupkáči nebo i pohlední chlapi. Jaké je to s jejich chovám, atd... Prostě každá užitečná informace... Díky
lotos
Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.

Příspěvek od lotos »

Stag24 píše: úte 01. srp 2023 19:08:22
otim píše: pon 24. črc 2023 19:00:39

Chtěl bych tam vzít přítelkyni a zajímalo by mě pár informací. Pokud poradíte budu rád, klidně napište do soukromé zprávy pokud to chcete rozepisovat taky. Budu rád za každý názor.
Zajímalo by mě hlavně jaké věkové skupiny tam chodí, jestli jenom stáří pupkáči nebo i pohlední chlapi. Jaké je to s jejich chovám, atd... Prostě každá užitečná informace... Díky
na SW chodí velká škála lidí a nikoho nezajímá jaká věková skupina tam je. Každý, pokud chce si vybere, co se mu líbí. Jen mě zaujal ten slovní výraz staří pupkáči. Copak nejsou mezi námi i mladí pupkáči? Stejně jako bachraté třicítky. A těch v dnešní době je požehnaně.
Hnh
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Hnh »

Nás poznatek k Bunkru :) jezdime do Bunkru právě proto, že tam je převaha mužů 😃😃 partnerka tam jede za účelem, že dá každému kdo bude chtít.Jede si tam zahrát na "kurvu" .Předtím se dost opije a pak už jen drží.Ja jsem tam od toho ,abych to trošku pohlídal. Takže za nas Bunkr vyhrává právě pro tu skladbu lidi :)
Odpovědět