Seznamka SLOVENSKO

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
boar
Pár slov o nás: Dom. bull.

Re: Seznamka SLOVENSKO

Příspěvek od boar »

Vzrušuje ma erotická predstava, že chodím diskrétne k manželskému páru a som milencom ženy za účasti jej manžela, alebo ju uspokojujeme dvaja v trojke.
boar

Příspěvek od boar »

Vzrušuje ma erotická predstava, že chodím diskrétne k manželskému páru a som milencom ženy za účasti jej manžela, alebo ju uspokojujeme dvaja v trojke.
KajPar
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Sme Swinger par

Příspěvek od KajPar »

Ahojky sme mlady swinger par hladame swinger par
boar

Příspěvek od boar »

Vzrušuje ma predstava, že sa kamarátim s manželmi 40-65 r a jej manžel mi ju ponúkne, lebo cíti, že ona chce so mnou....nájdem?
boar

Příspěvek od boar »

Vzrušuje ma predstava, že sa kamarátim s manželmi 40-65 r a jej manžel mi ju ponúkne, lebo cíti, že ona chce so mnou a on sám nestačí....nájdem?
Thomson
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Bull

Příspěvek od Thomson »

Ahoj, mám 30 rokov som zo severného Slovenska a rad by som spoznal nejaký cuckold/kanda pár na pekne chvíle welness výlety sex a podobne, ak by sa nešiel nejaký normálny parik tak mi nechajte správu.
boar

Příspěvek od boar »

Vzrušuje ma predstava, že sa kamarátim s manželmi 40-65 r a jej manžel mi ju ponúkne, lebo cíti, že ona chce so mnou a on sám nestačí....nájdem? Ja 52 r. 192/95, m 24/5, VŠ
boar

Příspěvek od boar »

Vzrušuje ma predstava, že sa kamarátim s manželmi 40-65 r a jej manžel mi ju ponúkne, lebo cíti, že ona chce so mnou a on sám nestačí....nájdem? Ja 52 r. 192/95, m 24/5, VŠ. Hľadám reálny manželský pár, nie virtualitu.
boar

Příspěvek od boar »

Ahoj. Nájdem tu manželský pár, kde muž je kandaulista a vedeli by sme sa aj naozaj stretávať? Vek 40-65 r., sympatie, zdravie a láskavé jednanie?
Východ, Poprad okolie?
boar

Příspěvek od boar »

Ahoj. Nájdem tu manželský pár, kde muž je kandaulista a vedeli by sme sa aj naozaj stretávať? Vek 40-65 r., sympatie, zdravie a láskavé jednanie?
Východ, Poprad okolie?
Odpovědět