Seznamka SLOVENSKO

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
Hnedeoci1
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Rad by som nasiel parik, kde muz rad sleduje, ako si jeho manzelka uziva oralne hry s inym muzom. Sim z NR-okolIa a pracujem v BA

Re: Seznamka SLOVENSKO

Příspěvek od Hnedeoci1 »

Ahojte, hladam cuckold/hotwife parik, kde sa muz rad pozera, ako si jeho zena uziva oralne hry s inym muzom.

NR kraj, BA
PeterOtrok
Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
Role muže: je SUBMISIV
Pár slov o nás: neuvedeno

Příspěvek od PeterOtrok »

Lc a okolie?
kuto8157
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od kuto8157 »

Som v Trenčianskych Tepliciach k dispozícii pre kúpeľné paničky.... ja 33 ročný
wedi1
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od wedi1 »

Žilina. Pár čo hľadá pána, vzrušenie? Napíšte dohodneme sa.
Lojzo55
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA

Příspěvek od Lojzo55 »

Nitra, Trnava okolie. Mám frajerku ktorá chce. Ale najprv chcem vyskúšať ja. Niekto kto ponúkne svoju? a potom neskôr zasa ponúknem na výmenu svoju.
Maser_BB
Role muže: je BULL
Pár slov o nás: Urobím relaxačnu uvolnujucu masáž tvojej partnerke za tvojej prítomnosti priestor mám diskrétne. Hľadám si párik pre seba na dlhodobo. Dones mi svoju partnerku, zvediem ti ju.

Příspěvek od Maser_BB »

Som športovo založený bull a hľadám si cuckold párik. Hľadám dlhodobo nie jednorazovku. Ak je záujem napíš mindo do správy email a dohodneme sa
boar
Pár slov o nás: Dom. bull.

Příspěvek od boar »

Ahoj. Nájdem manželský pár 40-65 r. s reálnymi predstavami kandaulistického štýlu a priateľstva s mužom?
Hľadám manželský pár, kde žena je objektom sexuálnych chúťok iného muža a jej manžel k tomu pomáha a je tolerantný a chápavý....a aj ho to príjemne vzrušuje a inšpiruje?
john32
Role muže: nelze jednoduše zařadit

Příspěvek od john32 »

Nikto z Presovskeho kraja na zoznamenie sa!?
manzel741
Můj BLOG: viewtopic.php?t=1667

Příspěvek od manzel741 »

Niekto.na zajtra...okolo 20 hod. budem na ceste z Vranova....rad by som sa stretol s niekym komu v mobile ukážem civilne foto mojej manzelky....mozem predomnou na jej fotkách honiť..ale ti vihoním ja...napis tu so SZ....poslem na seba mobil....
Atomin
Role ženy: ženu nemám
Role muže: je CUCKOLD

Příspěvek od Atomin »

Dobrý den, rád bych se seznámil s dívkou/ženou, která by se stala mou hotwife. (Může být i už stabilní pár, kde on je bull a ona hotwife, která chce ale někde uplatnit své dominantní touhy.)
Hledám tu pravou, pro kterou bych mohl být cuckoldem, zamčeným v pásu cudnosti, s občasným vydojením, který bude poslouchat a který s ní (s nimi) bude objevovat nové věci a případně i nové milence. BDSM pro mne ale není jen sexuální věc, a potřebuji k němu k té osobě, která mne ovládá a vlastní cítit i daleko víc než jen pnutí v rozkroku a se svou madam (nebo majiteli) trávit ku radosti všech víc, než jen chvíle v ložnici. Jako sub samozřejmě potřebuji svou madam, nebo madam a pána, ale chci, aby madam i pán potřebovali i mne, a to nejen jako podnožku pod nohy. Vím, že je to náročné přání, ale i když jsem jen čubka tak vím co chci a budu velmi rád, pokud něco takového najdu.
Já 34 let, Morava, nemám to z mého pohledu příliš daleko ke Slovenským hranicím, pracující a bez závazků. Věk ani místo není problém, když se chce tak všechno jde, bydlím sám a pojízdný jsem taky.
Odpovědět