Seznamka extrémy a prasárny
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Pár slov o nás: Jsem pro zazitky. Otevreny.
Re: Seznamka extrémy a prasárny
Nekdo prasit? Chems?
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Chci najít pár z Prahy, který to má doma ujasněno.
Seznamka extrémy a prasárny
Je mi 47. Hledám mladý pár do 25 let, který hledá staršího chlapa, který jí přijde každý týden naplnit dírky
-
- Pár slov o nás: Zkušený bull 58 let hledá pár cuckold - hotwife, Praha a okolí nebo Brno a okolí.
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Vzrušuje mě představa, že někomu oplodním partnerku. Pokud máte rádi představu, že bull stříká do nechráněné partnerky, ozvěte se.
Já jsem vysoký, atraktivní, inteligentní muž z Prahy, sportovec, mám svoje zázemí pro setkání.
Já jsem vysoký, atraktivní, inteligentní muž z Prahy, sportovec, mám svoje zázemí pro setkání.
-
- Pár slov o nás: Zkušený bull hledá pár, Praha a okolí nebo Brno a okolí
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Rád bych poznal ženu k realnému a dlouhodobému vztahu která to ráda s vice muži najednou. Jsem 47 letý muž kterému se líbí když si to žena umí užít a rád bych ji tom podporoval. Vice v sz..
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: neuvedenojsme manželé důchodci rád se dívám když musí být povolná mladým
Ahoj odkud jsi my Středočeský kraj máš nějaké může pro ni?vadilo by že je jí už 64?
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: neuvedenojsme manželé důchodci rád se dívám když musí být povolná mladým
-
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
Nabízím známou na urcite prasarny.40 let ja 26let jako divak.Piste návrhy pouze jižní morava.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Kanda par.Hledame starsiho bulla
Hledame starsiho prasaka na hratky s zenou. Ona mirne sub,rada kurvickou a muz divak,zamceny penis. Vice v sz. Ahoj