Dobrá konzistence.krakenus píše: ↑čtv 02. kvě 2024 0:49:18 Ahoj, já Praha, 40 let, 191cm, 120kg, hodně stříkám. Viz foto níže - jedna hotwife, kterou jsem pocákal. Hledám ženu, samotnou nebo z páru, kterou bych mohl takto pěkně pocákat, nakrmit, vystříkat, použít zásobu sperma z lednice atd. Lze i zcela bez kontaktu stříkat na oblečenou dámu atd. Nejsem kecal, zkušenosti mám. Pište, prosím, jen vážně. Před setkáním rád ověřím sympatie na webce, na kafi a nebo výměnou civilních fotek. Maximální diskrétnost oboustranně. Bez narušení soukromí, bez finančních nároků.
Seznamka extrémy a prasárny
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.
Re: Seznamka extrémy a prasárny
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Jsem zkušený Bull , 51 let z Ústeckého kraje . Mám vždy mohutné výstřiky a jsem tu k dispozici pro Kanda i Cuckold páry .
Most a okolí
Je tu někdo z Mostu a okolí ?
Jsem Bull na pohodu , výborná erekce a mohutné výstřiky semene ....... 50 let
Jsem Bull na pohodu , výborná erekce a mohutné výstřiky semene ....... 50 let
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: muže nemám
- Pár slov o nás: neuvedeno
Ahoj, já Praha, 40 let, 191cm, 120kg, hodně stříkám. Viz foto níže - jedna hotwife, kterou jsem pocákal. Hledám ženu, samotnou nebo z páru, kterou bych mohl takto pěkně pocákat, nakrmit, vystříkat, použít zásobu sperma z lednice atd. Lze i zcela bez kontaktu stříkat na oblečenou dámu atd. Nejsem kecal, zkušenosti mám. Pište, prosím, jen vážně. Před setkáním rád ověřím sympatie na webce, na kafi a nebo výměnou civilních fotek. Maximální diskrétnost oboustranně. Bez narušení soukromí, bez finančních nároků.
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Hledáme perverzní zábavu…
Partnerka (37, štíhlejší, blond, čtyřky) by ráda ještě jednoho milence, přísnějšího pána, kynologa, se zálibou ve větších plemenech. Fotky neposíláme, peníze nám nenabízejte. Prostory na schůzky máme v Praze.
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Rád bych poznal ženu k realnému a dlouhodobému vztahu která to ráda s vice muži najednou. Jsem 46 letý muž kterému se líbí když si to žena umí užít a rád bych ji tom podporoval. Vice v sz..
- rendo47
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: muže nemám
- Pár slov o nás: Ja 47/160/štíhly,vyholený,slobodný,mierne Dom.a Perv.založený. Hladám submisívný pár.,kde mi bude pravidelne pujčována partnerka k hrátkam a vymrdaniu.Manžel sa može dívat,prípadne asistovat pri držaní ženy,či zlízat zo ženy sperma po mojom vystriekaní.
Potřeboval by som dlhodobo aspoň 2 krát mesačne požičiavať tú tvoju starú čubku na celú noc, aby mi poriadne vyprázdnila viackrát plné vajcia a poslúžila mi dobre, ako kurva, děvka k tvrdému mrdání do oboch dier, aj huby a k perverzným hrátkam z jej vysiacími kozami a tou jej starou, rozmrdanou, chlpatou píčou. Moc rád tvrdé jevem a slovně ponižuje staré čubky nad 60. Hodně má to vzrušuje. René
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: neuvedenojsme manželé důchodci rád se dívám když musí být povolná mladým
Odkud jsi jsme Středočeský kraj
-
- Role muže: je BULL
Ahoj někdo kdo rád ukazuje svoji ženu i trochu extrémněji? Třeba když čůrá?
-
Manželský pár hledá perverzního seniora který pro své netradiční prostory a nápady hledá cizí vdanou ženu . Střední čechy a spíše východně od Prahy . Mladší jak 58 bychom nechtěli . Můžete být i dva .
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: neuvedenojsme manželé důchodci rád se dívám když musí být povolná mladým
Ahojky je mě 69 Řevnice