Seznamka extrémy a prasárny
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
- matttew
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: Ahoj ahoj, jsem mladší bi muž z prahy (28) vysoké sport postavy. Moc rad bych zde našel partnerku na kandaulisticky vztah. Nebo dominatni slecnu/par na hrani, jsem bi. Mam rad umeni, sport a docela se zajimam o deni naokolo.
Re: Seznamka extrémy a prasárny
Ahoj ahoj, Praha - najdu pár/slečnu na creampie cleanup? Ja mladší muž 27 )
-
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: Cuckold hledající hotwife nebo pár
Cuckold až Sissy hledá hotwife
Pražák, VŠ, single, bi pasiv, hledá hotwife, ideálně mladší, na extrémní cuckold vztah.
-
Jsem dominantní Pán a hledám pár kde budou oba sub.
Zkušenosti s vedením páru mám.
Já 52 185/100 mladšího vzhledu. Preferuji BDSM ale není podmínkou. Klidně celá ČR když bude zájem. Jsem ochoten dojíždět v podstatě kamkoli.
Zkušenosti s vedením páru mám.
Já 52 185/100 mladšího vzhledu. Preferuji BDSM ale není podmínkou. Klidně celá ČR když bude zájem. Jsem ochoten dojíždět v podstatě kamkoli.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: muže nemám
- Pár slov o nás: neuvedeno
Ahoj, já Praha, 40 let, 191cm, 120kg, hodně stříkám. Viz foto níže - jedna hotwife, kterou jsem pocákal. Hledám ženu, samotnou nebo z páru, kterou bych mohl takto pěkně pocákat, nakrmit, vystříkat, použít zásobu sperma z lednice atd. Lze i zcela bez kontaktu stříkat na oblečenou dámu atd. Nejsem kecal, zkušenosti mám. Pište, prosím, jen vážně. Před setkáním rád ověřím sympatie na webce, na kafi a nebo výměnou civilních fotek. Maximální diskrétnost oboustranně. Bez narušení soukromí, bez finančních nároků.
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: neuvedenojsme manželé důchodci rád se dívám když musí být povolná mladým
Dobrý den hledáte na uspokojování pár?oba Bi a sub ona je 64ja68
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
-
- Pár slov o nás: neuvedenojsme manželé důchodci rád se dívám když musí být povolná mladým
Když je zájem ano
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
-
Kolik ti je odkud jsi máš zázemí co budeš chtít
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: muže nemám
Ahoj, já Praha, 40 let, 191cm, 120kg, hodně stříkám. Viz foto níže - jedna hotwife, kterou jsem pocákal. Hledám ženu, samotnou nebo z páru, kterou bych mohl takto pěkně pocákat, nakrmit, vystříkat, použít zásobu sperma z lednice atd. Lze i zcela bez kontaktu stříkat na oblečenou dámu atd. Nejsem kecal, zkušenosti mám. Pište, prosím, jen vážně. Před setkáním rád ověřím sympatie na webce, na kafi a nebo výměnou civilních fotek. Maximální diskrétnost oboustranně. Bez narušení soukromí, bez finančních nároků.