Asi chcete pozorovat ženy.colecek000 píše: ↑sob 27. led 2024 18:24:19 Hodonínsko ja 31 let, někdo koho bych mohl pozorovat nebo se připojit k páru? Kdyžtak SZ
Seznamka extrémy a prasárny
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.
Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty !
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: Já jsem sub a rád svou ženu ukazují jiným muzum
- Můj BLOG: viewtopic.php?t=1834
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seznamka extrémy a prasárny
-
- Role ženy: ženu nemám
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Chci najít pár z Prahy, který to má doma ujasněno.
Seznamka extrémy a prasárny
Najdu mladý pár z Prahy,který hledá staršího chlapa ? Rád budu pravidelně plnit dírky tvojí lásky... Napiš
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Jak velký lobotom člověk musí být, aby si za 5 let na fóru nevšiml, že v seznamce nikdo nediskutuje a neodpovídá. Proč asi?petrikasd píše: ↑ned 28. led 2024 9:54:17Asi chcete pozorovat ženy.colecek000 píše: ↑sob 27. led 2024 18:24:19 Hodonínsko ja 31 let, někdo koho bych mohl pozorovat nebo se připojit k páru? Kdyžtak SZ
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
Ahoj, někdo virtuálně na prasárny a extrémní uchylarny? Sz
-
-
Hledám reálný pár kde jsou oba sub a chtěli by svého Pána. Jsem dominantní a perverzní, preferující
BDSM praktiky . Já 53 185/100 mladšího vzhledu.
Vzdálenost není až tak důležitá, pokud bude zájem jsem ochoten přijet skoro kamkoliv.
BDSM praktiky . Já 53 185/100 mladšího vzhledu.
Vzdálenost není až tak důležitá, pokud bude zájem jsem ochoten přijet skoro kamkoliv.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je CUCKOLD
Ahoj. S manželkou hledáme muže do trojky. Ona bruneta 38, krásná prsa č.3, kulatý zadek, ženská krev a mlíko, s proužkem na kundičce. Chceme k sobě parťáka který by se nestyděl a vzal si ji přede mnou jako by byla jeho žena. Chlapa který se neptá jestli se jí to líbí takhle či jinak, nebo jestli ho má vytáhnout. Chová se trochu sobecky a přesne tak jak on chce. Střední Morava.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je SUBMISIV
- Můj BLOG: viewtopic.php?t=1921
-
- Pár slov o nás: Ahoj jsem 50 letý rozvedený sám žijící chlap,který hledá pár na vše krásné a dlouhodobé.
Ahoj jsem 50 letý rozvedený sám žijící chlap,který hledá pár na vše krásné a dlouhodobé.
-