Seznamka extrémy a prasárny

Reálná, virtuální, extrémní a inzerce
Pravidla fóra
Seznamka je k seznamování, na diskutování zde máte dost prostoru v jiných tématech. Vyberte si odpovídající téma a vložte krátký popis co hledáte a jak vypadáte. Čím více informací uvedete, tím vyšší je šance na úspěch.

:!: :!: Je zakázáno vkládat zde odpovědi na inzeráty ! :!: :!:
- pro odpověd na inzerát napište jeho autorovi soukromou zprávu kliknutím na symbol obálky u jména uživatele
Odpovědět
petrius
Pár slov o nás: neuvedeno

Re: Seznamka extrémy a prasárny

Příspěvek od petrius »

Ahoj, jsem 30ti letý hetero muž z Prahy a chtěl bych pár který by mě přizval ke svým hrátkám a dovolil mi ji vystříkanou vylízat. Jde mi primárně o tohle... jak se k tomu dopracujeme a co všechno byste se mnou případně chtěli vyzkoušet už nechám na vás
collector6
Pár slov o nás: Detaily na amatérech: mailis

Příspěvek od collector6 »

Ahojte,
rád spoznám ženu/pár so záľubou v rozťahovaní, veľkých hračkách, fiste, či intímnom priercingu. Dlhodobé priateľstvo s výhodami.
Praha.
Jenperverz
Role ženy: je HOTWIFE
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Jsme manželé milující vše co s kandaulismem souvisí..

Příspěvek od Jenperverz »

creampielove píše: sob 24. srp 2024 17:45:57 Ahoj, hledám ženu nebo pár kterym se také líbí creampie gangbang. Čistota, úroveň diskretnost a zdraví zaručuji a zároveň požaduji. Dlouhodobé přátelství vítáno. Vice v sz..
Ahoj, máme to rádi.. Jsi součástí nějaké party můžu, se kterou by to bylo realitovatelne?
Flemming
Role muže: je BULL

Příspěvek od Flemming »

Poskytuji lekce submisivním či masochisticky založeným ženám. Nahota, poslušnost, naplacání na zadek. Po dohodě třeba i bičík, důtky, rákoska. Chceš vidět, jak Tvoje žena dostává na holou? Východní Čechy
Obrázek
MykyMenses
Role ženy: ženu nemám
Pár slov o nás: Hledám ženu na nezávazný sexuální vztah nejlépe s přírodním klínem a nebojí se experimentovat v sexu.

Příspěvek od MykyMenses »

Hledám Ženu s přírodním klínem na sex během jejího menstruačního cyklu single nebo v páru.Zdraví čistota a diskrétnost zaručena.Já 45 hetero, foto a info rád vyměním.Jen Praha Západ a okolí.
proPana

Příspěvek od proPana »

Najdu dom kluka/muže co chce sub zmrda, který by mu sloužil? Přijedu, vyhoním ti ho, nebo můžeme pokecat o moji, ukážu fotky, můžeš mě postříkat. Jsem bi, sub, 40, normální postavy, čistotný, hodně sub a chtěl bych zkusit sloužit pánovi a uspokojovat ho. Sever moravy.
mastermost1
Pár slov o nás: Jsem zkušený Bull , 51 let z Ústeckého kraje . Mám vždy mohutné výstřiky a jsem tu k dispozici pro Kanda i Cuckold páry .

Příspěvek od mastermost1 »

Poskytuji lekce submisivním či masochisticky založeným ženám . Nahota, poslušnost, naplácání na zadek . Po dohodě třeba i bičík, důtky, rákoska .... Chceš vidět, jak Tvoje žena dostává na holou ? Ústecký kraj .

Obrázek
bullboy99
Pár slov o nás: BULLBOY99

Příspěvek od bullboy99 »

Ahoj, jsem 30 letý bull/ Praha a hledam kandu co mi bude sloužit a nechá se ponižovat. Pokud máš i hotwife ke které mě pustíš, tak ještě lepší. Zájemci poprosím do zpráv a napište mi něco o sobě a své HW.
Melounek22
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: je KANDAULISTA
Pár slov o nás: Ahoj, vzrušuje mě představa nevěry mé přítelkyně, hledám zde pouze virtuální rozptýlení

Příspěvek od Melounek22 »

Ahoj, hledám bi kámoše na pokec o mé holce (24) a v reálu i třeba ukazování fotek, zatímco bych ho já kouřil. Praha, já 25 let, napiš vzkaz, pokecáme a uvidíme
krakenus
Role ženy: je NORMÁLNÍ
Role muže: muže nemám

Příspěvek od krakenus »

Ahoj, já Praha, 40 let, 191cm, 120kg, hodně stříkám. Viz www amateri com/video/922228/kompilace-26-vystriku (heslo jezzzisek). Hledám ženu, samotnou nebo z páru, kterou bych mohl takto pěkně pocákat, nakrmit, vystříkat, použít zásobu sperma z lednice atd. Lze i zcela bez kontaktu stříkat na oblečenou dámu atd. Nejsem kecal, zkušenosti mám. Pište, prosím, jen vážně. Před setkáním rád ověřím sympatie na webce, na kafi a nebo výměnou civilních fotek. Maximální diskrétnost oboustranně. Bez narušení soukromí, bez finančních nároků.
Odpovědět