Ahoj, docela rád bych věděl, jak vás přítelkyně ponižují, když zrovna nejsou s milencem, nebo když si spolu hrajete sami doma? Předpokládám, že v každém cuckoldovi je kus subíka a že si s ním přítelkyně hraje i jinak, než tím, že flirtuje s jinými?
Jak nejvíce vás tedy přítelkyně ponížila a co si na vás připravila?
Moje přítelkyně je v sexu spíš sub, ale když zjistila, že jsem kanda, postupně se změnila na docela vynalézavou mrchu

líbí se mi to slovo, protože ji prostě v danou chvíli vystihuje. Ráda mne dráždí, dlouze, až k orgasmu a pak přestane. Dělá to tak třeba hodinu, dokud ji neprosím, protože jsem celý roztřesený. Musím prosit, slibovat, no ponižovat se a ona se mi vysmívá, jak se ji líbí, když jsem její poslušný subík. Někdy nechá ukápnout pár kapek a hned přestane. Když ji cáknu na ruku, musím vše olízat a ještě dostanu pár ran přes koule.
Často musím před ní stříkat na zem a pak to uklidit, nebo třeba do WC, což je dost ponižující. Udělám ji krásný orgasmus, nesmím cákat a potom spolu jdeme do koupelny, kde si kleknu k wc a na povel musím cákat a spláchnout to po sobě.
Má hodně nápadů, postupně si na ně vzpomenu a napíšu, ale zajímalo by mne, jak je to u vás?