Veľký súhlas najmä s prvou častou. Vnímam to rovnako.dancinghorse píše: ↑úte 21. led 2025 19:35:33 Už len mimo tému, k tým dieram... Asi som si to mal odpustiť, aby som sa dakoho nedotkol. Ale vnímam to tak. Jazdím po Čechách a každé dva kiláky mesto. Funguje priemysel, súkromné podnikanie, ísť do kaviarne je síce rozmar, ale príjemný. Dá sa vybaviť kopa vecí - nákupy tovaru všeobecne.
Pritom za pätnásť minút prejdem mesto krížom.
Jazdím po Slovensku a síce tiež prejdem mestá za 15 minút, koľkokrát aj nie, ale stihnem tak staničný bufet a posledné roky nejaký ten lýdl. Kúpiť diely na auto? Možno niekde.
Vďaka tomu ale má Slovensko to, čo Čechy nie a čo sa na Moravu akosi nezmestí.
Vo všeobecnosti ten cvrkot pomáha našej záľube, keďže vytvára určitú mieru anonymity aj na malomeste.
Keď už tu rozpriadam úvahy - ísť takto k neznámej žene... nič pre mňa. Ja rád najskôr nadviažem aspoň nejakú vzájomnú náklonnosť. Človeče, veď ja som to tak mal aj v dvadsiatke - žiadne opieračky za rohom o plot!![]()
Jak se bránit slibotechnám a honičům?
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je BULL
Re: Jak se bránit slibotechnám a honičům?
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Kde se vám vlastně nejvíc daří najít? Amatéři? Nebo nějaké dating appky? Je vůbec v česku nějaká použitelná?
-
- Role muže: je KANDAULISTA
Že zkušenosti za mne na amaterech je férový tak 1 z 10.
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Jsem dominantní a rád to dělám naostro.
Mluvit spolu. Slibotechny a honiči nechtějí opustit formu psaní, nejlépe z nějakého anonymního profilu. Pochopitelně. Pokud spolu mluvíte aspoň po telefonu, už se mystifikuje hůř.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: je KANDAULISTA
Já jako muž trávím hodně času na **********, oslovuju chlapy s pěknou postavou a pérem, sem tam dáme inzerát. Takže máme několik kontaktů na spolehlivé, prověřené. Ale oni (28-41 let) mají asi vždy nějakou přítelkyni, tak sladit jejich čas není snadné. Ty, které jsme zkusili, tak jako muž jsem je otestoval přes skype nebo telefon a vždy se manželce okamžitě líbil. Na toho posledního hodila očko za 2 sekundy. Hned jak se svlékal mu sáhla na péro.
Takže to jde ale je za tím moc mého času.
Takže to jde ale je za tím moc mého času.
-
Je to zaujímavé. V podstate všetci, ktorí niekoho hľadáte (a nie len tu na fóre), ste sa zhodli, že je problém vyfiltrovať honičov a sľubotechny. A pritom, keď reagujem na inzerciu párov a žien ja, vypadávam v prvom kole = nepríde mi ani odpoveď, veľmi zriedka negatívna. Vozmes od ľudí, ktorí ani nevideli moju fotku, max poznajú môj vek (40). A keby aj mali foto, tak určite nie som ani Swayze, ani Hasselhoff, ale zasa hádam, že ani slizák. A s mojou ženou v tomto tiež nie je problém.
Už som si hovoril, že dakde robím chybu, ale na nič som nedošiel.
Mám podozrenie, že existuje nejaká (takmer) univerzálna podvedomá bariéra, ktorá to párom zásadne komplikuje.
Mám podozrenie, že existuje nejaká (takmer) univerzálna podvedomá bariéra, ktorá to párom zásadne komplikuje.
-
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Kontaktovat uživatele:
Možná některé vzrušuje představa že veřejně visí jejich inzerát, že se někdo ozve, jaké by to bylo, očekávání...a nakonec cuknou.dancinghorse píše: ↑pát 07. úno 2025 16:21:16 Je to zaujímavé. V podstate všetci, ktorí niekoho hľadáte (a nie len tu na fóre), ste sa zhodli, že je problém vyfiltrovať honičov a sľubotechny. A pritom, keď reagujem na inzerciu párov a žien ja, vypadávam v prvom kole = nepríde mi ani odpoveď, veľmi zriedka negatívna. Vozmes od ľudí, ktorí ani nevideli moju fotku, max poznajú môj vek (40). A keby aj mali foto, tak určite nie som ani Swayze, ani Hasselhoff, ale zasa hádam, že ani slizák. A s mojou ženou v tomto tiež nie je problém.
Ono PC a reál je sakra rozdíl.
Pod stejným nickem na Amatérech 

-
Hm, to mi nenapadlo. Na každý pád, pár + pár to majú o moc ľahšie. Medzi píchačmi je skrátka kurevská konkurencia.