Jak se bránit slibotechnám a honičům?
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Re: Jak se bránit slibotechnám a honičům?
Nám sa kedysi dávno zadarilo s kamarátom, ale keď si našiel priateľku, tak to skončilo...a odvtedy žiadny úspešný pokus.
-
- Role muže: je BULL
Máš pravdu, tím "chlapi" jsem to zabyl ( to byl fór). Ale souhlasim s tebou, tvoje žena = tvoje pravidla. Neposleš fotku, tak nic nebude. Kdo fotku poslat chce, tak pošle. Kdo nechce, tak nepošle.
quote=Domkanda post_id=183269 time=1736179282 user_id=5143]
1) Bez hrubek? "chlapi"? - Už by jsi byl na hraně
Pochopím chybějící diakritiku - asi někdo píše na mobilu.
Ale v tvém původním textu chybí i spousta čárek, to mi už vadí. Účastníš se výběrového řízení ...
Uznám, že jsem v tom trochu stará škola a hnidopich, ale "patřím mezi chlapi" je v té souvislosti směšné.
Ale uznám, že strašné chyby dělají dnes i lidi v bance ...
2) Nechceš poslat fotku? To by jsi měl rovnou padáka, pokud by jsi neměl pro nás opravdu extrémně zajímavý text.
Enter, smazáno a za vteřinu o tobě nevím, protože takových mažu desítky a desítky jich furt zůstávají.
Jak tu někdo správně napsal, při hledání cizí a nabízení vlastní manželky k sexu to není rovnocenný vztah. Já bych lehce sehnal stovky zájemců. Ale seženeš ty stejně lehce jen tři páry s ... nadrženou manželkou? Potom jsme to my, kdo stanovuje pravidla. Taková žena si může a CHCE vybírat. Nepotřebuje fotku dole bez, ale obličej a postavu vidět chce. Není to tak, že by jen každému roztáhla nohy a soustředila se na kundu. Je to pro ní celkový zážitek. Zájemců je moc a za každým do nákupáku nezávazně běhat nebudeme. Tak to prostě je.
[/quote]
quote=Domkanda post_id=183269 time=1736179282 user_id=5143]
Téma dopíšu spíš zítra.
1) Bez hrubek? "chlapi"? - Už by jsi byl na hraně

Pochopím chybějící diakritiku - asi někdo píše na mobilu.
Ale v tvém původním textu chybí i spousta čárek, to mi už vadí. Účastníš se výběrového řízení ...
Uznám, že jsem v tom trochu stará škola a hnidopich, ale "patřím mezi chlapi" je v té souvislosti směšné.
Ale uznám, že strašné chyby dělají dnes i lidi v bance ...
2) Nechceš poslat fotku? To by jsi měl rovnou padáka, pokud by jsi neměl pro nás opravdu extrémně zajímavý text.
Enter, smazáno a za vteřinu o tobě nevím, protože takových mažu desítky a desítky jich furt zůstávají.
Jak tu někdo správně napsal, při hledání cizí a nabízení vlastní manželky k sexu to není rovnocenný vztah. Já bych lehce sehnal stovky zájemců. Ale seženeš ty stejně lehce jen tři páry s ... nadrženou manželkou? Potom jsme to my, kdo stanovuje pravidla. Taková žena si může a CHCE vybírat. Nepotřebuje fotku dole bez, ale obličej a postavu vidět chce. Není to tak, že by jen každému roztáhla nohy a soustředila se na kundu. Je to pro ní celkový zážitek. Zájemců je moc a za každým do nákupáku nezávazně běhat nebudeme. Tak to prostě je.
[/quote]
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
Postupem času se to u nás ustálilo na jednoduchých parametrech. A že to splní jeden dva za rok? To je jedno, kvalita je důležitější než kvantita. Základní je připravit ženu o všechny ty hovna, kterými by se musela probírat, když si dáme třeba otevřený inzerát na amatéry, a dopřát jí spolehlivého chlapa bez toho, aby se u toho musela nervovat sama.
Gramotný písemný projev je základní předpoklad.
Nezajímají nás anonymní honiči. Taky dáváme svoje ksichty všanc. Takže buď musí mít ověřený profil na amatérech občankou, nebo poslat ověřovací fotku s napsaným vzkazem a datem podle zadání. V tuhle chvíli odpadá 95 procent "zájemců". Můžou být i výjimky, se kterými jsem v dlouhodobém věrohodném kontaktu. Ale tady to končí i tak často zklamáním.
Většinou pak následuje test skutečného zájmu. Typicky např. prodej použitých kalhotek nebo webka za úplatu. Vycházíme z předpokladu, že jak je v tom někdo už zaangažovaný finančně, je ochoten tomu něco doopravdy obětovat a na domluvenou schůzku pak dorazí.
Schůzka na reálný sex pak pokračuje v rovině dohodnuté odměny v podobě finanční nebo koupě sexuálních pomůcek, co budou během setkání použity. Máte nás za kurvy? Myslete si co chcete. Je to pro nás prostě nejvíc osvědčený filtrační systém. A o socky, co by je tyhle podmínky bolely v rozpočtu, taky nestojíme - další rovina filtrace.
Ve skutečnosti je to dost náročný na domluvu pro mě jako kandu, ale komfortní pro ženu - a to je hlavní. Kdo tímto procesem prošel, vždycky dorazil. Že je na začátku na každých padesát adeptů na konci jeden, to je už úděl kandy, ale důležité je, že žena dostane to, co chce a nemusí tomu věnovat svůj čas a nervovou soustavu.
Nezajímají nás anonymní honiči. Taky dáváme svoje ksichty všanc. Takže buď musí mít ověřený profil na amatérech občankou, nebo poslat ověřovací fotku s napsaným vzkazem a datem podle zadání. V tuhle chvíli odpadá 95 procent "zájemců". Můžou být i výjimky, se kterými jsem v dlouhodobém věrohodném kontaktu. Ale tady to končí i tak často zklamáním.
Většinou pak následuje test skutečného zájmu. Typicky např. prodej použitých kalhotek nebo webka za úplatu. Vycházíme z předpokladu, že jak je v tom někdo už zaangažovaný finančně, je ochoten tomu něco doopravdy obětovat a na domluvenou schůzku pak dorazí.
Schůzka na reálný sex pak pokračuje v rovině dohodnuté odměny v podobě finanční nebo koupě sexuálních pomůcek, co budou během setkání použity. Máte nás za kurvy? Myslete si co chcete. Je to pro nás prostě nejvíc osvědčený filtrační systém. A o socky, co by je tyhle podmínky bolely v rozpočtu, taky nestojíme - další rovina filtrace.
Ve skutečnosti je to dost náročný na domluvu pro mě jako kandu, ale komfortní pro ženu - a to je hlavní. Kdo tímto procesem prošel, vždycky dorazil. Že je na začátku na každých padesát adeptů na konci jeden, to je už úděl kandy, ale důležité je, že žena dostane to, co chce a nemusí tomu věnovat svůj čas a nervovou soustavu.
-
Veď ty sám si vyberáš podľa fotiek.....Aila píše: ↑pon 06. led 2025 15:10:54 Můžu napsat poznatky z druhé strany? Já si cizí ženy rád půjčím. Dokážu psat zprávy co mají hlavu a patu a nemají hrubky. A co slíbím to platí. Když řeknu přijdu,tak prijdu.
A tak se při psaní dostáváme do etapy "pošli fotku obličeje". To já odmítám. Jedna moznost je, že na druhé straně je jen teplej honič. Horší je, že je plno aplikací které spojí fotku např. s fotkou na Facebooku. Tím pádem se odhalí jméno. Varianta, že na druhé straně je "normalní" par je menší než chlap - podvodník.
Tak nabízím nezávazné setkání. To se málokomu chce. Když se vzpomenu na Punta Kriza, jakým zoufalcům se tam nabízí ženy, tak nechápu. Určitě patřím spíš mezi lepší chlapi. Ale jak to prokázat bez fotky?
Prostě, ani jedna strana to nemá lehký.
Takže tvoja neochota poslať vlastnú fotku je prinajmenšom..... zvláštna......
A vzhľadom na veľké množstvo iných uchádzačov.......no neviem či už reálne nejaká prišla na stretnutie s Tebou....
-
Tak každý má nějaký filtr,ale nutit někoho kupovat si špinavé prádlo...To se nedivím,že jich tolik odpadne.Já bych také odpadl.To,že mám zájem o sex se ženou neznamená,že mě berou i její použité kalhotky.Clago píše: ↑úte 07. led 2025 2:02:02 Postupem času se to u nás ustálilo na jednoduchých parametrech. A že to splní jeden dva za rok? To je jedno, kvalita je důležitější než kvantita. Základní je připravit ženu o všechny ty hovna, kterými by se musela probírat, když si dáme třeba otevřený inzerát na amatéry, a dopřát jí spolehlivého chlapa bez toho, aby se u toho musela nervovat sama.
-
- Role muže: je BULL
- Pár slov o nás: Jsem dominantní a rád to dělám naostro.
Tak to mě rozesmálo. Prodejci kalhotek nebo webky je právě to, co mě spolehlivě odradí. Určitě se jako bull neseznamuji ani kvůli jednomu, tak očekávám, že mi to nikdo nebude cpát.
Naopak očekávám, že nebude problém spolu mluvit. Honiči a podvodníci se rádi schovávají za anonymitu (nic jiného jim nezbývá), takže si rádi dopisují, ale zavolat si je problém. Proto nevyrazím slepě na schůzku, dokud se se ženou neuslyšíme. Jestli to všechno chce řešit jen manžel, může se pak stát, že na schůzku "žena nemůže dorazit" a dorazí jen přiteplalý "manžel", který má nějaké vlastní zájmy... Ve výsledku jen znechucení a ztráta času.
Tento můj přístup je ale zároveň zárukou pro druhou stranu, která to myslí vážně, že se za nic nebudu schovávat a budu otevřeně komunikovat. Pokud má z toho něco být, je to potřeba z obou stran.
Naopak očekávám, že nebude problém spolu mluvit. Honiči a podvodníci se rádi schovávají za anonymitu (nic jiného jim nezbývá), takže si rádi dopisují, ale zavolat si je problém. Proto nevyrazím slepě na schůzku, dokud se se ženou neuslyšíme. Jestli to všechno chce řešit jen manžel, může se pak stát, že na schůzku "žena nemůže dorazit" a dorazí jen přiteplalý "manžel", který má nějaké vlastní zájmy... Ve výsledku jen znechucení a ztráta času.
Tento můj přístup je ale zároveň zárukou pro druhou stranu, která to myslí vážně, že se za nic nebudu schovávat a budu otevřeně komunikovat. Pokud má z toho něco být, je to potřeba z obou stran.
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733
Souhlasím s naprostou většinou - hlavně teda mimo prodeje kalhotek a webky. To by mě nebavilo ani v jedné roli. Uznám, že ukazovat ženu na webce by mě moc bavilo ve věku, kdy webka ještě nebylaClago píše: ↑úte 07. led 2025 2:02:02 Postupem času se to u nás ustálilo na jednoduchých parametrech. A že to splní jeden dva za rok? To je jedno, kvalita je důležitější než kvantita. Základní je připravit ženu o všechny ty hovna, kterými by se musela probírat, když si dáme třeba otevřený inzerát na amatéry, a dopřát jí spolehlivého chlapa bez toho, aby se u toho musela nervovat sama.

Stejně tak uznám, že z hlediska odstranění nechodičů tvůj filtr funguje asi velmi dobře. Zůstanou pak třeba jen specifičtí zájemci a o něco se ochudíte, ale odpadne naprostá většina fantazijních bullů. Ale odpadl bych i já.
Ale primárně souhlasím s tím, co od tebe cituju. Je to primárně moje úchylka, má motivace a přestože ženu nenazývám svou bohyní ani královnou, tak jí chci ušetřit toho nepříjemného. A když zájemce nepřijde, opravdu to na ženské sebevědomí nepůsobí dobře.
Takže jdu pokračovat s mým článkem:
Jedním naším filtrem je i neutrální setkání v nákupáku - kafe, víno - to je jedno. Tady musím předem uznat, že jako Pražák mám výhodu, kterou budou mít i obyvatelé Brna, Ostravy a okolí. Pokud bydlíte v takovém Jeseníku, část mého návodu je pro vás složitěji použitelná.
Odfiltrováni jsou tedy hlupáci a ti, co píší jako dementi - ať už pravopisem nebo obsahem. Pokud není extrémně zajímavý text, mažu i ty, co nevyhovují mému inzerátu - napsali jsme do 40 let, píše padesátník ... Mažu Ostraváky - nic proti, ale kvůli vzdálenosti velká šance na nechození - kvůli jednomu pichu pojede sem 2x (akce + přípravné setkání)?
Všem bez ohledu na jejich text posílám hromadný mail s naší představou (nereagování na jejich text možná některým honičům vadí). Nepopisuju, jak by sex měl probíhat, ale důležité věci: pokud tě vybereme, telefonická domluva a krátké setkání v neutrálním prostoru pro základní zjištění, jestli si se ženou sednete - musí tam být nějaká sympatie. Jak někdo správně podotkl, už telefonický hovor s ženským hlasem a následně osobní setkání na neutrální půdě zase motivuje druhou stranu, že jsme skutečný pár. Avizujeme, že budeme chtít relativně čerstvé testy (sex naostro). Někdo odpadá. Pokud ti to vyhovuje, pošli fotku - aby byla vidět postava a obličej (péro nepotřebujeme) - někdo odpadá. Fotky nijak netestuju na webu, dřív to ani nešlo, stejně dojde i na osobní setkání.
Pár lidí mažu podle fotek ještě já dříve, než je ukážu ženě. Ano, jak tu někdo zmínil, i má žena je nejdříve štíhlá, později s běžnou postavou, nechceme žádného tlouštíka. Paradoxně na postavu jsem já přísnější než žena. Ženám často mírné bříško vůbec nevadí (mírné ani mně, sám ho mám). Trojka pro mě nemá žádný bisexuální podtext, ale vzrušuje mě, že manželka souloží s jiným - a pak by i ten jiný měl vyhovovat i mému estetickému vnímání, aby se to dění v posteli líbilo i mně. Manželka naopak většinou trvá na tom, aby zájemce byl vyšší než ona (píšeme do inzerátu), což mé kritérium není. Milence chceme v drtivé většině mladšího. Věřím i tlustější žena si mezi spoustou zájemců může nárokovat sportovní postavu nebo štíhlého studenta - a díky nepoměru mezi nabídkou a poptávkou najde.
Zejména při prvních akcích a občas i později avizuju, že budeme fotit nebo natáčet pro vlastní potřebu a zájemce nedostane nic (později, že záběry, z kterých ženu nepůjde poznat). Není to spravedlivé - ale on si jde jen zašukat, třeba je svobodný - na druhou stranu my jsme manželé, pro nás by to byla ostuda, my máme děti a nějaké postavení. Část zájemců zase odpadá.
Akci samotnou umisťuju do hotelu, vůbec neřeším platbu, vydělám dost, nemusím to řešit, ale chápu, že výběr lokace je pro někoho složitější z finančních důvodů i kvůli bydlišti.
Někomu se vše zdá být moc organizované a omluví se, že takhle ho to nebaví (dokážu pochopit), někdo neodpoví a já si toho ani nevšimnu.
Až v té chvíli se poprvé do výběru zapojí manželka a píše v ženském rodu nebo v množném čísle. Sama vyřadí někoho podle fotek, trochu znám její vkus, ale občas mu nerozumím. To primárně ona bude mít toho chlapa v sobě a na sobě, kouřit ho - musí se jí nějak líbit a vzbudit nějaké sympatie. Má právo a možnost výběru a využívá ho, baví jí to, je jí příjemné rozhodovat, je to vlastně předehra k sexu. Původně jsme nechtěli posílat žádné její fotky - však se uvidíme v nákupáku, postupně posílám fotku postavy s odvrácenou tváří.
Od zájemců nechci, aby vypisovali slohovou práci, co všechno chtějí s ženou dělat, někdo to přesto dělá, věnuje tomu dost času, je vidět, že jeho 6 stran je individuální text na nás a ne nějaký hromadný mail - přesto nepřijde na setkání, takže rozsah mailu zájemců není důležitý.
Telefonicky domlouváme nákupák, druhá strana ráda slyší ženský hlas. Původně párkrát zveme dva finalisty, ale ukazuje se, že až osobní setkání je také filtr nechodičů. Někdo se ještě 30 minut před setkáním v kavárně vybavuje po telefonu - a najednou hovor už nepřijímá. Takže nakonec těch zájemců zveme co nejvíce najednou, 4-5 po čtvrthodině, není to dvakrát měsíčně

A to je ten poslední možný filtr před zklamáním - kdo přijde na kávu, tak už zcela výjimečně vyhoří těsně před setkáním v hotelu.
Přečtu si, co jsem teď vše napsal a ještě něco dopíšu, případně budu reagovat.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
-
Domkando, ty máš na to normálne priemyselné merítko. 
Trocha mi to ale aj tak nejde do hlavy. Bolo krátke obdobie, kedy som presvedčil ženu, aby sme to skúsili. Najprv sama, nemala problém, že by jej niekto neprišiel. A raz spolu, taktiež bez problému, keďže išlo o pár. (pozdravujem Váňo!)
Takže u nás všetko hladko.
Celkovo mám dojem, že párov je dosť na to, aby sa mohli zmysluplne stretnúť - aspoň v mestách. (Upozorňujem českých bratov, že čo má 20 000 ľudí je v Čechach v pohode mesto, na Slovensku čo má 50 000 je skurvená diera
)
A vlastne vám v dobrom závidím, že vás to spolu baví.
Trocha mi to ale aj tak nejde do hlavy. Bolo krátke obdobie, kedy som presvedčil ženu, aby sme to skúsili. Najprv sama, nemala problém, že by jej niekto neprišiel. A raz spolu, taktiež bez problému, keďže išlo o pár. (pozdravujem Váňo!)
Celkovo mám dojem, že párov je dosť na to, aby sa mohli zmysluplne stretnúť - aspoň v mestách. (Upozorňujem českých bratov, že čo má 20 000 ľudí je v Čechach v pohode mesto, na Slovensku čo má 50 000 je skurvená diera
A vlastne vám v dobrom závidím, že vás to spolu baví.

-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733
Tak první inzerát jsem dal ještě dříve, než jsme byli domluveni - na zkoušku, abych viděl kolik a jakých bude odpovědí:dancinghorse píše: ↑úte 21. led 2025 14:40:16 Domkando, ty máš na to normálne priemyselné merítko.
Celkovo mám dojem, že párov je dosť na to, aby sa mohli zmysluplne stretnúť - aspoň v mestách. (Upozorňujem českých bratov, že čo má 20 000 ľudí je v Čechach v pohode mesto, na Slovensku čo má 50 000 je skurvená diera)
A vlastne vám v dobrom závidím, že vás to spolu baví.![]()
Dvě překvapení - odpovědí strašně moc a část jich byla takových, že jsem je ženě nechtěl prezentovat. Buď by měla dojem, že na ní chce vlézt neandrtálec nebo by si říkala, jestli není ona moc perverzní a jestli se na to nemá vykašlat.
A samozřejmě, že se nám stalo, že zájemce nepřišel. Měli jsme objednaný hotel, tak jsme si udělali večer/noc ve dvou, ale bylo vidět, že z nepříchodu nemá dobrý pocit. To samozřejmě ani já ne - oba jsme se těšili na něco výjimečného - a nic. A stejně jak ona přiznala, že jí sex s jiným klukem/mužem zdvihá ženské sebevědomí (její tělo vzrušuje nejen mě - to mě pobavilo, tahle motivace mě nenapadla), tak logicky - když zájemce nepřišel, jí to sebevědomí shazovalo ...
Takže stálo za to tomu zabránit.
A počkej, proč je na SK 50000 lidí zkurvená díra? Třeba Poprad?

Ke svému článku mohu dodat snad poslední část:
Dospěl jsem i k tomu, že jsem na akci pozval dva zájemce najednou. Tomu druhému jsem tedy na rovinu řekl, že bude dělat náhradníka a pokud přijde, určitě ho pozveme příště. Docela to fungovalo - kdo snesl roli náhradníka, vždy přišel i příště, když měl hrát roli jedničky. A teoreticky z toho lze udělat na poslední chvíli akci 3+1
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
-
Už len mimo tému, k tým dieram... Asi som si to mal odpustiť, aby som sa dakoho nedotkol. Ale vnímam to tak. Jazdím po Čechách a každé dva kiláky mesto. Funguje priemysel, súkromné podnikanie, ísť do kaviarne je síce rozmar, ale príjemný. Dá sa vybaviť kopa vecí - nákupy tovaru všeobecne.
Pritom za pätnásť minút prejdem mesto krížom.
Jazdím po Slovensku a síce tiež prejdem mestá za 15 minút, koľkokrát aj nie, ale stihnem tak staničný bufet a posledné roky nejaký ten lýdl. Kúpiť diely na auto? Možno niekde.
Vďaka tomu ale má Slovensko to, čo Čechy nie a čo sa na Moravu akosi nezmestí.
Vo všeobecnosti ten cvrkot pomáha našej záľube, keďže vytvára určitú mieru anonymity aj na malomeste.
Keď už tu rozpriadam úvahy - ísť takto k neznámej žene... nič pre mňa. Ja rád najskôr nadviažem aspoň nejakú vzájomnú náklonnosť. Človeče, veď ja som to tak mal aj v dvadsiatke - žiadne opieračky za rohom o plot!
Pritom za pätnásť minút prejdem mesto krížom.
Jazdím po Slovensku a síce tiež prejdem mestá za 15 minút, koľkokrát aj nie, ale stihnem tak staničný bufet a posledné roky nejaký ten lýdl. Kúpiť diely na auto? Možno niekde.
Vďaka tomu ale má Slovensko to, čo Čechy nie a čo sa na Moravu akosi nezmestí.
Vo všeobecnosti ten cvrkot pomáha našej záľube, keďže vytvára určitú mieru anonymity aj na malomeste.
Keď už tu rozpriadam úvahy - ísť takto k neznámej žene... nič pre mňa. Ja rád najskôr nadviažem aspoň nejakú vzájomnú náklonnosť. Človeče, veď ja som to tak mal aj v dvadsiatke - žiadne opieračky za rohom o plot!