Legíny
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=222
Re: Legíny
Krásný...vždycky mi vrtá hlavou, jestli ty holky vědí, co to s těma chlapama dělá...kdyz si vezme latex.leginy, a fajn boticky a jedou tak v metru do prace...dělají to schválně nebo to berou jen jakože móda a nenapadne je to...? kolikraát bych se jich i zeptal:-))
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: neuvedeno
Hele já se svojí na tuhle otázku zeptal, jestli jí dochází, jak to dráždí chlapy, že to tak nefunguje jen na mě. A ona že je to normální oblečení jako kalhoty a že jí je to pohodlné.Otroque píše: ↑čtv 28. lis 2024 23:22:53 Krásný...vždycky mi vrtá hlavou, jestli ty holky vědí, co to s těma chlapama dělá...kdyz si vezme latex.leginy, a fajn boticky a jedou tak v metru do prace...dělají to schválně nebo to berou jen jakože móda a nenapadne je to...? kolikraát bych se jich i zeptal:-))
- lotos
- Role ženy: je HOTWIFE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: není nad vzrušení, když si druzí honí při pohledu na moji ženu. Žena je silně submisivní bisexuálka.
Ty ženy, co se dovedou takto obléci, nejen legíny, třeba mini šaty atd. to o sobě ví, že vypadají vzrušivě. Podstatná z nich jsou exhibicioniskty. Stejně tak jako v sauně jsou nahaté, ne jako některé zabalené až po uši do prostěradla. Takové ženy vědí, že je svlékáte do naha, ale dělají, že to nevědí.Otroque píše: ↑čtv 28. lis 2024 23:22:53 Krásný...vždycky mi vrtá hlavou, jestli ty holky vědí, co to s těma chlapama dělá...kdyz si vezme latex.leginy, a fajn boticky a jedou tak v metru do prace...dělají to schválně nebo to berou jen jakože móda a nenapadne je to...? kolikraát bych se jich i zeptal:-))
-
První odkaz na google na dotaz proč ženy nosí legíny :
Takže tak.Za oblibou dámských legín stojí pocit lehkosti při nošení. Legíny obepínají tělo, máte pocit, že jsou vaší součástí a nebrání v pohybu. Je možné v nich dělat množství aktivit a pokud si vyberete legíny s vysokým pasem, podpoříte své pohodlí a komfort při nošení. Výhodou legín je, že se hodí na doma, ale i na sport.26. 9. 2023
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
-
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733
Hele, legíny samy o sobě - ano.exkandaulista píše: ↑pát 29. lis 2024 9:34:02 První odkaz na google na dotaz proč ženy nosí legíny :Takže tak.Za oblibou dámských legín stojí pocit lehkosti při nošení. Legíny obepínají tělo, máte pocit, že jsou vaší součástí a nebrání v pohybu. Je možné v nich dělat množství aktivit a pokud si vyberete legíny s vysokým pasem, podpoříte své pohodlí a komfort při nošení. Výhodou legín je, že se hodí na doma, ale i na sport.26. 9. 2023
Ale "moderní" střih, že se vzadu zařezávají do zadku a musí pod nimi mít tanga - to už je exhibicionismus. A pokud nemá tanga a zařezává se jí to i vepředu do kundy, to je už extrémní exhibicionismus hraničící s trapností
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
-
- Role muže: je SUBMISIV
- Pár slov o nás: jsme pár, oba spíše sub, ona méně a zatím nikoho dalšího nechce ...
No, asi jako u všeho ostatního i u tohoto (možná zde i více) platí, že nejde jen o to "nosit", ale i "umět nosit".
Ale samozřejmě, pokud někomu jde jen o pohodlí na zahradě, nikoliv o atraktivitu, pak je to opravdu úplně jedno.