Až se dozvíš co jak podél se o zážitky z mrdačky.Milanomafiano píše: ↑sob 10. srp 2024 9:52:33 Moje žena stihla termín MDŽO přesně!
Mrdala s milencem celý pátek na hotelu a ještě se dnes ani nedostala k telefonu!
Moja zena ma práve sex
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Role ženy: nelze jednoduše zařadit
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Jsme pár,on kanda,ona nechce ani slyšet
Re: Moja zena ma práve sex
-
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: nelze jednoduše zařadit
- Pár slov o nás: sme manželia
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
- Můj BLOG: viewtopic.php?t=1790
Manzelka asi bude dnes prcat v praci s kolegou. Uz s nim driv spala (na sluzebni ceste). V praci ted nikdo jiny neni, ostatni jsou na dovolene. Pry to uz vcera zkousel, ale odmitla ho, dnes mu to mozna dovoli.
Rano si na sebe vzala lehke saty i kdyz normalne chodi do prace v kalhotach.
-
Dobrý chlape. Pak se pochlub, já to dopadlo - zda ji mrdal či nikoliv.gill1000 píše: ↑úte 13. srp 2024 10:21:31 Manzelka asi bude dnes prcat v praci s kolegou. Uz s nim driv spala (na sluzebni ceste). V praci ted nikdo jiny neni, ostatni jsou na dovolene. Pry to uz vcera zkousel, ale odmitla ho, dnes mu to mozna dovoli.
-
- Role ženy: je HOTWIFE
- Pár slov o nás: rád ukazuji svou ženu ,milence jíž máme
Pěkný fotky
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
- Můj BLOG: viewtopic.php?t=1790
Jojo, povedlo se to. A hned dvakrat.kohout50 píše: ↑úte 13. srp 2024 14:09:50Dobrý chlape. Pak se pochlub, já to dopadlo - zda ji mrdal či nikoliv.gill1000 píše: ↑úte 13. srp 2024 10:21:31 Manzelka asi bude dnes prcat v praci s kolegou. Uz s nim driv spala (na sluzebni ceste). V praci ted nikdo jiny neni, ostatni jsou na dovolene. Pry to uz vcera zkousel, ale odmitla ho, dnes mu to mozna dovoli.
Kdyz prisla do prace, sla k nemu do kanclu. Stoupla si za nej a objala ho. Pry se nejdriv libali a objimali v kanclu, a kdyz ji zacal hladit pod satama, odesli do mistnosti, kde se normalne pije kafe. Maji tam dve valendy na kterych se normalne pri kafi sedi. Tam ji posupne stahnul saty pod prsa a sundal kalhotky a zacal ji soulozit. Nejdriv mu sedela na kline (v satech, sle bez pradla), pak si sedla na valendu a on klecel pred ni. Kdyz se udelali, sli na obed a po obede to delali jeste jednou. To uz se svlekla do naha.
Hodne ji pry vzrusovalo, ze to delali tam, kde normalne s kolegama piji kafe. Zamknuli se, takze tam nikdo nemohl prijit, ale stejne to pry bylo vzrusujici, ze to delali na tak verejnem miste.
-
- Pár slov o nás: muž sub
-
- Pár slov o nás: muž sub
Juj...krásná a zrovna v takové příjemné akci....Kandaulista24 píše: ↑pon 15. dub 2024 7:48:32 Tohle mi došlo před chvílkou od přítelkyně, nebyla přes noc doma.
-
- Role muže: je CUCKOLD
- Pár slov o nás: moje paní je Ess, hrajeme si zatím slovně, sem tam nějaká uvazovačka
- Kontaktovat uživatele:
pěkná příhoda, tak snad se zadaří i další čísla, když jsou kolegové na dovolené, škoda toho nevyužívat.gill1000 píše: ↑stř 14. srp 2024 10:32:28Jojo, povedlo se to. A hned dvakrat.kohout50 píše: ↑úte 13. srp 2024 14:09:50Dobrý chlape. Pak se pochlub, já to dopadlo - zda ji mrdal či nikoliv.gill1000 píše: ↑úte 13. srp 2024 10:21:31 Manzelka asi bude dnes prcat v praci s kolegou. Uz s nim driv spala (na sluzebni ceste). V praci ted nikdo jiny neni, ostatni jsou na dovolene. Pry to uz vcera zkousel, ale odmitla ho, dnes mu to mozna dovoli.
Kdyz prisla do prace, sla k nemu do kanclu. Stoupla si za nej a objala ho. Pry se nejdriv libali a objimali v kanclu, a kdyz ji zacal hladit pod satama, odesli do mistnosti, kde se normalne pije kafe. Maji tam dve valendy na kterych se normalne pri kafi sedi. Tam ji posupne stahnul saty pod prsa a sundal kalhotky a zacal ji soulozit. Nejdriv mu sedela na kline (v satech, sle bez pradla), pak si sedla na valendu a on klecel pred ni. Kdyz se udelali, sli na obed a po obede to delali jeste jednou. To uz se svlekla do naha.
Hodne ji pry vzrusovalo, ze to delali tam, kde normalne s kolegama piji kafe. Zamknuli se, takze tam nikdo nemohl prijit, ale stejne to pry bylo vzrusujici, ze to delali na tak verejnem miste.
rekordy: bez orgasmu 74 dní