Diskuse o kandaulismu, cuckold v lehké formě (bez extrémů)
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
Destin666 píše: ↑stř 04. zář 2024 13:13:10
Manželce se dneska před obědem ozval její dávný milenec, že jde kolem její práce a jestli nechce skočit na oběd. A najednou mi přišlo tohle..
Byli jsme včera ve Fantasy na swingers. Manželka s klíčkem na krku, já s penisem v kleci. Chodit tam takhle mezi těma sexy holkama bylo fakt něco. Kluci tam byli fajn, manželka měla sex tak asi s osmi až deseti klukama, trochu jsme ztratili přehled.. A já samozřejmě nic, jen jsem ji lízal a drzel za ruku.
Destin666 píše: ↑sob 12. říj 2024 12:25:54
Byli jsme včera ve Fantasy na swingers. Manželka s klíčkem na krku, já s penisem v kleci. Chodit tam takhle mezi těma sexy holkama bylo fakt něco. Kluci tam byli fajn, manželka měla sex tak asi s osmi až deseti klukama, trochu jsme ztratili přehled.. A já samozřejmě nic, jen jsem ji lízal a drzel za ruku.
Manželka mi včera dovolila abych ji vylízal kundičku a ocumlal nožky, když se udělala, čekal jsem tak trochu, že budu odemčen a uleví i mě, nestalo se tak, jen mi řekla že si uděláme společnou fotku... Tak už chápu proč jsem zůstal zamčený...
Stu22 píše: ↑pát 09. srp 2024 15:17:29
Moje první zkušenost takhle, měl jsem kliku na situaci ) já služebně v Brně, manželka na srazu se svojí třídou ze střední, kde jsme se poznali. Pokračovalo to druhý den, kdyby někoho zajímalo:D