Voyeur
Pravidla fóra
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
- používejte již existující témata, nové téma zakládejte pouze ve vyjímečných případech
- pro diskusi o sobě a svém příběhu si založte deníček ve fóru deníčky - uživatelé Vás potom snadněji najdou a mohou se Vás ptát na konkrétní věci
- PRO EXTRÉMNÍ TÉMATA JE ZDE FORUM EXTRÉMY
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Role muže: je KANDAULISTA
- Pár slov o nás: Rádi by jsme našli fajn hetero kluka 25-40 let nejlépe z Plzně na společný sex ve třech
Re: Voyeur
Stačilo by dávat do témat to co tam patří. Na každém normálním foru to admini nebo moderátoři korigují. Tady na to admin bohužel sere a podle toho to tu vypadá. Takže odpověď na otázku jestli to stojí za to je u mne ano. Stojí. Je tu mraky témat kam si ty vylhaný historky můžete psát a nikomu vadit nebudou.Přeju hezký den.
Hugohugo i na amaterech
-
- Pár slov o nás: neuvedeno
Nezkousel nekdo vyfotit treba kolegyne pod sukni?
-
- Role ženy: je NORMÁLNÍ
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=1539
Neustále rýpeš, stačí se podívat do příspěvků. Tady nikdo nemůže za tvé problémy.hugohugo píše: ↑čtv 28. lis 2024 14:56:36 Stačilo by dávat do témat to co tam patří. Na každém normálním foru to admini nebo moderátoři korigují. Tady na to admin bohužel sere a podle toho to tu vypadá. Takže odpověď na otázku jestli to stojí za to je u mne ano. Stojí. Je tu mraky témat kam si ty vylhaný historky můžete psát a nikomu vadit nebudou.Přeju hezký den.
-
- Role ženy: RÁDA SE UKAZUJE
- Pár slov o nás: Rádi by jsme našli fajn hetero kluka 25-40 let nejlépe z Plzně na společný sex ve třech
Jestli umíš číst a chápeš psaný text víš proč. Jestli ne, nemá cenu se s tebou bavit.milakon11 píše: ↑čtv 28. lis 2024 17:53:26Neustále rýpeš, stačí se podívat do příspěvků. Tady nikdo nemůže za tvé problémy.hugohugo píše: ↑čtv 28. lis 2024 14:56:36 Stačilo by dávat do témat to co tam patří. Na každém normálním foru to admini nebo moderátoři korigují. Tady na to admin bohužel sere a podle toho to tu vypadá. Takže odpověď na otázku jestli to stojí za to je u mne ano. Stojí. Je tu mraky témat kam si ty vylhaný historky můžete psát a nikomu vadit nebudou.Přeju hezký den.
Hugohugo i na amaterech
-
- Pár slov o nás: Jsem dominantní kandaulista. Tady nehledáme.
- Můj BLOG: http://kandaulismus.cz/viewtopic.php?t=733
Ty vole, stačí se podívat do příspěvků - a zjistím, že ty jsi sem za 8 let dal kdysi dva smysluplné posty - takže raději drž hubu jako vždy, protože Hugo má pravdu a vkládá sem - na rozdíl od tebe - i relevantní postymilakon11 píše: ↑čtv 28. lis 2024 17:53:26Neustále rýpeš, stačí se podívat do příspěvků. Tady nikdo nemůže za tvé problémy.hugohugo píše: ↑čtv 28. lis 2024 14:56:36 Stačilo by dávat do témat to co tam patří. Na každém normálním foru to admini nebo moderátoři korigují. Tady na to admin bohužel sere a podle toho to tu vypadá. Takže odpověď na otázku jestli to stojí za to je u mne ano. Stojí. Je tu mraky témat kam si ty vylhaný historky můžete psát a nikomu vadit nebudou.Přeju hezký den.
Máme toho dost za sebou. Zajímají mě reálné zkušenosti. Povídky skoro nečtu.
-
proboha.... kdy uz nekdo prida reanu kocku a ne jen pokec picoviny
-
-
- Role muže: je SUBMISIV